fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

MUA Amplify Statement Lash Mascara

MUA Amplify Statement Lash MascaraEen statement mascara? Wat houd dat precies in? MUA komt op de markt met een ‘statement mascara’ en ik ben uiteraard heel erg benieuwd! In dit artikel review ik de MUA Amplify Statement Lash Mascara. Benieuwd of ik met deze mascara echt een statement kan maken? Lees met me mee!

MUA Amplify Statement Lash MascaraMUA Amplify Statement Lash Mascara

MUA Amplify Statement Lash Mascara

Deze ‘statement’ mascara behoort tot de MUA Springlook 2017. Dit is een look waarbij het allemaal draait om een minimalistische make-up look waarbij de belangrijkste delen van het gezicht centraal staan. Hierbij kunnen uiteraard de ogen niet ontbreken en daarom heeft MUA deze mascara toegevoegd aan de look.

MUA Amplify Statement Lash Mascara

MUA over de Amplify Statement Lash Mascara
Maximaal dekkende, volumizing mascara voor impactvolle wimpers. De mascara omhult de wimpers van de basis tot de punt voor een diepe, intense kleur. Voor het ultieme statement lash effect.

MUA Amplify Statement Lash Mascara
De mascara is te verkrijgen in twee kleuren, ‘black’ en ‘black/brown’. De kleur die ik in dit artikel test is black. De huls is naar mijn mening vrij simpel ontworpen. Een typische mascara-verpakking met een witte tekst. Voor een mascara vind ik dit prima, niets op aan te merken. MUA geeft voor het aanbrengen de volgende tip: “Wiebel bij het aanbrengen van de mascara de borstel aan de basis van je wimpers heen en weer om het volume te maximaliseren.”

MUA Amplify Statement Lash MascaraMUA Amplify Statement Lash Mascara
Hier zie je de borstel van de mascara. Ik moet zeggen, deze is echt vrij hard en er blijft heel veel mascara aan de borstel zitten. Er is zelfs aan het uiteinde van de borstel een hele sliert mascara blijven hangen.. Hmm, dat gaf me niet echt een hele goede eerste indruk.

MUA Amplify Statement Lash Mascara

Swatches

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara en op de twee middelste foto’s draag ik één laagje mascara op mijn bovenste wimpers. Ik draag twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje mascara op mijn onderste wimpers op de twee onderste foto’s!

MUA Amplify Statement Lash Mascara
Hier draag ik de MUA Amplify Statement Lash Mascara, twee laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje met je onderste wimpers.

MUA Amplify Statement Lash Mascara

Conclusie

Helaas.. deze mascara is gewoon echt helemaal niks voor mij! Het begon prima met de verpakking, hier heb ik niets op aan te merken. Ik kreeg al een verkeerde indruk bij het checken van de borstel. De borstel voelde direct erg hard en er bleef heel veel mascara achter op de borstel. Ik gaf de mascara een kans maar de borstel was gewoon echt veel te hard. Ik kreeg er echt traanogen van en het resultaat mocht er ook niet echt wezen. Jammer, maar deze mascara is niet ‘mijn ding’.

Deze MUA Amplify Statement Lash Mascara kost € 4,99 en is te koop bij de geselecteerde Kruidvat filialen. 

Welke mascara viel jou ontzettend tegen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 30 mei 2017 / 21:31

  Ik vind het resultaat eigenlijk wel mooi! Maar wat balen dat ie zo vervelend werkt 🙁

 2. 30 mei 2017 / 11:01

  Jammer zeg, ik vind het eindresultaat wel super mooi!

 3. 29 mei 2017 / 16:59

  Echt jammer dat hij zo tegenvalt! Hij leek me juist echt superfijn. Ik houd wel van dit soort borsteltjes.

 4. 29 mei 2017 / 16:44

  Resultaat ziet er uiteindelijk wel goed uit! Jammer dat ie niet lekker in gebruik is! Zag er veel belovend uit, meestal vind ik dat soort plastic borsteltjes wel fijn werken, maar de te hard niet natuurlijk.

 5. 29 mei 2017 / 16:29

  Op de foto ziet het er op zich wel prima uit! Maar goed, als het borsteltje niet fijn is houdt ’t snel op helaas. Fijne review!

 6. 29 mei 2017 / 11:07

  Wat een fijne en eerlijke review heb je geschreven. Mij lijkt deze mascara ook niet zo fijn, jammer dan zijn er toch genoeg andere budget mascara’s te koop. Mijn laatste tegenvaller was een mascara van Hema.

 7. 29 mei 2017 / 10:23

  Ik vond hem ook tegenvallen… Blijf toch trouw aan mijn mascara van Estee Lauder.

 8. 29 mei 2017 / 09:36

  Ohhhh die harde borsteltjes vind ik ook zo naar! Fijne, eerlijke review

 9. 29 mei 2017 / 09:36

  Aah ik vind het altijd super irritant als er zoveel mascara met het borsteltje meekomt!

 10. 29 mei 2017 / 08:58

  Ah wat jammer dat hij zo tegenvalt! Alsnog vind ik het resultaat wel mooi, maar als je er zoveel moeite voor moet doen, sla ik hem over.

 11. 29 mei 2017 / 08:11

  Erg jammer dat dit zo tegenvalt.
  Fijne en goede review.

 12. 29 mei 2017 / 07:41

  Hmmm, jammer zeg!

 13. 29 mei 2017 / 07:19

  Hoewel jouw wimpers er altijd goed uitzien, lijkt deze mascara mij ook niet zo fijn. De borstel klinkt niet prettig in gebruik, jammer!