fbpx
105   191
100   186
79   260
113   240
121   281

OOTD Red stripes and Jeans

Time for another OOTD! De laatste tijd heb ik weer lekker veel geshopt en dus is het weer tijd voor een gloednieuwe OOTD. Let’s go!!

OOTD Red stripes and Jeans

Ik spotte dit blousje ongeveer 2 weken geleden. Uiteraard klikte ik hem aan en vervolgens kwam hij nog een aantal keer langs op Facebook en op welke andere website ik dan ook zeg. Je weet hoe dat gaat met advertenties tegenwoordig.

Jep.. ik kon de verleiding niet weerstaan en dus kocht ik het blousje. Hij is van Only en ik kocht hem via Sans-Online. Het is dus een wit met rood gestreept blousje met een zakje op de borst. Het blousje is cropped en hij heeft een strikje aan de voorkant en twee strikjes bij de mouwen. Cute toch?

Ik combineer deze blouse met mijn lichte Highwaisted Jeans van Pull&Bear. Deze jeans kocht ik vorig jaar en dit was eigenlijk de eerste keer dat ik een budget jeans wist te scoren. Met mijn lengte en smalle taille is het namelijk altijd een hele opgave om een goede broek te vinden. Sindsdien is deze jeans eigenlijk direct mijn favoriet geworden!

Mijn schoenen zijn witte jeans met een tof, donkerblauwe ruffle naast de veters. Dè perfecte witte sneakers als je het mij vraagt. Deze zijn van het merk Tom Tailor die ik kocht via Otto. De schoenen zitten heerlijk en zijn natuurlijk super basic waardoor ik ze eindeloos kan combineren.

Qua sieraden ben ik gegaan voor goud. Zo draag ik minimalistische oorbellen en een armbandje van My Jewellery. Mijn Ketting is van Heart to Get en mijn ringen van Cartier en Ti Sento. Mijn horloge is van Cluse en mijn zonnebril is van Ray-Ban die ik een tijdje terug beide kocht bij Brandfield.

Outfit Details

 • Shirt –  Only
 • Broek– Pull&Bear
 • Sneakers – Tom Tailor 
 • Oorbellen – My Jewellery
 • Ketting – Heart to Get 
 • Ring – Cartier & Ti Sento 
 • Armband – My Jewellery 
 • Horloge – Cluse
 • Sunglasses – Ray-Ban

Wat vind jij van mijn nieuwe blousje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 19 juli 2018 / 15:50

  Leuke outfit, Staat je heel leuk! 🙂

 2. 18 juli 2018 / 23:43

  Staat je Geweldig! Ik ben echt zo jaloers op je gevoel voor stijl en combineren haha

 3. 18 juli 2018 / 14:55

  Wat een leuke blouse!

 4. 17 juli 2018 / 22:13

  Wat een heerlijke zomerse outfit! Staat je super mooi.

 5. 17 juli 2018 / 21:28

  Deze outfit staat je heel goed! Zelf zou ik niet voor een blouseje kiezen. Ben er totaal geen fan van en van streepjes ook niet zo. En ik zou al helemaal niet zo’n knoop in een blouseje leggen.

 6. 17 juli 2018 / 20:51

  Ik ben zelf niet van de blousjes maar dat komt vooral omdat ik een hekel aan strijken heb!

 7. 17 juli 2018 / 20:11

  zo fijn dat hoge jeans weer helemaal terug zijn! Staat je erg mooi trouwens

 8. 17 juli 2018 / 19:15

  Wat een superleuke blouse heb je aan, hij staat je erg mooi!

 9. 17 juli 2018 / 12:34

  Wow die blouse is echt super leuk trouwens de hele outfit

 10. 17 juli 2018 / 12:05

  Hoge jeans zijn weer helemaal terug! Je staat er super mee! Dat in combinatie met de blouse een geslaagde combo!

 11. 17 juli 2018 / 09:14

  Gezellig blouseje! Hele leuke outfit 🙂