fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Off to Londen

Off to Londen

10 weken geleden posste ik de bovenstaande foto op Instagram. Ik boekte namelijk samen met mijn nicht Brenda een ticket naar Londen. Ik kreeg een whatsappje van haar: ‘Ej Lin, ga je mee naar Londen op 19 januari?’ De prijzen van de tickets waren echt debiel laag en ik zei natuurlijk meteen ‘JA!’ Dezelfde avond waren de tickets al geboekt. Ik had niet eens tijd om van te voren vrij te vragen op mijn werk maar dat was gelukkig allemaal geen probleem! (Haha, pffjoew!)

Als je dit leest, zit ik waarschijnlijk in de auto op weg van Breda naar Eindhoven Airport. Zo heerlijk om vanuit Eindhoven te vliegen, vind dat zo’n fijn vliegveld. Onze vlucht gaat om 08:00uur Off To Londen, en gezien we een uurtje terug in de tijd vliegen, komen we rond 08:00uur aan! Donderdag laat in de avond vliegen we weer terug. We hebben dus echt drie volle dagen en ik heb er zo-veel zin in. Londen stond namelijk al heel erg lang bovenaan mijn lijstje, maar elke keer kwam het er niet van om er naartoe te gaan. Gelukkig is het nu eindelijk zo ver!

Een uitgebreide planning hebben we niet gemaakt, we zien wel waar we uitkomen! Gelukkig hebben we wel een hotel midden in de stad, vlakbij een metrostation. Zo kunnen we dus overal lekker snel naartoe. Natuurlijk zijn er wel een aantal dingen waar ik graag naartoe wil. Sowieso de bezienswaardigheden die typerend zijn voor Londen. Als ik er dan toch ben, mag je die natuurlijk niet missen. Daarnaast staan er ook wat leuke winkels op het lijstje..

Bezienswaardigheden

 • Buckingham Palace
 • Tower Bridge
 • Big Ben
 • Londen Eye
 • Westminister Abbey
 • Hyde Park
 • St. Paul’s Cathedral

Winkels

 • Victoria’s Secret
 • Lush
 • Boots
 • Superdrug
 • Selfridges & Co
 • Harrods
 • Liberty
 • Harvey Nichols
 • Debenhams
 • Topshop

Mocht je last-minute nog een tip hebben waar ik zeker naartoe moet gaan, laat het dan zeker achter in de comments. (Heel graag zelfs!!)

Zelf vind ik het altijd erg leuk om reisverslagen te lezen. Jullie kunnen dan ook zeker aankomende week een uitgebreid verslag van mij verwachten. Misschien doe ik het per dag, in een fotoverslag of misschien maak ik er één verslag van. Dat moet ik nog even bekijken. (Heb jij een voorkeur? Let me know) Natuurlijk ga ik ook lekker shoppen, dus je kunt ook zeker een shoplog verwachten en daarna heel wat leuke reviews! Houd ook zeker mijn instagram @lindseybeljaars in de gaten want daar zal ik deze dagen zeker wat mooie kiekjes op plaatsen. Morgen en overmorgen komen er trouwens gewoon artikelen online hoor! 🙂

Off To Londen!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’

Delen:

12 Reacties

 1. 19 januari 2016 / 20:38

  Wat leuk! Heel veel plezier en ik ben al nieuwsgierig naar je verslagjes 🙂
  X

 2. 19 januari 2016 / 19:39

  Londen is zo mooi! Ik ben er heen geweest met school in klas 4, heb zo ontzettend genoten!

 3. 19 januari 2016 / 13:31

  Veel plezier meid in Londen

 4. 19 januari 2016 / 12:32

  Leuk joh!! De markten daar zijn ook een aanrader!!

 5. 19 januari 2016 / 11:15

  Heel veel plezier meis. Geniet er lekker van en koop vooral lekker veel haha!

 6. 19 januari 2016 / 10:58

  Als je tijd hebt: zeker even naar Camden Town/Camden Market gaan!

 7. 19 januari 2016 / 10:48

  Pfffff ik had wel mee gewild!! Echt tofl heeeel veel plezier!

 8. 19 januari 2016 / 10:01

  Heel veel plezier!!

 9. 19 januari 2016 / 09:15

  Yay, have fun! x

 10. 19 januari 2016 / 09:00

  Heel veel plezier in London! Liefs xx

 11. 19 januari 2016 / 08:11

  Londen, mijn lievelingsstad waar ik al talloze keren ben geweest en het verveelt me nog niet: veel plezier!

 12. 19 januari 2016 / 06:47

  Heel veel plezier meid,. maar dat gaat ongetwijfeld helemaal goed komen :-)!