fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

5 Cadeautips voor Vaderdag

5 Cadeautips voor Vaderdag

Whiee! Moederdag is net geweest en daarna staat uiteraard Vaderdag voor de deur. Stiekem vind ik het voor mijn vader altijd veel moeilijker om een cadeau te vinden dan voor mijn Moeder. Heb jij hetzelfde probleem? Dan hoop ik dat mijn Cadeautips voor Vaderdag je verder kunnen helpen.

5 Cadeautips voor Vaderdag

Cadeautips voor Vaderdag

 • Gezellig op pad Stiekem weet ik dat mijn vader het het allerleukste vind om gezellig op pad te gaan. Maak een leuke ‘cadeaubon’ waarin je je vader uitnodigt voor een heerlijke lunch en hij zal hiermee aangenaam verrast zijn. Mijn vader noemt dit altijd heel lief een #vaderdochtermomentje. Hij heeft zelf geen SocialMedia maar vraagt me altijd toch een berichtje te posten omdat hij dat zo leuk vind, haha!
 • Personaliseer je cadeau Hoe leuk is het om je cadeau te personaliseren? Bij Prachtigkado.nl kun je je Vaderdag cadeau personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een badjas, hamer of barbecueshort met zijn naam of foto erop. Misschien wel een leuke selfie van jullie samen? Misschien een mok bedrukken? Wat je ook uitzoekt voor jouw vader, je kunt het cadeau helemaal zelf samen stellen en dat maakt het natuurlijk extra leuk. Oh handig om te weten: de webshop heeft super scherpe prijzen, bezorgt binnen 1 dag en bezorgt op zaterdag om ervoor te zorgen dat jij de Vaderdag cadeau netjes op tijd hebt.
 • Maak een verwenpakketBij Vaderdag bedank je natuurlijk je vader voor alles wat ze voor je doet. Al moet je dit eigenlijk iedere dag doen, het is goed om er eens een dag echt bij stil te staan. Mijn vader werkt veel en kan een verwenpakket altijd wel gebruiken. Hierbij denk ik zelf aan een fijn pakket met bijvoorbeeld een keer een luxe aftershave of een luxe douchefoam. Altijd goed toch?
 • Movie-TimeDeze tip kun je op twee manieren opvatten. Of je neemt je vader mee naar een toffe film of je maakt een zelf een filmpje. Anno 2018 waarin YouTube en Vloggen natuurlijk niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijkse leven is misschien optie 2 wel leuk. Maak eens een toffe video over jouw vader. Misschien met foto’s van vroeger? Wees creatief en ik denk dat je pa echt mega verrast zal zijn!
 • Check je moeder Weet jouw moeder ook precies wat je vader nodig heeft? De mijne altijd wel. ‘Ton, je hebt nog een paar nieuwe schoenen nodig’ of ‘je overhemden zijn ook wel weer eens aan vervanging toe’. Braaf luistert mijn vader hierna en hetzelfde weekend gaan ze dan samen naar de stad om iets te scoren. Ben je echt inspiratieloos? Check dan dus even bij je moeder wat je vader nog nodig heeft en je hebt gegarandeerd een succesvol cadeau!

Dit waren mijn 5 cadeautips voor Vaderdag. 

Heb jij al bedacht waarmee jij je Vader gaat verrassen dit jaar? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?Dit artikel bevat gesponsorde links

Delen:

2 Reacties

 1. 6 juni 2018 / 15:35

  Bedankt voor de tips! Ik moet ook nodig aan de bak voor Vaderdag!

 2. 31 mei 2018 / 17:40

  Oh goed dat je het zegt! Ik moet okk nog wat gaam verzinnen! Ik vind een dagje weg ook altijd het leukste om te geven. Dus waarschijnlijk wordt dat het.