fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

OOTD My First Pair of Timberlands

OOTD My First Pair of Timberlands

Yes!! Het is weer OOTD tijd! Ik ben er weer samen met mijn moeder (en tante) op uitgetrokken om outfitfoto’s te maken. Niet voor niets want ik heb een nieuw paar schoenen van het merk Timberland. In deze OOTD My First Pair of Timberlands laat ik ze maar al te graag aan je zien!

OOTD My First Pair of Timberlands

OOTD My First Pair of Timberlands

Timberland staat bekend om één specifiek paar schoenen. Stevige, stoere bergschoenen in een beige/cognac kleur. Ik neem aan dat iedereen ze kent? Een tijd terug kocht mijn broer een paar Timberlands en dat waren compleet andere schoenen. Helemaal zwart en in sneakervorm en ik vond ze eigenlijk direct leuk. Anders dan we van het merk gewend zijn en hij bleef me maar vertellen hoe lekker dat ze liepen. Dat zorgde ervoor dacht ik dacht: ‘Hmm, wat voor paar schoenen heeft Timberland nog meer?’

 

OOTD My First Pair of Timberlands

One foot in the street & another in the milkyway 

Ik koos echter niet voor een sneakermodel maar voor een chelsea model. Om heel specifiek te zijn de ‘Timberland 1299R Asphalt Trail Chelsea Black’ via de webshop Footway. Het zijn hele stevige en comfortabele boots gemaakt van leer met een rubberen zool. Aan de buitenkant bevind zich een elastisch stuk en aan de binnenkant een rits. De boots zitten echt fantastisch, love them! 

OOTD My First Pair of Timberlands

 

De boots combineerde ik met mijn bordeauxrode Superdry Jegging ‘Alexa’ en mijn grijze, gebreide trui van hetzelfde merk. Hier overheen draag ik mijn leren jas van Maison Scotch die natuurlijk perfect bij mijn nieuwe Chelsea Black Boots van Timberland passen. Ik draag dikke, wollen, grijze sokken omdat ik het extra tof vind als deze een randje boven de boots uitsteken. Aangezien het weer natuurlijk niet al te lekker is kan een lekkere dikke, grote sjaal niet ontbreken!

OOTD My First Pair of Timberlands

Qua sieraden heb ik het voor de verandering eens een keer wat rustiger gehouden. Mijn zwarte Cluse horloge combineer ik met zilveren sieraden van o.a. Buddha to Buddha en TiSento. Een goede combinatie bij de rest van de outfit als je het mij vraagt.

Wat vind jij van deze Chelsea Black Boots van Timberland? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 15 februari 2018 / 20:51

  Heerlijke schoenen! Ideaal voor de winter en toch fashionable

 2. 15 februari 2018 / 15:50

  Aah super toffe schoenen! Die zou ik ook nog wel willen!

 3. 15 februari 2018 / 11:35

  Ja die zien er leuk uit en duurzaam – hopelijk mag je er lang van genieten 🙂

 4. 15 februari 2018 / 10:24

  Ze staan je goed, en ze lijken me heel handig. Passen overal bij, en goede profielzool!

 5. 14 februari 2018 / 17:25

  Ze zijn heel tof! Ik wilde ze laatst ook kopen in de uitverkoop maar ze waren natuuurlijk niet meer in mijn maat…

 6. 14 februari 2018 / 15:55

  Wat een mooie schoenen! Ik vind je broek trouwens ook heel mooi, leuk kleurtje!

 7. 14 februari 2018 / 14:16

  Ik vind timberlands dus echt zo leuk en ze lopen ook nog eens heerlijk

 8. 14 februari 2018 / 12:42

  Wat zijn ze leuk! Ik heb ook timberlands laarsjes maar eigenlijk bijna niet aan. Zonde is dat dan

 9. 14 februari 2018 / 10:01

  Super leuke Chelsea boots, mooie outfit!

 10. 14 februari 2018 / 09:54

  Wat een leuke shoes! Staan je erg mooi!

 11. 14 februari 2018 / 09:37

  Toffe outfit! Die jegging ziet er ook erg comfortabel uit.

 12. 14 februari 2018 / 09:07

  Ik vind dit echt hele leuke schoenen. Leuke outfit.