fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Hoesjes en accessoires voor de iPhone 7

Hoesjes en accessoires voor de iPhone 7

Het is je vast niet ontgaan, de nieuwe iPhone 7 is eindelijk te koop. Aan mijn Social Media te zien zijn er al genoeg mensen die er een hebben gemachtigd. Bij een nieuwe telefoon horen natuurlijk nieuwe accessoires om ervoor te zorgen dat je telefoon optimaal beschermd is. In dit artikel bespreek ik toffe hoesjes en accessoires voor de iPhone 7.  Ben jij benieuwd? Lees dan zeker verder.

Hoesjes en accessoires voor de iPhone 7

Hoesjes iPhone  7

Ten eerste koop je natuurlijk een hoesje om ervoor te zorgen dat je nieuwe telefoon beschermd is. Krasjes of een gescheurd scherm, daar moet je natuurlijk niet aan denken bij je gloednieuwe telefoon. Je kunt zo voorzichtig mogelijk zijn maar een hoesje doet zeker wonderen. Daarnaast kun je met een tof accessoire je telefoon als het ware ‘pimpen’. Je geeft er een persoonlijke draai aan en je kunt je telefoon overal makkelijk herkennen.

Hoesjes voor de iPhone 7 zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld backcovers, insteekhoesjes, fliphoesjes en boekmodelhoesjes. Qua kleur heb je neutrale hoesjes in bijvoorbeeld het zwart of bruin maar heb je ook toffe kleuren met een leuk design. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een boekmodelhoesje. Ik vind het namelijk ideaal om in ieder geval altijd mijn rijbewijs en pinpas bij de hand te hebben. Met een boekmodelhoesje kun je dus je portemonnee thuis laten. Ideaal voor als ik bijvoorbeeld ga stappen of motorrijden.

Hoesjes en accessoires voor de iPhone 7

Autohouders

Een navigatiesysteem heb ik niet. Als ik de weg niet weet dan gebruik ik altijd ‘kaarten’ in mijn iPhone. Waarom? Mijn telefoon is het meest up-to-date en het werkt gewoon prima. Wat wel handig is om te hebben is een autohouder. Zo kun je je telefoon gewoon handsfree en veilig in het zicht houden. Tevens is het natuurlijk ook handig om zo handsfree te kunnen bellen. De meeste autohouders worden bevestigd aan het ventilatierooster of per zuignap op het raam. Mocht je dit beide niet fijn vinden dan zijn er ook antislipmatjes voor op het dashboard. Je kunt de telefoon zowel liggend als staand bevestigen. Autohouders zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten en passen in vrijwel iedere auto! Mijn persoonlijke voorkeur heeft een autohouder die je bevestigd aan het ventilatierooster omdat ik die hoogte in de auto gewoon het prettigst vind.

Hoesjes en accessoires voor de iPhone 7

Ik gebruik al jaren iPhones en ik ben er altijd ontzettend zuinig op. Een iPhone gebruiken zonder bescherming kan ik mij dan ook niet indenken. Ik heb altijd een screenprotector op mijn scherm zitten en een boekmodelhoesje om mijn telefoon. Dit vind ik persoonlijk de beste combinatie. Mijn iPhone blijft hierdoor vrij van beschadigingen en kan tegen een stootje. In de auto vind ik veiligheid het belangrijkst. Hoeveel mensen ik tegenwoordig wel niet op de snelweg zie met een telefoon in de hand, het is echt niet normaal. Een autohouder is voor mij dan ook echt een ideale oplossing. Zo kan ik handsfree bellen en heb ik mijn navigatie binnen handbereik.

Opzoek naar accessoires voor de iPhone? Bij iPhone2day vind je het ruimste assortiment accessoires in Nederland speciaal voor de Apple iPhone. 

Heb jij een iPhone? Zo ja, welke accessoires gebruik jij? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is in samenwerking met iPhone2day.

Delen:

8 Reacties

 1. 14 oktober 2016 / 12:18

  Dat is toevallig. Dat insteekhoesje van Valenta heb ik net verkocht op MP omdat hij totaal niet mijn ding was.

 2. 13 oktober 2016 / 15:21

  Allemaal leuke dingen en hoesjes!

 3. 13 oktober 2016 / 12:54

  Aah nu wil ik de iPhone 7 haha! Te gekke accessoires 🙂

 4. 13 oktober 2016 / 11:30

  Grappig dat je schrijft over het aantal mensen dat je tegenwoordig ziet met de telefoon in hun hand tijdens het autorijden. Het lijkt wel toegenomen ofzo, de laatste tijd. Tenminste, het valt mij de laatste tijd zo op. Ik heb mijn telefoon sinds kort uitstaan als ik in de auto zit, dan kom je ook niet in de verleiding.

 5. 13 oktober 2016 / 10:23

  Heerlijk zo veel keuze! Ik ben zelf dol op hardcases al heb ik mijn iphone nu al 3 maanden hoesjesloos haha. Ook niet slim..

 6. 13 oktober 2016 / 08:17

  Ik vind een softcase hoesje altijd erg fijn. De andere zijn of te dik of beschermen mijn telefoon niet goed genoeg

 7. 13 oktober 2016 / 08:11

  Leuke hoesjes en gadgets! Ik vind zelf rosé kleurige hoesjes altijd heel mooi!

 8. 13 oktober 2016 / 06:55

  Zoveel keus heb je tegenwoordig!