fbpx
31   86
111   221
107   245
119   313
119   245

OOTD Een heerlijke zonnige zondag

OOTD Een heerlijke zonnige zondag

Oh hebben jullie afgelopen zondag ook zo enorm genoten van het zonnetje? Ik absoluut wel! Na een heerlijke ochtend in de tuin ben ik in de middag samen met mijn vriend en onze puppy Spyke erop uit getrokken. Heerlijk gewandeld langs het water en Spyke natuurlijk gezwommen. Tsja.. en tussendoor wat outfitfoto’s gemaakt. Tijd voor de OOTD Een heerlijke zonnige zondag met mijn nieuwe zonnebril!

OOTD Een heerlijke zonnige zondag

OOTD Een heerlijke zonnige zondag

100% genieten! Dat is toch wel wat ik doe met zo’n weertje. De hele dag een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje erbij. Tijd om van de eerste zonnestralen te genieten! Dat is gelukt want inmiddels hebben de sproetjes op mijn gezicht zich alweer laten zien!

Wat veel mensen niet weten is dat je niet alleen je huid moet beschermen tegen de zon. Je ogen zijn net zo goed vatbaar voor de schadelijke zon. Zeker op dat soort dagen is het niet alleen maar leuk om een zonnebril te dragen maar ook gewoon echt van belang. Met een goede zonnebril bescherm je je ogen namelijk tegen de schadelijke stralingen van de zon!

Ik draag hier mijn nieuwe zonnebril van Guess. Om precies te zijn is het de Guess GU7459 Donker Havana 52F 52mm. Ik vind het een prachtige en hele vrouwelijke bril. In de tempels (pootjes) van de bril is de ‘G’ van Guess verwerkt en op het glas staat heel subtiel ‘Guess’. Het is ‘maat’ 52mm en dat vind ik, voor mij, de perfecte grootte. Hij wordt daarnaast ook nog eens geleverd in een heel chique, knalroze doosje waarin je de zonnebril goed kunt bewaren!

Qua outfit draag ik een playsuitje van Loavies. Deze is misschien al wel van vorig jaar of zelfs twee jaar terug dus op dit moment niet meer in de collectie te vinden. Persoonlijk vind ik de royal blauwe kleur heel mooi. Ik ben gewoon dol op een playsuitje met dat hete weer. Heerlijk comfortabel en luchtig!

OOTD Een heerlijke zonnige zondag

Mijn sieraden heb ik gematched met de zonnebril, oftewel goud! Ik draag subtiele knopjes in mijn oren, een aantal armbandjes en kettinkjes, uiteraard een horloge en 2 ringen. Eigenlijk zoals je van me bent gewend!

OOTD Een heerlijke zonnige zondag

Oh en mijn slippers niet te vergeten! Dit zijn mijn nieuwe sandaaltjes van het merk Svea. Ze zijn heel simpel maar door het luipaardprintje gewoon net even iets speelser! De details zijn verder afgewerkt met nude, goud en zwarttinten! De perfecte combi met mijn sieraden en zonnebril.

Details

 • Playsuit – Loavies (Ivivi) 
 • Slippers – Svea
 • Oorbellen – Pandora
 • Kettingen – My Jewellery
 • Ring – Ti Sento & Cartier  
 • Horloge – Cluse 
 • Zonnebril – Guess

Deze zonnebril van Guess is o.a. verkrijgbaar bij Sunglassesshop

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

2 Reacties

 1. 10 mei 2018 / 12:31

  Wat een mooie foto’s! Die Playsuit is erg leuk 🙂

 2. 10 mei 2018 / 08:58

  Hele leuke foto’s! De zonnebril is heel mooi.