fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Nordik Sense Cooling Range

Nordik Sense Cooling Range

Een gloednieuw merk reviewen vind ik super leuk om te doen! Vandaag is het daar weer tijd voor want ik review het merk Nordik Sense. Eerlijk, heb jij er weleens van gehoord? Vanaf nu in ieder geval wel!

Nordik Sense Cooling Range

Nordik Sense Cooling Range

Nordik Sense, een merk dat is geïnspireerd door de Noorde Kuurtradities. Het merk is zeer betaalbaar en ligt sinds november 2017 in de schappen bij Albert Heijn. Mocht de verpakking je bekend voorkomen dan is de kans dus groot dat je deze producten gespot hebt bij AH.

De super leuke theorie van Nordik Sense
Tegenwoordig is vrijwel iedereen druk, drukker, drukst. Maar dagelijks slaan we een fijne douche niet over. Een uitgelezen kans om een ideaal ontspanningsmoment voor jezelf te creëren, vindt Nordik Sense. De producten zijn volledig gebaseerd op een eeuwenoude Noorse kuurtraditie, waarbij cycli van fijne warme en koude belevingen worden opgevolgd door een periode van ultieme rust. Door het totaal plaatje van shower gels, shower oils, shower scrubs en bodylotions prikkelt het nieuwe merk verschillende zintuigen, waardoor het badkamerritueel een volledige beleving wordt. Mede door de heerlijke geuren zijn ontspanning en harmonie binnen handbereik tussen de dagelijkse hectiek door.

Nordik Sense Cooling Range

Het merk biedt 3 verschillende lijnen aan, namelijk warming (rood), cooling (blauw) en relaxing (groen). Van alle drie de lijnen worden dezelfde producten aangeboden, namelijk:

 • Shower gel: € 3,99
 • Shower scrub: € 4,99
 • Shower oil: € 5,99
 • Bodylotion: € 4,99

In dit artikel review ik de Nordik Sense Cooling Range. Hierover wordt gezegd: “Wil je verfrissing, dan is de cooling productlijn precies wat je nodig hebt. Geef jezelf hernieuwde energie in een handomdraai door de verfrissing van je geest en het pure, zuivere gevoel dat je aan het gebruik van de cooling producten overhoudt.”

Zoals aangegeven wordt de Cooling Range vormgegeven in een blauwe verpakking. De bodylotion en showeroils worden verpakt in een pompflacon en de showerscrub en showergel in een knijptube.

Nordik Sense Cooling Range

NORDIC SENSE RELAXING RANGE SHOWER GEL – € 3,99

Wow! Ik ben showergels gewend maar deze heeft een opvallende, dikke structuur. Een beetje zoals een gel voor in het haar. Eigenlijk is dit juist wel fijn, heb ik gemerkt. De gel laat zich hierdoor goed verdelen en blijft goed op de huid hangen zonder dat hij binnen no time in het doucheputje verdwijnt. De gel vervolgens afspoelen is geen enkel probleem.

Nordik Sense Cooling Range

NORDIC SENSE COOLING RANGE COOLING SCRUB – € 4,99

De geur van deze Cooling Range is heel fijn en zacht. De producten ruiken ergens licht naar kamille en geven echt dat rustgevend momentje. De scrub is een soort witte lotion met scrubdeeltjes. Delen zou je beter kunnen zeggen want ze zijn vrij grof! Hierdoor doet de scrub wel goed zijn werk.

Nordik Sense Cooling RangeNordik Sense Cooling Range

Conclusie

Super leuk om deze producten te mogen testen. Een nieuw merk dat super betaalbaar is en ook nog eens erg makkelijk te verkrijgen verdient absoluut een review. De vormgeving ziet er goed en verzorgd uit dus daar heb ik absoluut niets op aan te merken. Daarnaast zijn zowel de gel en scrub gewoon erg fijne producten voor zowel de man als de vrouw. Ik kan ze je echt aanraden!

Deze Nordik Sense Cooling Range is te koop bij de Albert Heijn. 

Heb jij Nordik Sense al gespot in de schappen van Albert Heijn?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 19:24

  Dit zijn ideale producten voor de zomer als ik het zo lees. Ik ben wel benieuwd naar de producten van dit merk

 2. 12 januari 2018 / 18:00

  Leuke producten! Ziet er goed uit voor die prijs. Ik had de producten inderdaad al eens gespot bij Albert Heijn.
  Liefs,
  Yara

 3. 12 januari 2018 / 11:26

  Deze lijn lijkt me echt ideaal in de zomer, wanneer je huid wel wat verkoeling gebruiken kan.

 4. 12 januari 2018 / 06:12

  Klinkt als twee prima producten. Ik had ze nog niet gezien of er iets over gehoord.