fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Wimpers met iets extra’s

Wimpers met iets extra's

Een verleidelijke blik met volle en lange wimpers is de look die je iedere dag wel zou willen uitstralen! Je bent veel cosmetica-afdelingen afgegaan en hebt talloze verschillende soorten mascara’s geprobeerd, maar je bent toch nog niet geheel tevreden. Dit artikel helpt je bij het creëren van wimpers om jaloers op te worden zonder het gebruik van een bijzondere mascara.

Langere wimpers met wimperserum

Om de perfecte wimpers te krijgen, begin je met het verlengen van je wimpers. Een wimperserum helpt je hierbij. Een wimperserum is een haargroeimiddel dat de groei van je wimpers bevordert en ze al na een paar weken onweerstaanbaar maken. Het serum heeft direct ook een verzorgende werking wat ervoor zorgt dat de breekbare, dunne wimpers herstellen. Breng het serum enkele weken dagelijks aan op de bovenste en onderste randen van je ogen (net als bij eyeliner) en houd de voortgang wekelijks bij door een selfie te maken met je gloednieuwe Sony. Gebruik voor het maken van je wekelijkse selfies het Sony Xperia X Compact hoesje waarmee je de telefoon in de gewenste positie plaatst en je wimpers vervolgens perfect in beeld komen. Het serum heeft de beste werking als je het minimaal 12 weken lang elke dag gebruikt. Je wimpers zijn op die manier binnen no time jaloersmakend lang!

Een mooie krul

Om de prachtige lengte van je wimpers extra te benadrukken, is een krul aanbrengen in je wimpers ideaal. Zo kun je nog beter laten zien dat je wimpers zijn gegroeid. Om zo’n mooie krul aan te brengen, heb je slechts drie dingen nodig:

 • Een föhn
 • Een wimperkruller
 • Mascara

Ga als volgt te werk: maak je wimperkruller goed schoon en verwarm hem vervolgens zo’n 5 seconden met de föhn. Wanneer de krultang warm is, vormt de krul zich namelijk beter in je wimpers. Zet vervolgens de verwarmde wimperkruller op de helft van je bovenste wimpers en druk de kruller voor 10 seconden goed dicht. Je zult zien dat je wimpers na zo’n korte tijd al een mooie krul hebben gekregen. Doe hetzelfde met de wimperkruller voor je onderste wimpers. Om je look vervolgens af te maken, pak je de mascara tevoorschijn. Breng een laagje mascara aan zodat de krul goed blijft zitten. Je wimpers zijn nu zowel lang, als mooi gekruld.

De perfecte, volle wimpers

Om je wimpers helemaal af te maken, hebben ze alleen nog een volle look nodig. Om dit voor elkaar te krijgen, is talkpoeder een aanrader. Breng eerst een laagje mascara aan op je wimpers zodat ze weer goed plakkerig zijn. Strooi vervolgens wat talkpoeder over je wimperborsteltje en doe het op alsof het mascara is. Zodra je wimpers een grijzige kleur krijgen, heb je voldoende talkpoeder op je wimpers aangebracht. Je wimpers ogen direct al voller. Breng voor de finishing touch nog eenmaal een laagje mascara aan op je wimpers, zodat ze weer een mooie zwarte look krijgen. Je volle, lange en mooi gekrulde wimpers zijn er helemaal klaar voor, ‘ready to show the world how beautiful your eyes are’! Wil je gedurende de dag goed in de gaten houden of je make-up nog ‘on point’ is? Gebruik dan een mirror telefoonhoesje zodat je altijd een klein spiegeltje bij je draagt. Zo ben je altijd en overal op je mooist!

De ideale zorg voor je wimpers

Naast een mooie look van je wimpers, is het ook belangrijk dat je wimpers de juiste zorg krijgen. Vind je het wimperserum iets aan de dure kant, maar wil je wel graag voor je wimpers zorgen? Dan is castorolie iets voor jou. Een letterlijk wondermiddeltje, gewonnen uit vruchten van de wonderboom. Smeer elke dag een beetje olie op de randen van je ogen voor de beste werking. De verzorgende werking van de olie helpt bij het versterken van je wimperhaartjes. Zo blijven je wimpers zowel mooi als goed verzorgd!

Wil je na de wimperverzorging ook direct je gehele gezicht meenemen? Gebruik dan de castorolie als gezichtsmasker door je huid in te smeren met de olie en het een kwartiertje in te laten trekken. Het maskertje gaat droge huid tegen, waardoor je in een kwartiertje een zijdezachte huid hebt. Pak tijdens het kwartiertje wachten even je MacBook erbij om de tijd te doden. Let wel op dat je niet per ongeluk nog met geoliede handen je MacBook aanraakt. Bescherm je MacBook voor de zekerheid met een leuke MacBook Pro 15 inch hoes. Was het maskertje er na een kwartier af met een washandje en geniet van je zachte huid.

Hoe zorg jij voor wimpers met iets extra’s?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Content van Smartphonehoesjes.nl

Delen:

6 Reacties

 1. 6 oktober 2016 / 13:21

  Je wimperkruller warm maken werkt inderdaad ontzettend goed! Zelf heb ik een wimperkruller die zelf warm word waar ik mega blij van word. Het resultaat is echt amazing!

 2. 6 oktober 2016 / 12:18

  Ik doe eigenlijk niks extra’s voor mijn wimpers op dit moment.

 3. 6 oktober 2016 / 09:18

  Wat leuk om te lezen dat je castorolie kan gebruiken. Dat wist ik helemaal niet 🙂

 4. 6 oktober 2016 / 08:47

  Momenteel heb ik nep wimpers dus heb ik al deze dingen niet nodig maar zodra ik genoeg heb van mijn nep wimpers dan moet ik ze echt even goed verzorgen!

 5. 6 oktober 2016 / 06:59

  Een wimperserum staat al een tijdje op mijn wishlist! lijkt me heel fijn.

 6. 6 oktober 2016 / 06:40

  Ik gebruik sinds een tijdje iedere ochtend een wimper kruller, dat geeft echt verschil. Een wimperserum wil ik nog wel een keer gaan proberen!