fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

L’Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation
In de zomer draag ik het liefst geen foundation. Als ik dan weleens toch kies voor een foundation dan is het altijd een hele luchtige variant. Als het goed is, is dat precies wat deze L’Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation biedt. Ik heb deze foundation in de kleur light/clair en ik review hem in dit artikel.

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

L’Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

De foundation zit, zoals de naam al een beetje suggereert, in een beige tube. De tekst is voornamelijk in het bruin of in het goud en het ziet er naar mijn mening allemaal netjes uit. De applicator is een dun tuutje waardoor je de foundation makkelijk kunt doseren. Niets op aan te merken!

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation
L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

L’Oréal Paris over deze Glam Beige Healthy Glow Foundation
De L’Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation Light is een lichtgewicht foundation met bloemenoliën die zorgt voor een instant healthy glow met een mooi natuurlijke, sheer en satin finish.

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow FoundationL'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation
De foundation is verkrijgbaar in twee kleuren:

 • Light
 • Dark

Jammer, ik vind dit wel echt heel weinig kleurkeuze. Zeker voor een merk als L’Oréal Paris vind ik eigenlijk dat het kleurassortiment veel groter zou moeten zijn.

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

Swatches

Hier zie je de Glam Beige Foundation op de rug van mijn hand. Eerlijk is eerlijk, ik schrok best van de kleur. Ik ontving de kleur in ‘light’ en ik vind hem echt super donker voor een product met de naam ‘light. Niet dat dat voor mij heel erg is want zo te zien gaat hij bij mijn huid zeker wel matchen. Het is alleen wel misleidend en zeker lastig als je een foundation aan de hand van de naam moet kopen in de schappen.

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation
Op de foto links zie je mijn gezicht zonder foundation en op de foto rechts met foundation. Op dit moment is de foundation een klein tikkie te donker maar hé, ik moet nog op vakantie dus dat moet goed komen!

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

L'Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation

Conclusie

Mijn mening? Ik ben vrij tevreden. De structuur van de foundation is lekker dun waardoor hij makkelijk verdeeld. Hij is niet te dun want hij geeft wel een mooie medium finish. Wanneer je geen last heb van mega opvallende roodheden dan is deze foundation prima om een mooie, egale look mee te maken. Daarnaast is hij mooi op te bouwen dus je kunt zelf bepalen hoe dekkend je hem wilt hebben. De finish vind ik persoonlijk niet glowy maar juist eerder mat, iets wat ik overigens totaal niet erg vind. Het enige nadeel vind ik toch wel de kleurkeuze, deze is naar mijn mening veel te karig. Groot pluspunt echter vind ik de SPF20 en ik ga mede daardoor deze L’Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation in Light absoluut meenemen op vakantie!

Deze L’Oreal Paris Glam Beige Healthy Glow Foundation bevat 30ml. en kost € 10,99 en is te koop in de drogisterijen.

Wat is op dit moment jouw favoriete foundation?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. Soraya
  25 augustus 2017 / 20:26

  Ik gebruik een foundation van Rimmel met blauwe dop en voor warme dagen een bbcreme van Etos. Bevalt heel goed!

 2. 25 augustus 2017 / 15:43

  Ik hou wel van luchtige foundations! Alleen denk ik dat het erg moeilijk zal worden met de kleur. Jammer dat ze alleen Light en Dark hebben.

 3. 25 augustus 2017 / 15:24

  Klinkt als een hele fijne foundation. Inderdaad groot pluspunt van de SPF!

 4. 25 augustus 2017 / 10:28

  Ben nog op zoek naar een nieuwe foundation maar weet niet zo zeker of ik voor deze dan zou gaan. Zeker in de winter vind ik hem dan iets te donker.
  Fijn review!
  Liefs, Nathalie

 5. 25 augustus 2017 / 09:58

  Vind het resultaat mooi bij jou,maar als die bij jou al te donker is is die bij mij sowieso te donker. Jammer!

 6. 25 augustus 2017 / 09:47

  Wauw het resultaat ziet er echt mooi uit bij jou! Ik vrees dat deze veel te donker gaat zijn voor mijn lichte huid!

 7. 25 augustus 2017 / 09:35

  Zou hem voor heel warme dagen misschien iets té dekkend vinden. Maar zo vaak is dat niet het geval dus lijkt ie me erg geschikt 🙂 hopelijk komen er meer tinten uit!