fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei
Eerlijk is eerlijk, ik gebruik veel te weinig gezichtsmaskers. Zo nu en dan test ik er wat uit voor mijn blog en vergeet ze daarna eigenlijk weer. Op de een of andere manier maak ik nooit echt tijd om eens lekker een masker op te doen dus laat dit een reminder zijn voor mijzelf! Ik review vandaag de Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei.

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei

Lovea, een merk waar ik al veel over heb gelezen maar nooit eerder testte ik er zelf iets van. Daar komt vandaag eindelijk verandering in. Laat ik beginnen met wat achtergrondinformatie over het merk. Het van oorsprong Franse bedrijf Lovea heeft als doel om gezonde, heerlijke ruikende en effectief werkende biologische producten te maken. Deze zijn geschikt voor een milde haar- en lichaamsverzorging van het hele gezin.

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei
Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei

Lovea over de Nature Lijn
Lovea Nature staat garant voor uiterst milde, parabeenvrije formuleringen. De producten zijn samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten die huid en haar intensief verzorgen, voeden en beschermen. Lovea Nature onthult je natuurlijke schoonheid dankzij efficiënte formules die voor iedereen bereikbaar én vooral betaalbaar zijn.

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei
In het Lovea Nature assortiment zitten heel wat producten. Nieuw zijn deze twee biologische maskers voor het gezicht op basis van groene en roze klei en twee 100% natuurlijke huidoliën op basis van avocado en zoete amandel. Deze Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei zitten in fleurige groene tubes met een koperkleurige/gouden dop. Op de verpakking zijn vrolijke kleuren te zien zoals blauw en roze, het ziet er heel leuk uit als je het mij vraagt!

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei

Lovea Nature Pink Clay Mask voor de vette en onzuivere huid

Lovea over het Zuiverend Gezichtsmasker Roze Klei
Het Lovea Nature Pink Clay Mask is een 100% biologisch masker voor de droge- en gevoelige huid op basis van roze klei. De samenstelling bevat natuurlijke ingrediënten zoals glycerine, betaïne, aloë vera en sheabutter. Roze klei heeft voedende en kalmerende eigenschappen en heeft tevens een zuiverende en teintegaliserende werking. De samenstelling van dit nieuwe masker is vrij van parabenen, siliconen, phenoxyethanol, PEG en synthetische parfums. Het Nature Pink Clay Mask laat de droge en gevoelige huidtypes aangenaam zacht, gekalmeerd, fris en optimaal gevoed aanvoelen.

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei

Lovea Nature Green Clay Mask voor de gevoelige en droge huid

Lovea over het Zuiverend Gezichtsmasker Groene Klei
Het Lovea Nature Green Clay Mask is een 100% biologisch masker voor de vette huid op basis van groene klei en natuurlijke ingrediënten, waaronder sheabutter, glycerine, betaïne, aloë vera en talgreducerende hazelnootolie. De groene klei heeft absorberende eigenschappen en verwijdert overtollig talg en onzuiverheden. Deze kleisoort heeft tevens een zuiverende en regulerende werking ten aanzien van de vette- en onzuivere huidtypes. De samenstelling is vrij van parabenen, siliconen, phenoxyethanol, PEG en synthetische parfums. Dit masker laat de vette huid perfect schoon, zacht, fris en zuiver aanvoelen en reguleert de natuurlijke talgproductie.

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei
Hier zie je de kleimaskers op mijn hand. Aan de maskers zelf is ook duidelijk te zien welke welk masker is, de ene is namelijk duidelijk groen en de andere duidelijk roze. De maskers voelen stevig aan als echte dikke klei. Je moet dan ook best flink in de tubes knijpen om het masker eruit te krijgen! Van beide maskers breng ik een dikke laag aan op mijn gezicht en laat dit zo ongeveer 10 minuutjes intrekken. De eerste minuut prikt het masker lichtjes en na een minuut of 7 begint het masker in de drogen. Na 10 minuten spoel het masker vervolgens met lauwwarm water van mijn gezicht af.

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei
Hier heb ik de Lovea Nature Pink Clay Mask op mijn gezicht.

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei
En dit is de Lovea Nature Green Clay Mask op mijn gezicht. Lekker charmant toch? #groenkleimonster 

Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei

Conclusie

Ik ben aangenaam verrast! Normaliter ben ik niet zo’n mega fan van kleimaskers maar dat is bij deze van Lovea zeker anders. De maskers bevatten top ingrediënten en ik merk dat zij mijn huid echt goed doen. Na het gebruik van de maskers voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan. Echt alsof mijn huid een boost heeft gehad, heerlijk! Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het roze kleimasker maar mocht je zelf last hebben van een vette huid dan raad ik je het groene klei masker zeker aan. Kijk dus even goed naar je huidtype!

Goed om te weten: de producten bevatten geen parabenen, fenoxyethanol, kleurstoffen of synthetische geurstoffen. Daarnaast worden zij ook niet op dieren getest.

De Lovea Zuiverend Gezichtsmasker Roze en Groene Klei bevatten 75ml. per tube, kosten € 5,99 en zijn o.a. te koop bij Etos en Holland & Barrett.

Gebruik jij iedere week een gezichtsmasker? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 29 juni 2017 / 11:11

    Ik vind Lovea een leuk en fijn merk. Dit lijken me wel lekkere gezichtsmaskers!

  2. 29 juni 2017 / 08:44

    Oh wat leuk, ik wist niet dat Lovea dit had joh! Leuk zeg.

  3. 29 juni 2017 / 07:23

    Ik zou ook vaker een gezichtsmasker moeten dragen.. Kleimaskers vind ik vaak wel fijn, alleen heb ik regelmatig een masker iets te lang te laten zitten en bij een kleimasker is dat niet zo handig haha.