156   505
207   863
181   777
207   1007
227   1029

7 redenen om meer te shoppen

Ben jij een echte shopaholic? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou: shoppen is gezond! Je bankrekening is het er misschien niet mee eens, maar verschillende onderzoeken tonen aan dat a litte bit of shopping zeker geen kwaad kan. Heb jij toch last van guilt na een dagje winkelen? Geen zorgen, de onderstaande voordelen zorgen ervoor dat je dit binnen no time van je afschud. Want zeg nou zelf, shoppen is gewoon heel erg leuk!

7 redenen om meer te shoppen

  Een prima workout

Who said dat shoppen niet gezond is? Diverse onderzoeken beweren dat één uur winkelen gelijk staat aan een half uur sporten. Bovendien heeft Brits onderzoek aangetoond dat vrouwen gemiddeld zo’n 300 kilometer per jaar rondlopen in de winkelstraten. Shoppen is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens heel goed voor de lijn! Wil je jouw shop work-out compleet maken? Kies er dan voor om op de fiets naar de stad te gaan. Dit geeft je overigens ook de opportunity om je nieuwste aankopen te showen. Fiets vrolijk rond met je nieuwe telefoonhouder voor op de fiets en get ready voor een dagje losgaan in de stad.

  Minder stress

Wist jij dat het stresshormoon flink kan dalen tijdens een dagje shoppen? De meeste dames ervaren een vorm van ontspanning terwijl zij de winkels uitpluizen naar must-have items. Bovendien maak je vaak sociaal contact tijdens het winkelen, waardoor je je vrolijk en voldaan voelt. Dus heb jij een drukke werkweek achter de rug? Pak dan je tas en portemonnee en ga lekker ontspannen in de stad!

 • A happy, new you

Tijdens én na een dagje shoppen ervaar je vaak een ultiem geluksgevoel. Je hebt al je favoriete items gescoord en jezelf getrakteerd op iets moois en nieuws. Bovendien zie je er weer prachtig uit in je brand new outfit, en zo voel je je ook.

  Laat je zorgen achter je

Shoppen is een fantastische activiteit om je dag aan te besteden. Je gaat er lekker op uit, wat het winkelen echt een uitje maakt. Tevens laat je hierdoor je werk, school en huis even voor wat het is en laat je alles om je heen los. Maak je hoofd leeg en kom tot rust. Een dagje shoppen is de perfecte manier om even uit je dagelijkse sleur te ontsnappen!

  Be creative

Een dag rondneuzen in je favoriete winkels is niet alleen een goede workout, maar levert ook nog eens een goede dosis creativiteit op. Je bent non-stop bezig met allerlei kleuren, vormen en stijlen. Doordat je continu aan het nadenken bent over alle outfits die je met je aanwinsten gaat creëren, stimuleer je deze creativiteit. Dit zorgt voor een goede invloed op je mentale gesteldheid. More reasons to shop!

  Lekker wegdromen

Tijdens het passen van je nieuwe outfits droom je lekker weg over dat ene moment dat je je outfit mag aantrekken. Dit noem je mentale voorbereiding. Je visualiseert hoe en wanneer je je outfit gaat dragen en focust hierdoor op de toekomst. Who knew dat je dankzij het shoppen je hele toekomst uitplant? Handig én leuk dus!

  Never too much accessories

A girl has never too much accessories.. Werkt je bankrekening niet mee tijdens je maandelijkse shopping trip? Kies dan voor kleinere items, waarmee je geld bespaart maar toch je dosis shop plezier ervaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie cactus, een fotolijstje of een telefoonhoesje? Deze laatste accessoire kun je trouwens ook zelf ontwerpen, wanneer je in een creatieve bui bent. Decoreer je hoesje met een foto en voilà, je hebt een uniek souvenir van je dagje uit!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit is een gesponsord artikel.

3 Reacties

 1. 28 juli 2018 / 12:27

  Ik ben het he-le-maal met jou eens! Heel erg goed artikel dit. Dit laat ik mijn moeder en mijn vriend zeker even lezen als ze klagen dat ik weer eens te veel heb geshopt!

 2. 26 juli 2018 / 13:49

  Heel erg leuke blog. Als dat geen goede redenen meer zijn om te shoppen dan weet ik het ook niet. Shop ahead!

 3. 25 juli 2018 / 10:08

  Haha perfect dit artikel. Altijd meer redenen nodig om extra te shoppen.

Lees vorig bericht:
Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack

Tonymoly Magic Tomato, dit klinkt naar mijn mening als speelgoed voor kids. Maar niets is minder waar, dit is een...

Sluiten