fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Another Blogging TAG

Zo nu en dan krijg ik om mij heen best veel vragen over het bloggen. Zoals bijvoorbeeld: Hoeveel tijd ben je er nu mee bezig? Doe je dit elke dag? Omdat deze Another Blogging TAG echt puur over het bloggen gaat leek het me de hoogste tijd om deze eens in te vullen!

Another Blogging TAG

1. Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?

Persoonlijk zou ik zelf denk ik als eerste de header veranderen, al vind ik het ook belangrijk om herkenbaar te zijn. Er was een periode dat bloggers massaal van blognaam en logo veranderde en hieraan heb ik destijds niet meegedaan. Verder zou ik het misschien leuk vinden een nieuwe serie te starten op mijn blog. Wat ik zeker zo wil houden is dat ik het nog steeds vol houd dat er netjes iedere werkdag om 06:00 uur een artikel online staat en op sommige dagen zelfs nog een extra artikel om 15:00 uur!

OOTD Let's Fall in Love

2. Doe je alles aan je blog alleen?

Jep! Eigenlijk doe ik alles alleen. Het maken van de productfoto’s, het schrijven van de artikelen, het onderhouden van pr-contacten en samenwerkingen. Het enige wat ik uiteraard niet alleen doe is het maken van mijn outfitfoto’s. 9 van de 10 keer doet mijn moeder dit en anders mijn vriend.

3. Welk cijfer zou je je blog geven?

Pfoeee.. om dit moment denk ik een 7? Of een 8? Ik ben eigenlijk wel echt heel tevreden al is er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering! We blijven perfectionistisch.

4. Verdien je geld met bloggen?

Ja, ook dat gaat op dit moment erg goed! Het is niet zo dat ik hier een vol salaris uit haal maar dat hoeft ook niet want ik werk fulltime naast mijn blog. Ik probeer mijn samenwerkingen wel heel goed in balans te houden zodat ze mijn blog niet overspoelen. Daarnaast komen deze ook altijd als ‘extra’ artikel online en niet als ‘hoofd’ artikel.

5. Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Dan kies ik toch wel voor de tijd. Een hoop mensen in mijn omgeving beseffen zich niet hoe veel tijd mijn blog kost. Ik ben hier gewoon iedere avond op werkdagen zoet mee. Niet dat dat erg is, want ik doe het heel erg graag. Maar ik zie dit wel als grootste nadeel. Juist omdat ik het zo graag doe kan ik het ook niet zomaar even wegleggen. Ik ga door tot ik tevreden ben en tsja.. dat kost af en toe even wat tijd!

6. Hoe vaak wordt je blog maandelijks bekeken?

De precieze getallen laat ik achter wegen maar ga er vanuit dat dit meer dan 25.000x is.

7. Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Ik ben iemand die heel erg houd van de kwaliteit van reviews. Deze vind ik super leuk om te lezen maar een lipstick die wordt gereviewed zonder goede swatches en foto’s, tsja.. dan ben je mij gewoon al heel erg snel kwijt.

Rimmel London Spring 2017 Event

8. Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?

Jazeker!! Vooral bij persevents heb ik medebloggers ontmoet en dames waarmee ik altijd contact heb van de persbureaus. Erg leuk om op een gegeven moment iemand, die je al een tijdje volgt of spreekt, in het echt te ontmoeten.

9. Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Hmm.. ik ben hierin vrij voorzichtig. Ik ben een open boek maar ik ben ook op mijn privacy gesteld. Een tijd terug heb ik de serie ‘Expeditie Samenwonen’ gestart op mijn blog waarin ik het proces van de verbouwing van het huis wat ik kocht samen met mijn vriend in beeld bracht. Hierin heb ik bijvoorbeeld heel bewust gelet op de foto’s. Verklappen de foto’s niet waar ik precies woon? Daarnaast zal ik ook nooit vrienden en familie zonder toestemming op mijn blog plaatsen.

10. Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?

Jaa, ik ga absoluut nog een tijdje door. Mijn blog is mijn grootste hobby en zolang ik er mijn ei in kwijt kan en iedere dag weer inspiratie heb om artikelen te schrijven ga ik door. Ik stop op het moment dat ik er gewoon geen zin meer in heb. Daarnaast moet het bloggen natuurlijk ook niet ten koste gaan van andere zaken. Hoe mijn blog zich gaat ontwikkelen? Ik hoop in een mooie stijgende lijn!

11. Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?

Tsja.. op zich best een prima bedrag toch? Ik kan altijd weer een nieuwe blog starten?!!

12. Welke dingen gebruik jij om te bloggen?

Mijn iPhone, Laptop, Spiegelreflex… oh en natuurlijk internet! Niet zoveel dus..

