fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Net als vele andere merken komt ook Etos dit jaar op de markt met een Limited Edition Kerst Collectie. Deze collectie zit vol met prachtige producten die perfect zijn voor de feestdagen. Ben jij benieuwd naar de Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016? Lees dan gezellig met mij mee!

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos zegt: “Je sparkly Christmas outfit is natuurlijk niet compleet zonder een even zo schitterende en feestelijke make-up. Daarom lanceert Etos een eyecatching limited edition make-up collectie met alle musthaves voor een betoverende look!”

Volgens Etos bevat deze Limited Edition Kerst Collectie dus alle essentials voor het creëren van de perfecte party look. De verpakking hebben ze een rosegouden uitstraling gegeven en dat laat mijn hartje sneller kloppen. Ik vind de vormgeving namelijk echt fantastisch! De speciale limited edition make-up lijn bestaat uit maar liefst 11 producten:

 • 4 Color Care lipsticks
  • Red Obsession
  • Forbidden Pink
  • Secret Temptation
  • Angel Wings
 • een strobing highlighter
 • een volume mascara (ook in waterproof)
 • een sparkling body powder
 • twee eyeshadow palettes
  • nude/smokey
  • glitter
 • sparkling eyeliner

In dit artikel review ik de Color Care Lipstick in Red Obsession, de Sparkling Body Powder, het eyeshadow palette en de sparking eyeliner.

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016 Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016 Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Color Care Lipstick in Red Obsession

“Lichtgewicht crème lipstick die super zacht aanvoelt en je lippen tegelijkertijd verzorgt én beschermt. De intens gepigmenteerde formule zorgt voor een egale dekking die lang blijft zitten. Het bestaande assortiment wordt speciaal voor Kerst uitgebreid met 4 nieuwe, limited edition kleuren: Red Obsession, Forbidden Pink, Secret Temptation en Angel Wings.”

Dit is niet de eerste Etos Color Care Lipstick die ik probeer. Ik heb er al meerdere in mijn bezit en ben persoonlijk erg te spreken over deze lipsticks. Ze zijn mooi gepigmenteerd, houden de lippen gehydrateerd en blijven goed zitten. Red Obsession is wat mij betreft echt de perfecte kleur voor de feestdagen. Een prachtige, heldere rood met een koele ondertoon, precies hoe ik een rode lipstick hebben wil!

 

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016 Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016 Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Eyeshadow Palette

“Maak van je ogen echte eyecatchers met de Etos Eyeshadow palettes. Ieder palette bevat 6 verschillende kleuren – van licht tot donker – die je apart kunt gebruiken of met elkaar kunt combineren. Met de handige applicator breng je de oogschaduw eenvoudig aan. Naast de 4 bestaande varianten zijn er speciaal voor de feestdagen een nude/smokey en glitter variant verkrijgbaar.”

De kleuren in dit oogschaduwpalette vind ik echt prachtig. Bij een kerstcollectie denk je toch snel aan goud of zilver dus ik vind het erg tof dat Etos hier kiest voor roze met paars. Vooral de middelste twee roze kleuren zijn fantastisch gepigmenteerd maar tijdens het maken van een ooglook werkt eigenlijk iedere kleur erg fijn. Absoluut een mooi palette!

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016 Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016 Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Sparkling Eyeliner

“Liquid eyeliner met gouden glitters. Dankzij de super dunne applicator perfect voor het maken van strakke lijnen en de mooiste winged eyeliner. Aan te brengen bovenop je zwarte eyeliner of op zichzelf voor een heel subtiel effect.”

Het lijkt wel of ieder merk deze kerst op de markt komt met een gouden eyeliner.. Maar hè, mij hoor je niet klagen. Een beetje shimmer toevoegen aan een wing zie ik namelijk wel zitten met kerst. Deze eyeliner is dan ook absoluut een glitterliner en geen eyeliner waar je een wing mee zet. Dat maakt deze eyeliner heel erg geschikt om een look een net wat feestelijkere touch te geven. Ik heb hem zelf aangebracht op mijn onderste wimperrand.

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016 Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Sparking Body Powder

“Losse poeder met zeer fijne glansdeeltjes om specifieke plaatsen op het gezicht en lichaam – zoals bijvoorbeeld sleutelbenen en decolleté – van een subtiele sparkle te voorzien.”

