fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Concealer, we kunnen het allemaal weleens gebruiken. Die donkere poofy wallen verdwijnen met de concealer als sneeuw voor de zon! Just the way we like it. Ik ben zelf dol op hele lichte concealer die mijn gezicht meteen ook een highlightend effect geven. Vandaag review ik de Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10. Is dit concealer die aan mijn verwachtingen voldoet?

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Sans Soucis, een merk dat ik heb leren kennen door mijn blog. Ik heb er inmiddels al heel wat producten van geprobeerd, zowel make-up als skincare. Deze concealer zit er een beetje tussenin! Naast dat hij je wallen moet camoufleren heeft hij namelijk ook wat skincare-achtige trekjes. Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

De Sans Soucis komt uit de DD Daily Defense lijn en bijpassend aan deze lijn is de witte met gele/oranje vormgeving. Dat is bij deze concealer uiteraard niet anders. Een prima verpakking, niets op aan te merken. De concealer zelf zit in een tubetje met een verkoelende massagebal. Wow, verrassend! Dat had ik namelijk nog nooit gezien bij een concealer. Wat me wel opvalt is dat de concealer heel klein is qua formaat.

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10
De reden dat de huid onder de ogen vaak donkerder lijkt is omdat de huid daar erg dun is. Je ziet dan snel adertjes en dat komt er al snel blauw en donker uit te zien. Omdat de huid daar dunner is heeft de huid ook meer bescherming en verzorging nodig dus is een concealer die daar voor zorgt extra handig!

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Sans Soucis over de DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF10
De nieuwe DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 is een multifunctioneel product. Het beschermt, verzorgt, en camoufleert donkere kringen onder de ogen en/of fijne lijntjes en rimpels. Wanneer wallen en zwelling het uiterlijk van de oogcontouren negatief beïnvloeden, biedt de verkoelende massagebal van de roll-on snelle hulp. Verzorging, bescherming en camouflage met slechts één product: DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 is de perfecte aanvulling van Daily Defense Cream én verkrijgbaar in 2 kleuren – licht & dark

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10
Deze concealer bevat veel fijne, zachte en verzorgende ingrediënten. Mineraalrijk thermaal water uit Baden-Baden verbetert de huidstofwisseling. Abrikozenpitolie heeft een verzorgend effect en vermindert droogtelijntjes. Een combinatie van gestabiliseerd vitamine C en vitamine E, ondersteund door een effectieve en krachtige peptide, gaat oxidatieve stress tegen, dat zorgt voor vroegtijdige huidveroudering. Hyaluronzuur geeft een echte vocht boost aan de gevoelige oogcontouren. SPF 10 beschermt tegen schadelijke UVstralen.

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Gebruik

Op de meest linkerfoto zie je de huid onder mijn ogen zonder producten. Hier zie je dat ik geen mega last heb van wallen of donkere kringen maar juist dat mijn huid daar gewoon net een tikkeltje dunner is en wel wat frisser mag ogen. Op de tweede foto van links heb ik de concealer aangebracht in een driehoek onder mijn ogen. De concealer werk ik in met mijn concealer brush van Real Techniques, dit is te zien op de tweede foto van rechts. Op de meest rechter foto zie je de huid onder mijn ogen met de concealer van Sans Soucis!

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Conclusie

Een bijzonder product, leuk om eens te testen. Ik heb namelijk echt nog nooit eerder een concealer gezien met een verkoelende massagebol. Nu weet ik niet of die massagebol ook echt iets doet maar het aanbrengen van de concealer is hierdoor wel anders dan bij andere concealers. Het eerste positieve punt vind ik dat de concealer SPF10 bevat. Zeker in de zomermaanden kan dit absoluut geen kwaad. De dekking van de concealer omschrijf ik als medium, wat voor mij echt prima is. De kleur ‘light’ is voor mij licht genoeg maar als je echt heel bleek bent zal hij denk ik een tikkeltje aan de donkere kant zijn. Jammer dat ze deze concealer maar in twee kleuren op de markt brengen.

Verder ben ik echt positief! Ik denk dat deze Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 echt een uitkomst is op een zomerse dag waarop ik toch het liefst weinig makeup draag. Beetje concealer, mascara en wenkbrauwpoeder en ik ben ready to go! 

De Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 bevat 8 ml., kost € 21,- en is o.a. te koop in de webshop van Sans Soucis. 

Draag jij iedere dag concealer?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 20 juni 2017 / 16:07

    Klinkt als een fijn product en volgens mij is dit ook heel erg verfrissend inderdaad!

  2. 20 juni 2017 / 10:42

    Super product hé. Ik ben er ook heel tevreden over. Gebruik hem nu iedere dag. De roller maakt het echt gemakkelijk aanbrengen. Super fijn! Heb geen last van trekkende ogen of droogheid en wel een mooie dekking.

  3. 20 juni 2017 / 06:35

    Wat grappig een concealer met zo’n roller. Ik vind zo’n roller wel altijd fijn, alleen je moet natuurlijk wel het product nog blenden. Jammer inderdaad dat er maar twee kleuren zijn, maar ik vind het resultaat wel goed!