fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Spam je Blog!

Spam je Blog!

Het is 5 december, Sinterklaas, tijd voor cadeautjes en tijd voor een Spam je blog! Vandaag mag jij jouw blog lekker spammen onder dit artikel.

Spam je blog!

Natuurlijk leuk voor jou, maar ook voor mij! Ik vind het namelijk heel erg leuk om nieuwe blogs te leren kennen en rond te neuzen tussen jouw artikelen. Vertel in het kort wie je bent en waar je voornamelijk over schrijft. Vergeet natuurlijk de link naar je blog niet te vermelden in het ‘website’-vakje. Dit zorgt er namelijk voor dat ik jouw blog weet te vinden!

Veel plezier met spammen en een hele fijne sinterklaas! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

30 Reacties

 1. 28 januari 2016 / 17:13

  Hey lindsey!

  Leuk idee! ik maak er graag gebruik van πŸ˜‰
  Kijk eens op mijn blog voor de leukste kleding weetjes en hacks: https://shirtsofcotton.com/blog/
  Altijd leuk voor de inspiratie.

  groetjes

 2. 10 december 2015 / 18:33

  Hoi Lindsey en lezeressen, wat leuk deze actie! Deze mogelijkheid kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Een paar weken terug zijn wij begonnen met een nieuw concept: Zeven meiden, zeven passies. Onze zeven passies komen samen op onze blog: http://www.meidenvolpassie.nl en daarnaast werken we hard aan het opzetten van onze eigen pop-upstore in Haarlem/Amsterdam in januari! Mocht je op de hoogte willen blijven check dan ook vooral onze Facebookpagina en Instagram. XOXO

 3. 9 december 2015 / 23:03

  Dan maak ik ook nog even van de gelegenheid gebruik om mijn lifeblog over mijn leven als pas afgestudeerde moeder te promoten! http://www.jenniferelbert.nl πŸ™‚

 4. 7 december 2015 / 19:28

  Wat leuk dat we onze blog mogen spammen! Ik vind het ook altijd erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, haha.
  Ik ben Ilona en ik blog nu ongeveer 4 maanden, op mijn blog post ik artikelen over beauty, fashion en lifestyle. Ook komt er elke vrijdag een DIY online en elke zaterdag een inspiration artikel.
  Tot voor kort blogde ik via blogger maar ik ben inmiddels overgestapt op WordPress en ben hier erg blij mee!!

 5. 7 december 2015 / 15:32

  Super leuk! Ik ben pas begonnen met mijn blog en blog eigenlijk over vanalles. Van beauty tot persoonlijke dingen!

 6. 7 december 2015 / 13:46

  Lief dat we hier even mogen spammen!

  Mijn blog Matte & Shimmer is nog piepjong, bestaat pas sinds een week! Maar ik vind het erg leuk om te doen en lees ook graag andere blogs πŸ™‚ op mijn eigen blog schrijf ik beauty en lifestyle gerelateerde blogposts waarin ik iets laat zien, een tip geef of een ervaring deel. Ook wil ik af en toe een bakrecept gaan plaatsen.

  Ik vind het heel leuk als je een kijkje wilt nemen, en ik vind reacties altijd heel erg lief! (En als het met veel plezier gelezen hebt word ik ook heel blij van een volger of like)
  Alles en iedereen is welkom!

  Dankjewel en liefs πŸ™‚

  http://www.matteandshimmer.nl/
  https://www.bloglovin.com/blogs/matte-shimmer-14579031
  https://www.facebook.com/Matte-Shimmer-541469942691002/

 7. 6 december 2015 / 22:38

  Wat ontzettend leuk en lief! Ik ga ook ff de reacties doorspitten! Ik ben Eilish, 21 jaar en blog op artisticstateofmind.nl En eigenlijk blog ik over alles wat ik wil. Veel persoonlijke artikelen momenteel, maar ik vind het fijn om vanalles te kunnen delen. Maar ook beauty, fashion, lifestyle en media komen voorbij!

 8. 6 december 2015 / 20:42

  Ik kom hier nog even spammen, een dagje te laat πŸ˜‰ Ik ben Nadia en ik probeer eens in de 2/3 dagen een blog te schrijven over nagellak, met onder andere tutorials, inspiratie en swatches. Je hebt al eens mijn blog gezocht, maar misschien dat er nog andere dames zijn die het leuk vinden om een kijkje te nemen.

  Liefs,
  Nadia

 9. 6 december 2015 / 11:50

  Ook ik heb een blog: http://www.girlwithablog.nl Ik schrijf hier over lifestyle, deel receptjes, review beauty, deel tips en gedachtes en schrijf ik persoonlijke updates. Neem eens een kijkje en laat in een reactie weten wat je er van vind, zou ik leuk vinden!

  Kus Robin!

 10. 5 december 2015 / 22:30

  Wat leuk en lief zo’n spamartikel! Wellicht ken je ‘mij’ al, maar ik ben Desiree..19 jaar, zelfstandig ondernemer, conservatorium student en sinds een half jaar blog ik op Just my life. Naast het vele les geven, studeren en trompet spelen houd ik ervan om mijn creativiteit kwijt te kunnen op mijn stukje Internet. Daar schrijf ik over alles wat mij bezighoudt in het leven. Van beauty tot fashion en van lifestyle tot hele persoonlijke verhalen. Zo schreef ik afgelopen week wat over beauty, maar deelde ik ook mijn verhaal over mijn ‘eetstoornis’. Wellicht tot snel! X

 11. 5 december 2015 / 17:21

  Ahh leuk! Mijn naam is Reshma, ik ben een Jonge mama die blogt over mijn leven als mama, beauty, fashion en lifestyle. Bedankt voor het spammen. Fijn weekend! Liefs X

 12. jeapiebel
  5 december 2015 / 17:12

  Mijn blog is https://www.choosebeautiful.nl en ik ben Jeapiebel. Mijn blog gaat over alles dat mijn gelukkig maakt. De laatste tijd wil ik iets meer richting make-up review gaan dan voorheen. Bedankt voor het spam.