Dit vind ik persoonlijk echt een product dat je zelden gebruikt. Dat maakt het niet minder leuk natuurlijk maar everyday een sparkling body powder dragen… dat doet denk ik niemand. Met de feestdagen vind ik dit wel erg leuk om te doen. Op de foto’s zie je goed dat hij op het blote oog niet echt opvalt maar met het juiste licht geeft hij echt een mooie glans! Tip: meng de poeder met een bodylotion!

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016

Conclusie

Oh Etos, wat een super leuke kerstcollectie!! Ten eerste de vormgeving, die rosegouden details vind ik echt fantastisch. Heel stijlvol gedaan waardoor deze budget collectie echt luxe uitstraalt. Van De Etos Color Care Lipsticks was ik al fan en Red Obsession is absoluut een mooie toevoeging en dè perfecte kleur voor de feestdagen. De body powder is een leuke toevoeging maar niet perse een must natuurlijk. Het oogschaduwpalette is qua kleur helemaal in mijn straatje en je kunt er prima een mooie look mee maken. De eyeliner vind ik vooral ontzettend geschikt voor een extra shimmery touch op de onderste wimperrand. Al met al vind ik de Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016 ontzettend geslaagd!

 • Color Care lipstick – € 4,99
 • een sparkling body powder – € 6,99
 • eyeshadow palette 02 – € 7,99
 • sparkling eyeliner – € 4,99
  • Alle producten zijn natuurlijk te koop bij Etos!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

17 Reacties

 1. 29 december 2016 / 00:37

  Super fijne review. Ik heb vandaag het palletje gekocht en het is mega fijn. De mascara en de Lipstick in Angel Wings zijn ook super fijn!

 2. 19 december 2016 / 20:04

  Ik wil dat body poeder sowieso hebben! Misschien die liner ook wel. Vind het allemaal zo gaaf en mooi 😀 <3 Goed gedaan door Etos!

 3. 19 december 2016 / 18:58

  Ik vind de oogschaduw die ik heb wat minder mooi, het pigment is daarvan gewoon niet super, maar die van jou is wel heel erg mooi hoor

 4. 19 december 2016 / 17:03

  Mooie producten he? Mijn review komt er dit keer nog aan hihi! De rode lipstick zou ik wel willen eigenlijk!

 5. 19 december 2016 / 16:53

  Ik heb ook wat producten mogen ontvangen van deze collectie, vind ze ook erg mooi. Heb de eyeliner trouwens niet, maar die ziet er goed uit!

 6. 19 december 2016 / 15:23

  Ik heb de eyeliner in mijn bezit en vind hem erg mooi!

 7. 19 december 2016 / 13:15

  Wat een mooie producten allemaal! Die rode lipstick staat je echt prachtig 🙂

 8. 19 december 2016 / 12:53

  Ik vind de producten ook echt prachtig! De look die je hiermee hebt gemaakt is wel heel mooi zeg, love it.

 9. 19 december 2016 / 09:59

  Die lippenstift vind ik echt beeldschoon! Maar de eyeliner ook, zoiets is echt heel leuk voor de feestdagen. Malou x

 10. 19 december 2016 / 09:34

  Wat een prachtige LE collectie van Etos zeg, zo jammer bij onze Etos is het grote deel al uitverkocht. Zelf zou ik zeker gaan voor de Etos Color Care Lipstick in Red Obsession hele mooi vrouwelijke rode kleur.

 11. 19 december 2016 / 09:29

  Wauw, de rosé gouden detailas zijn echt onwijs pretty en feestelijk, love it. De producten zelf zien er ook erg mooi uit. Ik ben vooral verleifd op de lipstick!

 12. 19 december 2016 / 09:18

  Wauw je maakt echt altijd super mooie looks! Deze vind ik ook weer geweldig. De producten van de etos vind ik er heel mooi uitzien.

 13. 19 december 2016 / 09:10

  Ik vind deze producten echt heel mooi qua vormgeving. De eyeliner vind ik tof, net zoals de poeder. Ik zou die ook mengen met bodylotion. Je hebt weer een mooie look gemaakt.

 14. 19 december 2016 / 08:21

  Mooie producten! En wat een prachtige look! Jij kan ook alles hebben he hihi! X

 15. 19 december 2016 / 08:01

  Super leuke producten weer, en de uitstraling is ook prachtig!

 16. 19 december 2016 / 07:35

  Wauw! Wat een mooie producten! De look is ook erg mooi!

 17. 19 december 2016 / 06:47

  Prachtig! Hele mooie look heb je er mee gemaakt ook.