fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Bites We Love

Bites We Love

Ik ben natuurlijk geen foodblogger. Toch werd ik benaderd om de Bites We Love te proberen. Dat leek me heel erg leuk, omdat ik hier al een tijdje nieuwsgierig naar was. Benieuwd naar mijn mening van de Bites We Love? Lees dan verder.

Bites We Love Bites We Love

Bites We Love is een leuk concept voor tussendoortjes. Je kunt een account aanmaken op www.biteswelove.nl en hierin kun je aangeven wat je lekker of juist niet lekker vind. Aan de hand van deze voorkeuren selecteert Bites We Love iedere week 4 bites die bij je passen. Zo blijft het iedere week verrassend en afwisselend. Bites We Love levert meestal in het weekend, zodat je op maandag weer een nieuwe week met nieuwe bites hebt. De doos past gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet thuis op te gaan zitten wachten. Handig!!

Er zitten meer dan 50 bites in het assortiment en ieder zakje bevat zo’n 40 à 50 gram. Er zijn drie profielen waarin de bites zijn onderverdeeld, namelijk:

 • Pure Bites: echte voeding, met superfoods, noten en zaden
 • Power Bites: geven je extra energie, ideaal voor het sporten
 • Pleasure Bites: verantwoorde bites, maar wel met bijvoorbeeld chocolade of karamel

Bites We Love Bites We Love

Ik mocht 4 bites uit kiezen en koos:

 • Crazy About Mokka – #15
 • My Favorite Latte – #23
 • Ticket To The Tropics – #39
 • Will You Berry Me? – #55

De doos waarin de bites binnenkomen vind ik erg leuk gedaan. Het is echt een cadeautje in je brievenbus. De eerste 3 kreeg ik opgestuurd maar helaas was Will You Berry Me? op dat moment niet voorradig. Daarom kreeg ik een andere bite opgestuurd, namelijk Lavender Pecan – #57. Dat zou zelf niet mijn eerste keus zijn geweest, maar goed, het proberen natuurlijk zeker waard!

Bites We Love
Crazy About Mokka – #15 (bevat 232 kCal. per 45 gram)

Een heel lekker tussendoortje is dit. Vooral die witte chocolade ballen, lijken wel een soort maltesers. Heel lekker! Walnoten vind ik ook heerlijk, alleen de krenten vind ik er persoonlijk niet super bij smaken. Die kleine, mokka balletjes dan weer wel. Jep, ik ben nou eenmaal een zoetekauw!

Bites We Love
My Favorite Latte – #23 (bevat 220 kCal. per 45 gram)

Tsja, niet de meest gezonde bite, maar wel heel erg lekker!! Ik houd van koffie, van hazelnoot en van witte chocolade, dus dit is he-le-maal mijn ding! Ik had hier wel 10 zakjes van op gekund.

Bites We Love
Ticket To The Tropics – #39 (bevat 203 kCal. per 45 gram)

Dit is een heel fris tussendoortje. Je moet wel echt van kokosnoot houden, want anders ga je deze zeker niet lekker vinden. Nu houd ik toevallig erg van kokosnoot dus ik vind hem heel lekker.

Bites We Love

Lavender Pecan – #57 (bevat 176 kCal. per 45 gram)

Dit vind ik eerlijk gezegd de minste van de vier. Ik heb hem dan ook niet zelf uitgekozen, en hij valt dan ook helaas niet in de smaak. Juist door de Lavendel vind ik hem lichtelijk naar zeep smaken. Nee het is gewoon niet mijn ding..

Bites We Love

Het is een lidmaatschap en deze kost €4,95 per week, dit is inclusief verzending. Woon je in Belgie, dan is het €5,95 inclusief verzending. Hiervoor ontvang je dus iedere week 4 verschillende bites in je brievenbus. Gelukkig zijn de bestellingen wel goed zelf te beheren. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, dan kun je de bestellingen gewoon tijdelijk even stopzetten. Daarnaast kun je het lidmaatschap altijd direct stopzetten. Het is dus een heel flexibel lidmaatschap en niet eentje waar je nog maandenlang aan vast zit. Ook kun je tussendoor je voorkeuren van smaken heel makkelijk aanpassen.

Heb jij een noten- of glutenallergie? Sla dan Bites We Love over. Er is namelijk geen één bite noot- of glutenvrij. Als vegatariër of veganist bent kun je wel bij Bites We Love terecht.