Dit zijn mijn antwoorden op de Another Blogging TAG. Hoe vaak in de week lees jij mijn blog? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

23 Reacties

 1. 24 februari 2018 / 08:28

  Ik ken je blog nog niet zo lang dus het is heel leuk om deze tag te lezen!

 2. 17 februari 2018 / 09:42

  Wat een leuke tag zeg :)) Ik ben helemaal akkoord dat sommige mensen niet beseffen hoeveel tijd iemand in een blog steekt…

 3. 16 februari 2018 / 18:53

  Leuke tag is dit. Vind je blog ook heel leuk zeker een8 hoor

 4. 16 februari 2018 / 12:52

  Wat een leuke tag! Zo leer je jou en je blog echt wat meer kennen. Ik red het niet om elke dag een blog online te zetten. Knap van je hoor!

 5. 16 februari 2018 / 09:25

  Het lijkt me best pittig om een blog te combineren met een baan inderdaad. Zelf werk ik er fulltime aan, en dat is dus best een luxe eigenlijk.

 6. 16 februari 2018 / 09:05

  Superleuk tag! Ik wil de layout veranderen maar nog niet leuke layout zoals ik wil gevonden.

 7. 15 februari 2018 / 21:42

  Wow, naast je fulltime baan iedere dag posten?! Respect hoor, daar gaat heel veel tijd in zitten. Dat zou ik, met werk en gezin toch echt niet voor elkaar krijgen. Ik heb zelf het streven 2 x per week te posten en dat gaat prima en daar ben ik ook tevreden mee. Leuke tag, succes met je stijgende lijn!

 8. 15 februari 2018 / 20:38

  Leuke tag heb je ingevuld, en knap dat je fulltime werkt en nog zoveel artikelen plaatst

 9. 15 februari 2018 / 20:26

  wat een leuke tag, zo leer je nog wat over iemand. Ik wil eigenlijk ook wel het een en ander veranderen

 10. 15 februari 2018 / 19:33

  Ik leerde net je blog kennen en leuk om je meteen te leren kennen met deze tag

 11. 15 februari 2018 / 19:29

  Ik heb vandaag je blog ontdekt! Ik hoop hem vaker te gaan lezen!

 12. 15 februari 2018 / 19:12

  Leuke tag! En bloggen kost inderdaad veel tijd, veel mensen vergissen zich daarin!

 13. 15 februari 2018 / 15:57

  Interessant om lezen! Je blogfrequentie is inderdaad heel hoog, dus ik snap volledig dat je er heel veel tijd in stopt. Je mag trots zijn op wat je bereikt hebt hoor!

 14. 15 februari 2018 / 15:09

  Ik haal eruit dat je met veel passie blogt ik ga je volgen ??? succes met alles wat je onderneemt ??

 15. 15 februari 2018 / 14:56

  Leuk dat je geld verdient met bloggen Lindsey. Is dat via bureau’s of benaderen bedrijven je persoonlijk?

 16. 15 februari 2018 / 14:50

  Ik doe ook alles zelf op mijn blog. Het voordeel is dat je dan precies weet wat er allemaal gebeurd. Ik vind je header trouwens leuk!

 17. 15 februari 2018 / 14:43

  Leuk artikel! Super knap dat je zoveel blogt naast je fulltime baan. Ik vind je blog zeker wel een 8 waard, altijd mooie foto’s en leuke artikelen.

 18. 15 februari 2018 / 14:23

  Wat een leuk artikel! Knap dat je een fulltime baan en zo een goed onderhouden blog, zo goed weet te managen. Daar kan ik nog eens wat van opsteken. ☺️

 19. 15 februari 2018 / 13:58

  Superleuk artikel! Heel herkenbaar inderdaad hoe makkelijk mensen erover denken.

 20. 15 februari 2018 / 13:51

  Wat een leuke tag is dit! Ik vind het erg knap dat je blogt naast een fulltime baan!

 21. 15 februari 2018 / 12:57

  Leuk dat je geld verdient met bloggen. Ikzelf heb totaal geen idee hoe dat moet en zie het niet zitten om mijn blog vol reclame te zetten om zo geld binnen te halen. Voor mij is dat onderwerp dus enorm onduidelijk.

 22. 15 februari 2018 / 12:15

  Leuk om te lezen dit! Ik vind jouw dedication heel erg knap, elke dag een artikel online naast je fulltime baan. Fijn ook dat je er lekker wat mee kunt verdienen.

 23. 15 februari 2018 / 09:41

  Mensen beseffen inderdaad niet hoe veel tijd bloggen kost! Het is echt wel meer dan gewoon effe snel een artikeltje uittypen. Een tijd terug vroeg een vriendin of ik ergens mee naartoe wou. “Of heb je geen tijd? En je blog telt niet!” Ik ben er maar niet op ingegaan…