fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Vorige maand kocht ik een nieuwe telefoon, namelijk een iPhone6. Ik deed al drie jaar met mijn iPhone5, dus het was echt hoog tijd voor een nieuwe telefoon. Bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk een nieuw hoesje. Ik heb dus een nieuw hoesje voor mijn telefoon en vandaag laat ik hem zien. Tip: Lees vooral het artikel af want aan het einde heb ik nog een leuke verrassing!!

 Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Mijn vorige telefoon, een iPhone 5, had helaas een barst in het scherm. Ooit heb ik hem zo hard laten vallen dat het scherm gewoon compleet brak. Een goed hoesje is dan ook zeker geen overbodige luxe. Zelf ben ik altijd fan van de ‘booktype’ hoesjes, omdat je hier ook pasjes in kunt doen. Ideaal!

De omschrijving van Telefoonhoesjestore.nl: Bescherm uw waardevolle gsm met de Leiers Silk Series lichtroze sideflip hoes voor de iPhone 6 / 6s. Dit fraai smartphonehoesje is gemaakt uit kunstleer. Dit kunstleer is een kwalitatief goed materiaal en geeft uw kostbare telefoon een in het oog springende look. Deze sideflip voor de iPhone 6 / 6s verhindert dat harde dreunen en klappen uw dure telefoon beschadigen. Dit zal ervoor zorgen dat uw gsm effectief beschermd is. Daarbij bezit deze iPhone 6 / 6s smartphonehoes aan de binnenzijde erg praktische pasjeshouders. De uiterst belangrijke uitsparingen zorgen ervoor dat de uitgangen, poorten en knoppen van uw smartphone toegankelijk blijven.
Nieuw hoesje voor mijn telefoon Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Ik vind mijn nieuwe iPhone 6s hoesje echt heel erg leuk. Dit lichtroze vind ik erg vrolijk voor (vooral) in de lente en de zomer. Mijn iPhone6 past er goed in en mijn pasjes kan ik zonder moeite kwijt. Rondom alle knopjes zitten uitsparingen waardoor bijvoorbeeld opladen of het scherm vergrendelen totaal geen probleem is. Sommige ‘booktype’ hoesjes zijn super dik maar het grootste voordeel van dit hoesje vind ik dat hij heel mooi dun blijft. Nieuw hoesje voor mijn telefoon Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Telefoonhoesjestore is een webshop die ontelbaar veel smartphone hoesjes aanbied. Voor Apple hebben ze bijvoorbeeld ook een tof iPhone 5 hoesje of diverse iPhone 6s plus hoesjes. Heb je geen Apple? Niet getreurd want ze hebben echt voor ieder merk en ieder type smartphone hele leuke hoesjes.

Zoals beloofd heb ik een leuke verrassing. Ik mag namelijk een telefoonhoesje naar keuze weggeven van www.telefoonhoesjestore.nl. Heb jij dus nog een nieuw telefoonhoesje nodig? Doe dan zeker mee met deze leuke winactie! De winactie loopt t/m vrijdag 8 april 2016.

Wat moet je doen?

 • Like mijn Facebookpagina en deel het bericht! That’s All! 
  • Laat hieronder wel even een reactie (inclusief geldig emailadres!) achter dat je meedoet, zodat ik contact met je op kan nemen. 

Wat vind jij van mijn nieuwe hoesje voor mijn telefoon? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

 1. Nadia
  8 april 2016 / 22:48

  Wat een prachtig hoesje! Helaas heeft de shop deze niet voor mijn mobieltje. ? Okay, er zijn andere hoesjes. Ik doe graag mee. ?

 2. 4 april 2016 / 11:04

  Wat een leuk hoesje! Ik heb net twee nieuwe hoesjes binnen, dus ik sla deze even over. Succes iedereen! -x-

 3. 29 maart 2016 / 23:11

  Leuk hoesje heb je gekozen! Ben zelf niet zo’n fan van de booktype hoesjes 🙂

  • 31 maart 2016 / 19:04

   Dankjewel Dana! Ik juist wel, rijd motor en zo heb ik altijd mijn pinpas en rijbewijs bij 😉 Maar, mocht je mee willen doen met de winactie, de webshop heeft ook nog veel andere hoesjes zoals bumpers 😉

 4. 29 maart 2016 / 21:40

  Wat een vrolijk kleurtje! Vooral het ‘flapje’ aan de voorkant vind ik leuk 🙂

 5. 29 maart 2016 / 19:36

  Oehh…wat een mooie Girly hoesje!
  X

 6. 29 maart 2016 / 17:24

  Wat een schattig hoesje!

 7. Bouke
  29 maart 2016 / 15:29

  Heel erg leuk! Ik doe mee ?

 8. 29 maart 2016 / 15:19

  Wat leuke hoesje is het meid.

 9. Amber
  29 maart 2016 / 15:07

  Ik vind het hoesje echt mooi en het is ook een leuk kleurtje. Zelf hou ik het liefst van bumpers. Ik doe zeker mee aan de wedstrijd!

  • 31 maart 2016 / 19:02

   Leuk dat je meedoet Amber. Vergeet je niet om mijn facebookpagina ook te liken? 🙂