fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Perfume By Me

Perfume By Me

Een tijdje terug werd ik benaderd of dat ik een eigen parfum wilde samenstellen bij Perfume By Me. Ik, als echte parfumliefhebber, vond dit natuurlijk ontzettend leuk! Ik heb een eigen parfum samengesteld en vandaag hoor je wat ik hiervan vind. Benieuwd? Lees lekker verder!

Perfume By Me

Perfume By Me

Perfume By Me

Er zijn natuurlijk zo ontzettend veel standaard parfums op de markt, maar hoe leuk is het om zelf een parfum samen te stellen? Nu is dit al heel erg lastig, maar het wordt nog veel lastiger als je dit online moet doen en je het dus niet kunt ruiken. Gelukkig heeft Perfume By Me een heel gebruiksvriendelijk online stappenplan waardoor het creëren van de parfum wat gemakkelijker wordt. Iedere parfum van Perfume By Me is, net als de meeste parfums, opgebouwd uit een basismelange, middennoten en topnoten.

Perfume By Me

Op de website bepaal je eerst of je een parfum gaat maken voor een man of vrouw. Hierna ga je een basismelange kiezen die het uitgangspunt is van de parfum. Deze neemt dan ook 70% van het parfum in beslag. Er zijn 8 keuzes:

 • Soft Flower
 • Full Flower
 • Classic Flower
 • Citrus Fresh
 • Green Fresh
 • Floral Fresh
 • Soft Oriental
 • Floral Oriental

Gelukkig staat iedere geur goed uitgelegd en kun je alle ingrediënten terugvinden. Daarnaast kun je op de website ook een parfumvergelijker vinden die aangeeft op welke bekende parfum de geur lijkt. Zo krijg je een goede indruk over de geur. Ik heb gekozen voor Soft Oriental.

Perfume By Me

Nadat de basismelange is gekozen is het tijd om de middennoten te kiezen. De middennoten vormen het karakter van het parfum en verbinden en de basis-en topnoten. Als je de basismelange hebt gekozen, krijg je automatisch drie opties die goed bij de basismelange passen. Je kunt hier dus eigenlijk niet mee de mist in gaan! Als je Soft Oriental kiest, krijg je de volgende drie opties:

 • Chocolade
 • Ylang-Ylang
 • Amber

Je kunt minimaal 15% kiezen en maximaal 20%! Ik koos voor 5% Chocolade en 15% Ylang-Ylang.

Perfume By Me

Zo! De basismelange en de middennoten zijn gekozen. Op naar de topnoten. Ook hier krijg je weer 3 suggesties die goed bij de rest van de parfum passen en ook hier kun je dus eigenlijk niet fout gaan. Je kunt hier minimaal 10% en maximaal 15% toevoegen. Omdat ik al 90% had verbruikt, had ik nog 10% over voor mijn topnoten. Ik kreeg de volgende drie opties:

 • Kruidnagel
 • Orientaalse Jasmijn
 • Groene bergamot

Ik koos voor 5% Orientaalse Jasmijn en 5% Groene Bergamot en toen was mijn parfum klaar!

Perfume By Me

Nadat alle geuren zijn gekozen kun je je parfum een naam geven en ook het logo een kleurtje geven. Ik heb ervoor gekozen mijn parfum gewoon Lindsey Beljaars te noemen en het logo heb ik een donkerroze kleur gegeven en klaar is kees!

Toch spannend hoor, een parfum samenstellen op internet. Hoe gaat hij echt ruiken? Ik kon dan ook niet wachten tot het pakketje binnenkwam! Eigenlijk ben ik best tevreden over mijn parfum. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem de eerste 10 minuten niet heel erg lekker vind. Wellicht dat ik in de topnoten toch iets anders had moeten kiezen.. Maar na die 10 minuten vind ik hem echt heerlijk en wordt hij eigenlijk alleen maar lekkerder. Al met al ben ik dus ontzettend tevreden met mijn parfum.

Ik vind het concept van Perfume By Me echt heel erg leuk. De site is ontzettend duidelijk en alles wordt goed uitgelegd. Mocht je echt over geuren twijfelen, dan kun je ze altijd mailen of bellen. Er zijn namelijk genoeg professionele parfumeurs die advies kunnen geven. Goed om te weten is dat Perfume By Me geheel dierproefvrij is. Daarnaast kun je de flacon hergebruiken als hij leeg is. Je kunt Perfume By Me dan mailen en dan sturen ze een retourpakket waarmee je de flacon kunt retourneren en je ontvangt ook een kortingsbon van 15% op de nieuwe parfum. Hoe leuk is dat?

 • Parfum 15ml. kost €30,-
 • Parfum 30ml. kost €65,-
 • Parfum 100ml. kost €85,-
  • Mocht je twijfelen, dan kun je ook eerst 3 proefsamples bestellen voor €1,50. Hoe handig? 

