fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Ik wil heel graag terug naar Londen!

Ik wil heel graag terug naar Londen!

Precies twee jaar geleden stond mijn blog rond deze tijd in het teken van Londen! In een spontane actie besloot ik samen met mijn nicht 3 dagen naar Londen te gaan. Aangezien de tickets zo goedkoop waren dat het parkeren op Eindhoven Airport nog duurder was hadden we geen reden om het niet te doen. Maar, ik wil heel graag terug naar Londen en ik vertel je in dit artikel graag waarom!

Ik wil heel graag terug naar Londen!

De volgende vraag is me vaak gesteld: ‘Hoe is Londen?’ Ik heb namelijk genoeg mensen in mijn buurt die nog nooit in Londen geweest zijn. Eigenlijk kan ik die vraag alleen maar beantwoorden met ‘Top!’ Eerlijk gezegd vond ik eigenlijk alles aan Londen super leuk. Ik geef je bij deze een leuk inkijkje in mijn 3 dagen in Londen.

Ik wil heel graag terug naar Londen!

Dag 1

Op dag 1 waren we gelukkig al heel vroeg in Londen. Ons hotel lag vlakbij Hyde Park en bij aankomst konden we meteen de kamer in. Na het inchecken hebben we, in het zonnetje, gewandeld in Hyde Park en daarna de ‘welbekende rode bus’ gepakt naar Oxfort Street. Girls on tour, dus dan is deze straat natuurlijk de place to be. In een zijstraatje lunchte we bij Ask Italian en daarna was het tijd om te shoppen. Selfridges&Co., Debenhams, Liberty, Primark, Topshop, Boots, Kiko, &OtherStories, ja hoor, we hadden ze gelijk te pakken en zijn helemaal los gegaan! Om 21:00 uur zijn we bijna de winkels uitgeduwd en was het tijd om te eten. We kozen voor heerlijke Burrito met Nacho’s bij Selfridges Kitchen.

Ik wil heel graag terug naar Londen!

Dag 2

Tijd om onze shopsessie voort te zetten. We beginnen de dag bij Victoria’s Secret en voor we het wisten was de ochtend voorbij. Oeps, haha! Met tassen vol liepen we de winkel uit! Na een broodje Subway namen we de bus naar Covent Garden, echt een super toffe plek. Die moet je zeker niet overslaan als je Londen bezoekt. Natuurlijk moesten er ook wat typische ’toeristenactiviteiten’ worden ondernomen dus bezochten we de Tower Bridge. Na een fotoshoot (haha!) namen we de Big Ben en de London Eye ook gelijk even mee. S’Avonds zijn we gaan eten bij Jamie’s Italian van Jamie Oliver. Oh en daarna reden we nog even door naar Harrods waar we de hele avond zijn gebleven. Geloof me, je kijkt je ogen uit!

Ik wil heel graag terug naar Londen!

Dag 3

Ah jammer genoeg was dit alweer de laatste dag! Tijd om deze volledig te benutten. We startten de dag bij Buckingham Palace. Natuurlijk leuk om even gezien te hebben! Daarna hebben we nog een rondje Big Ben en London Eye gedaan, heerlijk gelunched en nog lekker gaan shoppen op Oxford Street. Tegen de avond zijn we teruggegaan naar het hotel om uit te checken en onze spullen te pakken. Time to go home! 

Ik denk dat het bovenstaande verslag eigenlijk wel genoeg zegt. Ik wil heel graag terug naar Londen! De stad is echt fantastisch en ik heb het er ontzettend naar mijn zin gehad. Het liefst ga ik terug met mijn vriend of gezellig met een vriendin. Alles aan de stad is leuk en ik kan iedereen een stedentrip naar Londen aanraden. Oh en mocht je benieuwd zijn want ik allemaal tijdens mijn bezoek aan Londen heb geshopt, kijk dan zeker mijn shoplog!

Hoe kom ik er?

Je kunt eigenlijk op 3 manieren naar Londen toe. Met de auto, de trein of het vliegtuig. Ik hoor je denken: ‘Huh, met de auto? Je moet toch het Engels Kanaal over?’ Jep, dat klopt! Het beste kun je naar Londen met de boot. Je rijdt met de auto naar Duinkerken en vaart vervolgens met een ferry, binnen twee uur, naar Dover! Daar stap je af en vervolg je je weg met de auto naar Londen. Ideaal toch?

Ben jij weleens in Londen geweest?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

15 Reacties

 1. 9 februari 2018 / 10:09

  Londen is altijd een goed idee. Prachtige stad met ene goede vibe. Daar kan ik ook zeker dagen struinen! Ik kom er dan ook graag weer een keertje

 2. 8 februari 2018 / 23:09

  Jaaa, 3 jaar geleden met m’n zoon, was GE-WEL-DIG! Zo te zien hebben jullie de 3 London ook leuk doorgebracht! Ik ben fan! London baby 😉 groetjes

 3. 8 februari 2018 / 19:57

  Ik ben op de middelbare school in Londen geweest, was supertof en onvergetelijk. Zou er graag nog eens naar terug willen!

 4. 8 februari 2018 / 15:18

  Snap wel dat je terug wilt na deze leuke drie dagen. Ik ben ook in Londen geweest voor 1 week en wil zeker nog een keer terug.

 5. 8 februari 2018 / 13:11

  Ik ben met de middelbare school naar Londen geweest. Dat was een hele leuke tijd. Spannend om te betalen met ponden.

 6. 8 februari 2018 / 10:11

  Ik vind Londen ook een erg leuke stad, alleen wel erg druk soms.

 7. 7 februari 2018 / 23:33

  London is een heerlijk stad! Wij gaan eigenlijk wel jaarlijks er even naar toe omdat mijn familie daar woont

 8. 7 februari 2018 / 18:16

  Nee, ik ben niet eerder in Londen geweest. Het trekt mij ook niet erg het Verenigd Koninkrijk

 9. 7 februari 2018 / 12:26

  Ik ben er nog nooit geweest. Het lijkt me wel echt super gaaf om eens heen te gaan. Wat hebben jullie leuke dingen gedaan, hele leuke foto’s ook!

 10. 6 februari 2018 / 13:40

  Leuk om te lezen! Mijn man en ik gaan in maart voor het eerst naar Londen! 🙂

 11. 6 februari 2018 / 11:19

  Helaas nog nooit in Londen geweest, maar hoop er snel een keertje naar toe te gaan. Misschien wel dit jaar met kerst ofso?

 12. 6 februari 2018 / 09:54

  Ik ben nog nooit in Londen geweest en wil er erg graag eens naartoe! Lush Oxford Street lijkt me helemaal geweldig! ♥

 13. 6 februari 2018 / 08:49

  Jaaa Londen is zo leuk! Ik wil ook graag weer terug. Wil er met m’n mama heen, dus hoop dat het snel lukt!

 14. 5 februari 2018 / 16:12

  Ja, leuk en zo mooi!
  Ik was er lang geleden geweest maar het staat allang op mijn bucketlist.

 15. 5 februari 2018 / 16:02

  Ohh doe dit me niet aan. Ik wil ook weer dolgraag eens naar London op vakantie. Ben er nu twee keer geweest en I love it!