fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Tangle Teezer Compact Styler Limited Edition

Tangle Teezer Compact Styler Limited Edition

Een klein primeurtje op mijn blog vandaag. Ik schrijf namelijk voor het eerst een artikel over een borstel. Niet zomaar een borstel, maar een Tangle Teezer. Een wel heel gehypte borstel in beautyland. Ik heb nog nooit een Tangle Teezer gehad dus dit is mijn eerste. Het is niet zomaar een Tangle Teezer, maar de Tangle Teezer Compact Styler Limited Edition. Benieuwd of de borstel mij bevalt? Lees dan gezellig mee!

Tangle Teezer Compact Styler Limited Edition

Tangle Teezer

Ik zal eerst wat meer informatie geven over ‘Tangle Teezer’ zelf. Het merk bestaat sinds 2007 en de producten worden gemaakt in Groot Brittanië. Het merk belooft het volgende: Klitten in uw haar? Tangle Teezer is de oplossing. Pijnloze ontklitting wordt bereikt door een vaste druk te gebruiken. Daarnaast geeft de borstel een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoelige hoofdhuid. In tegenstelling tot conventionele borstels en kammen, kan de Tangle Teezer worden gebruikt vanaf de haarwortel en vanaf het midden van de haarlengte tot aan de punten.  De Tangle Teezers zijn in zowel haarextensions, weaving als in pruiken te gebruiken. Ook geschikt voor krullend haar en afro haar – Douglas.nl 

Tangle Teezer Compact Styler Limited Edition

Tangle Teezer Compact Styler Limited Edition

De naam zegt het eigenlijk al. Deze versie is de ‘compacte versie’ van de originele Tangle Teezer. Het is ook wel ‘de borstel die in iedere handtas past.’ Leuk idee! Welke vrouw wilt er nou geen borstel in haar tas hebben? Altijd handig!

De borstel zit in een verpakking met een doorzichtige voorkant. Hierop staat: ‘Tangle Teezer On-the-go Detangling Hairbrush Smooth and Shine Compact Styler’. Door het kaartje met de vlag van Groot Brittanië wordt duidelijk gemaakt dat product daar gemaakt is.

 Tangle Teezer Compact Styler Limited Edition

In totaal zijn er drie nieuwe versies van de Compact Styler ontworpen. Eén ontwerp is van Markus Lupfer, één van Lulu Guiness en voor de liefhebbers is er ook een leuke ‘Pug Love’ versie. Alle drie super leuke en vrolijke designs. Precies wat we van Tangle Teezer zijn gewend.

Tangle Teezer Compact Styler Limited EditionTangle Teezer Compact Styler Limited Edition

Lulu Guinness

Ik heb de versie die ontworpen is door Lulu Guinness. Een stijlvolle roze met zwarte borstel met een vrolijke lipstickopdruk. Tangle Teezer zegt over dit design het volgende:

Wie de naam Lulu Guinness hoort, denkt gelijk aan haar kenmerkende rode lippen. Speciaal voor de Tangle Teezer ontwierp Lulu een grafische lippenstiftdruk op de take – it anywhere Compact Styler. De perfecte combinatie tussen glamour en retro! De borstel ontwart moeiteloos het haar terwijl het tegelijkertijd het haar gezond houdt. Deze limited edition is een absolute musthave voor in je handtas. 


Conclusie

Ik ben echt heel erg verrast door deze Tangle Teezer. Natuurlijk had ik al wel langer van deze borstels gehoord maar toch heb ik nooit echt het gevoel gehad dat ik er een moest kopen. Ik was dan ook wel erg benieuwd naar de borstel toen ik hem ontving. Juist het feit dat hij zo compact is vind ik echt ideaal. Wat ik ook super handig vind is dat er een soort ‘achterkantje’ op zit waardoor het borstelgedeelte zelf niet vies wordt in je tas. Handig gedaan! Daarnaast ligt de borstel fijn in de hand en verwijdert hij klitten echt moeiteloos. Een top borstel als je het mij vraagt.

De Tangle Teezer Compact Styler Limited Edition kost € 15,95 en is o.a. te koop bij Modemusthaves.nl en Bol.com 

Heb jij een Tangle Teezer in je bezit? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 16 oktober 2016 / 19:38

  Aha, dus het is de hype waard! Ik heb korte haartjes, dus ik gebruik geen borstel en/of kam. Wanneer ik mijn haren heb gewassen, breng ik het in model met mijn handen. Daarna föhn ik mijn waren en doe ik er wat volumepoeder en haarspray in.

 2. 16 oktober 2016 / 18:12

  Klinkt als een toppertje! Misschien moet ik toch maar eens gaan kijken 🙂

 3. 15 oktober 2016 / 17:55

  Aller, beste, borstel, OOIT! Ik ben zo’n grote fan ervan. Eerst dacht ik, ach het is een hype, maar toch geprobeerd (desondanks dat ik het prijzig vond voor een borstel) maar hij is gewoon geweldig en ik heb al heel wat vrienden kunnen overtuigen om er ook ééntje aan te schaffen. Hij is geweldig voor je haar, borstelt super gemakkelijk, heel simpel uit te kuisen. Echt heerlijk dus haha!

 4. 15 oktober 2016 / 13:57

  Ik heb een roze, gebruik hem iedere dag. 🙂

 5. 14 oktober 2016 / 20:54

  Lijkt me erg fijn! Ik heb nu zo’n neppe haha. Maar eigenlijk zou ik deze wel eens willen proberen.. Lijkt me toch ook wat beter voor mn haar 😉

 6. 13 oktober 2016 / 21:55

  Mijn dochters hoor ik hier telkens over. Misschien moet ik er maar eens voor gaan kijken.

 7. 13 oktober 2016 / 20:41

  Wat klinkt dit handig!

 8. 13 oktober 2016 / 19:35

  de tangle teezerr lijkt mij heel fijn! <3
  Ben erg benieuwd geworden.

 9. 13 oktober 2016 / 17:16

  Ik heb nog nooit zo’n borstel geprobeerd maar ze lijken me wel heel fijn. Fijne review heb je geschreven!

 10. 13 oktober 2016 / 15:28

  Ik vind hem er echt heel erg leuk en mooi uitzien