Ik vind het echt een heel erg leuk concept. Tussendoortjes zijn natuurlijk altijd lekker en bij Bites We Love kun je het zo gezond maken als je zelf wilt. Ik koos vooral voor de Pleasure Bites maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen echt voor de Pure Bites te gaan. De zakjes zijn ideaal, lekker klein en makkelijk mee te nemen in je tas. Ze zijn zelfs lekker als ontbijt door de yoghurt.

Daarnaast vind ik het ook leuk dat je je voorkeuren kunt aangeven en dat Bites We Love dan zelf bites uitkiest. Zo krijg je iedere week iets anders en is het iedere week weer een verrassing. €4,95 per week voor 4 zakjes klinkt erg duur, maar als je bedenkt dat dit inclusief verzendkosten is vind ik het eigenlijk wel meevallen. Ga maar eens een zakje van bijvoorbeeld Just Nuts kopen in de winkel. Dan ben je toch echt een stuk duurder uit. Jammer vind ik wel dat je bij één bestelling eigenlijk direct een lidmaatschap aangaat. Het zou een idee zijn als je kunt aanklikken dat je bijvoorbeeld eens in de twee weken een pakket wilt ontvangen in plaats van iedere week.

Wat eet jij vaak als tussendoortje?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 6 april 2016 / 16:39

  Zo’n leuk concept, blij dat we eindelijk hier ook van zo’n foodboxen kunnen genieten. (:
  Liefs,
  Yara

 2. 13 januari 2016 / 19:27

  Heel leuk concept, zou ik ook wel eens uitproberen 🙂
  Een gezonde snack als tussendoortje is altijd wel lekker!!
  X

 3. 13 januari 2016 / 16:16

  Ah wat leuk dat je hiervoor benaderd werd! Het concept vind ik echt heel leuk. Ondanks dat ik me voorneem om het niet te doen, neem ik toch best vaak tussendoortjes. (mijn honger is niet te stillen…haha) Liefs!

 4. 13 januari 2016 / 14:27

  Oeh dat zakje met kokosnoot en die met pecan lijkt mij erg lekker.

 5. 13 januari 2016 / 12:34

  Ziet er delicious uit!!

  • 20 juli 2016 / 21:48

   Noel Francisco’s argument is utter hogwash. Has everyone forgotten that the SUPREME COURT is the arbiter of what is constitutional and what is unconstitutional? The president has not the power nor the authority to unilaterally declare something unconstitional. It would be helpful if Francisco could point out where in the Constitution or Supreme Court precedent he thinks it is stated that the President has this &#amn0;ph82to2” power. What the hell is Francisco smoking?I was missing this piece of the puzzle throughout the entire show until Lawrence Tribe finally got around to it at the end.

 6. 13 januari 2016 / 11:36

  Wat een leuk concept! De tussendoortjes zien er erg lekker uit, ik ga zeker de site eens bezoeken.

 7. 13 januari 2016 / 11:22

  Ah, handig dat er per zakje de calorieën bij staan. Dat is iets waar ik de laatste tijd nogal mee bezig ben 🙂 Vooral die bites met chocolade lijken mij heel erg lekker.

 8. 13 januari 2016 / 09:54

  Ik zie ze steeds vaker voorbij komen. Zelf ben ik niet zo dol op noten als tussendoortje, maar deze vind ik er wel erg lekker uit zien. Vooral omdat ze ook zo gevarieerd zijn! x

 9. 13 januari 2016 / 09:34

  Woow!
  Dat ziet er erg leuk en lekker uit!
  Deze ga ik zeker ook een keertje bestellen.
  xx

 10. 13 januari 2016 / 08:20

  Wat een leuk concept zeg! Ik had er nooit eerder van gehoord. Jammer dat ze je een andere hebben gegeven maar gelukkig vielen de andere 3 wel in de smaak.

 11. 13 januari 2016 / 08:03

  Ik vind het echt een handig concept, maar weet niet of ik het zelf zou doen want ik lust niet zoveel haha!

 12. 13 januari 2016 / 08:02

  Dit is echt heel erg leuk! Ik eet graag noten, dus dit zal zeker iets voor mij zijn!

 13. 13 januari 2016 / 07:06

  Food is always good.. Dit vind ik zo’n leuk concept!