fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik gek ben op Matte Lipsticks. Lip Gloss is dan ook niet helemaal aan mij besteed. Toch ga ik vandaag een Lip Gloss reviewen, namelijk de Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady. Ben jij benieuwd wat ik van deze Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady vind? Lees dan gezellig verder!

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Dit is mijn eerste kennismaking met het merk ‘Babor’ en deze Lip Gloss Stick komt uit hun nieuwe voorjaar/zomer collectie. In deze collectie hebben zij zich laten inspireren frisse, fruitige kleuren. De trend zijn de lippen die in het middelpunt van de look staan met kleuren als mango en papaja. Zij noemen de look Light Summer. 

In totaal zitten er 4 kleuren in deze collectie, namelijk:

 • 04 Pink Lady
 • 05 Papaja
 • 07 Plum
 • 08 Cherry

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

De vormgeving van deze Lip Gloss Stick vind ik prima. Wit gecombineerd met goud, het ziet er netjes en stijlvol uit. Weinig poespas en strak als je het mij vraagt. De Lip Gloss is in de vorm van een chubby stick en onderaan kun je hem dus omhoog draaien. Handig! Onderaan vind je ook een sticker met de kleur, hier staat alleen 04 op en geen ‘Pink Lady’.

Dit is wat Babor beloofd:

 • Finish: glossy
 • Long-lasting
 • Laat een verzorgd gevoel op de lippen
 • Makkelijk in gebruik

Lipgloss en balsem ineen: zachte kleurafgifte en een elegante glans. De long-lasting samenstelling laat een verzorgd gevoel op de lippen achter zonder te plakken. Het draaimechanisme is praktisch en heel makkelijk in gebruik.

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Hier zie je de swatch van de Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady op mijn arm. Deze swatch gaf me een lichte verwarring… Ik had hem namelijk echt een stuk meer roze verwacht. Dit is naar mijn mening alles behalve roze, juist meer een beetje een peachy koraal kleur. Aan de swatch zie je wel echt meteen dat het een combinatie is van een Lipgloss en een Lippenbalsem. Hij is niet mega goed gepigmenteerd en ik moest dan ook een aantal keer over de swatch heen gaan om kleur te krijgen. De finish is inderdaad glossy.

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Dit is de Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady op mijn lippen. Inderdaad een heel natuurlijk kleurtje met een glossy finish. Een prima kleur voor everyday, als je het mij vraagt.

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

 

Mijn conclusie… Ik vind het een leuk product. Sowieso leuk om een keer iets van Babor te proberen. De vormgeving is wat mij betreft dik in orde, lekker praktisch ook met dat draaimechanisme. Het is wel echt een lipgloss/lippenbalsem, weinig pigmentatie en een glossy finish. Zelf ben ik hier sowieso niet zo’n grote fan van, maar eerlijk is eerlijk, het is wel precies wat Babor beloofd.

De lipgloss is geurloos en voelt wel echt super fijn aan op de lippen. Ik heb ook echt het idee dat hij mijn lippen verzorgd en het grootste pluspunt vind ik dat hij niet plakt. Een prima product als je toch een kleurtje op je lippen wilt, maar even geen zin hebt in een heftige of matte lipstick. Of ik deze Lip Gloss Stick zelf zou kopen? Nee dat niet, maar zo af en toe zal ik hem zeker gaan dragen.

Deze Babor Lip Gloss Stick 04 Pink Lady bevat 3gram en kost €17,50. Deze Lip Gloss Stick is online te verkrijgen in de webshop van Babor en bij de Babor Instituten. 

Heb jij iets van Babor in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

22 Reacties

 1. 26 april 2016 / 15:27

  Leuke post + super mooie foto’s op je blog ☺

  ♥Louise

 2. 19 april 2016 / 11:34

  Wel een hele mooie kleur.

 3. 18 april 2016 / 20:09

  Wat fijne kleur is het meid.

 4. 17 april 2016 / 15:50

  Wat een mooie kleur! Hij lijkt me heel fijn aanvoelen. Ideaal voor naar je werk!

 5. tamara
  16 april 2016 / 20:26

  Heb al vaker make up willen bestellen van babor maar ga het er toch eens op wagen. Je staat echt mooi met deze kleur. x

 6. 16 april 2016 / 16:37

  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van dit merk gehoord maar het is een hele mooie kleur. Hij staat je goed!

  • 19 april 2016 / 10:24

   Bedankt voor je lieve reactie Quinty x

 7. 16 april 2016 / 09:46

  Ziet er een mooie kleur uit! Ik heb zelf nog niets van dit merk maar, ziet er wel goed uit.
  Liefs,
  Yara

 8. 15 april 2016 / 22:30

  De verpakking ziet er inderdaad mooi uit, het kleurtje staat je zoals altijd prachtig 🙂
  X

 9. 15 april 2016 / 19:43

  De lipgloss is alleen al prachtig om te zien. Wit met goud is altijd goed.
  De lipgloss vind ik erg mooi, subtiel maar toch aanwezig. Ik hou er van!

 10. 15 april 2016 / 19:38

  Ziet er erg leuk uit! Lekker fris kleurtje!

 11. 15 april 2016 / 18:18

  Jij kan ook alle kleuren hebben hè :-). Staat je erg mooi, die gloss kun je goed hebben hoor :-).

 12. 15 april 2016 / 15:34

  Wat een leuk product ! Het kleurtje ziet er mooi uit, ondanks de mindere pigmentatie.

 13. 15 april 2016 / 13:41

  Deze lipgloss staat je echt heel leuk! Wel jammer van de mindere pigmentatie, maar verder ziet t er heel goed uit.

 14. 15 april 2016 / 12:58

  Ik ben niet zo van het glossy, maar ik vind het lichte kleurtje erin wel tof!

 15. 15 april 2016 / 12:13

  Het kleurtje staat je heel erg mooi. Toch vind ik de prijs wel wat aan de dure kant. Ik kan me voorstelen dat je dit product dus ook niet zelf aan zou schaffen.

 16. 15 april 2016 / 10:30

  Ziet eruit als een prima product! Jammer dat de pigmentatie een beetje tegenvalt, maar de kleur staat je wel super!

 17. 15 april 2016 / 10:24

  Oeh wat een prachtig kleurtje zeg. Ik vind ‘m je ongelofelijk mooi staan!

 18. 15 april 2016 / 10:22

  De vormgeving is inderdaad erg leuk zeg! Je kunt een lipgloss prima hebben Linds, vaker op doen! 🙂