Zou jij dit willen proberen?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

25 Reacties

 1. 19 februari 2016 / 09:58

  Ontzettend leuk om te lezen!

 2. 18 februari 2016 / 18:44

  Wat leuk

 3. 18 februari 2016 / 17:14

  Wat gaaaf dat je dit mocht doen zeg!

  • 22 februari 2016 / 12:00

   Jaa heel tof en leuk om te doen!

 4. 18 februari 2016 / 16:51

  Wauw dat is echt gaaf <3

 5. 18 februari 2016 / 16:30

  Wat is dit onwijs leuk zeg! Lijkt mij niet alleen leuk om voor jezelf te maken, maar ook om iemand cadeau te doen. Zeker omdat je ook de vormgeving zelf kan maken. Heel erg leuk meid en jammer dat wij hem niet kunnen ruiken!

  • 22 februari 2016 / 12:01

   Jaa als cadeau ook heel erg leuk inderdaad!

 6. 18 februari 2016 / 15:50

  Dat zal inderdaad een potje spannend zijn als je die parfum binnenkrijgt, misschien stink je ermee wel een uur in de wind 😉 Gelukkig was dat niet het geval! Erg leuk concept! Xoxo

 7. 18 februari 2016 / 15:43

  Super leuk dat je je eigen parfum kunt onderwerpen! Ik wist niet eens dat zoiets bestond!

  • 22 februari 2016 / 12:01

   Jaa tof hè? Heel erg leuk om te doen en een leuk resultaat!

 8. 18 februari 2016 / 15:34

  Dat is echt super leuk!

 9. 18 februari 2016 / 12:12

  Wat leuk dat je je eigen parfum hebt mogen samenstelling. Ook een hele leuke flesje!

 10. 18 februari 2016 / 11:43

  Wat een leuk concept en wat gaaf dat je er eentje mocht samenstellen. Een heel leuk idee, maar het lijkt me wel moeilijk om te verzinnen welke geuren je wilt.
  Liefs,
  Elles

  • 22 februari 2016 / 12:03

   Dankjewel Elles! Het is inderdaad lastig maar uiteindelijk kun je niet heel erg fout gaan tijdens het samenstellen. Ze hebben namelijk de opties echt goed bij elkaar uitgezocht. En je kunt voor €1,50 3 proefsamples bestellen. Altijd verstandig om te doen 😉

 11. 18 februari 2016 / 11:23

  wat leuk dat je dit kon doen!

 12. 18 februari 2016 / 11:13

  He wat leuk! Dit heb ik ook een keer gedaan! Ik vond het ook heel spannend om via internet samen te stellen, maar uiteindelijk was mijn parfum echt heel erg lekker geworden. Ik ben ook wel erg benieuwd naar die van jou!

 13. 18 februari 2016 / 10:52

  Ik wist helemaal niet dat dit bestond! Super leuk zeg. Lijkt me wel heel lastig om lekkere noten uit te zoeken!

 14. 18 februari 2016 / 09:01

  Het lijkt mij ook erg moeilijk om het zo samen te stellen. Ik ben al ontzettend slecht om een geur te omschrijven, laat staan maken haha. Toch vind ik het idee wel erg leuk! Ben benieuwd hoe mijn geur zou worden! Helemaal tof als je complimentjes krijgt en dan kunt zeggen “zelfgemaakt” hihi.

 15. 18 februari 2016 / 09:00

  Wat ontzettend leuk dat je je eigen parfum hebt mogen maken. Het flesje ziet er ook ontzettend leuk uit.

 16. 18 februari 2016 / 08:48

  Dat is inderdaad best wel gaaf! Je eigen parfum 😀

 17. 18 februari 2016 / 08:23

  Wauw, wat ontzettend gaaf dat je gewoon je eigen parfum hebt ontwikkeld Lindsey! <3 Dat kunnen niet veel vrouwen zeggen. Het concept klinkt trouwens erg tof, maar het lijkt mij nog best lastig om te kiezen als je keuze hebt uit zoveel lekkere geurnoten! Fijn dat de geur die je hebt gemaakt uiteindelijk goed bevalt <3

  • 22 februari 2016 / 12:02

   Jaa leuk hè? Echt een tof concept! Het is inderdaad erg lastig, maar gelukkig kun je voor €1,50 3 proefsamples bestellen. Altijd slim om te doen voordat je gelijk €65,- uitgeeft aan een parfum die je uiteindelijk niet lekker vind.

 18. 18 februari 2016 / 07:50

  Wat super leuk dat je dit mocht doen! De flacon ziet er ook erg schattig uit. Ik heb ooit, een aantal jaren terug, ook mijn eigen parfum gemaakt. Erg leuk om te doen!

 19. 18 februari 2016 / 06:34

  Wat een leuk iets, ik had hier nog nooit van gehoord. Lijkt me inderdaad spannend als je het pakketje binnen krijgt :-)!