 13. 5 december 2015 / 16:36

  Dankjewel dat we mogen spammen! Hier doe ik natuurlijk even graag aan mij. Mijn blog Face2beauty bestaat nu een jaar en ben nog iedere dag blij om het te kunnen delen met iedereen. Mijn liefde voor beauty is intens maar ik vind het ook super leuk om persoonlijke dingen met iedereen te delen. De afgelopen week zijn veel reviews van Urban Decay verschenen waar ik toch wel een beetje trots op ben! Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op http://www.face2beauty.com

 14. 5 december 2015 / 15:36

  Mijn kookblog http://www.happybudgetcooking.nl is nog lekker nieuw maar ik stop er veel liefde in. Mijn kookblog richt zich vooral op een klein budget, maar waardoor je toch lekker kunt blijven koken. Heel veel leesplezier en ik neem ook eens een kijkje op de andere blogs

  Liefs

 15. 5 december 2015 / 15:31

  Ik ben Lies, 20 jaar oud en schrijf over de dingen die zich voordoen in mijn leven mqar vooral over fashion-gerelateerde onderwerpen. Geniet ervan! πŸ™‚

 16. 5 december 2015 / 13:13

  Leuk dat we mogen spammen! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen, ik vind jou blog er trouwens leuk uit zien!

  Mijn naam is Rilana, ik ben 19 jaar en ik blog over beauty, fashion, food en lifestyle. Ik vind het ontzettend leuk om bezig te zijn met het bloggen en ook ontzettend leuk om blogs te lezen! Mijn blog is te vinden op http://www.lanadrama.nl, ik ga reacties van deze ‘spam je blog’ ook even bekijken. Wie weet leer ik wat leuke nieuwe blogs kennen! πŸ˜‰

 17. 5 december 2015 / 12:01

  Mijn naam is Bianca Ronday en sinds een aantal maanden heb ik de site http://www.biancaschrijft.nl . Hierop schrijf ik meerder malen per week blogs. Deze kunnen over van alles en nog wat gaan. Van een artikel over mijn tamme ratten tot boekenreviews, een dagje weg tot bv borstkanker of andere gezondheidsthema’s. Van tijd tot tijd komen mijn hersenspinsels over de huidige maatschappij ook voorbij. Tot ziens hopelijk op mijn blog.

 18. 5 december 2015 / 11:37

  Voor http://voeding-en-fitness.nl/ schrijf ik over alles wat met gezonde voeding, fitness, supplementen en gezondheid te maken heeft. Probeer dit vooral met een informatieve insteek te doen, maar toch ook mijn persoonlijke visie / ervaring hier in te verwerken πŸ™‚

 19. 5 december 2015 / 10:56

  Ahh leuk dat we mogen spammen!

  Op http://www.lillyshuid.nl schrijf ik over vitiligo, rosacea, acne, huidverzorging en make-up! Ik plaats beauty gerelateerde artikelen maar ook tips en tricks om een zo gezond mogelijke huid te krijgen! Regelmatig plaats ik artikelen over rosacea en vitiligo. Elke week komen er 5 of meer artikelen online!

  Liefs,

  Lilly

 20. 5 december 2015 / 10:50

  Wij zijn Maran & Milou twee zussen die pas een paar maandjes bloggen over beauty. Neem een kijkje ??

 21. 5 december 2015 / 10:24

  Wat leuk!! Een plek om ongegeneerd te spammen.

  Ik ben Kim, een jonge mama van 20 jaar die al 2 jaar blogt op haar Life blog Daily Breakfast. Daily Breakfast kan je het best omschrijven als divers. Ik maak artikelen over mijn leven als mama, mijn passie voor beauty en fashion en laat mijn hersen spinsels de vrije loop. Een echte life blog dus in de breedste zin van dit woord. Neem jij een kijkje?

  Liefs,
  Kim

 22. 5 december 2015 / 10:12

  Ja hier hou ik van. Heerlijk nieuwe sites ontdekken.
  Ik blog op http://liefthuis.nl mijn hersenspinsels over het leven met mijn spruit, (juni 2015) mijn lief, mijn huis, mijn leven.
  Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje komt nemen.
  Ik geen momenteel een rondleiding door m’n huis en blik terug op mijn zwangerschap.

 23. 5 december 2015 / 09:51

  Hoi! Wat ontzettend lief dat we mogen spammen! Ik ben Sharon Marlie en ik blog sinds oktober op http://www.sharonmarlie.nl. Ik schrijf over beauty, lifestyle, onderwijs en veel meer! Ook ben ik actief op instagram als @sharonmarlie, waar nu een winactie loopt waarbij je 3 Yankee Candle tarts kan winnen! Dankjewel nogmaals! X

 24. 5 december 2015 / 09:42

  Meid, wat lief dat we mogen spammen! Jij kent mijn blog al, maar misschien anderen nog niet. Ik zet ‘m dan ook graag even in het zonnetje. Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins & outs omtrent beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts wissel ik af door een vleugje lifestyle. Zo nu en dan geef ik je ook een kijkje in mijn leventje. Nieuwsgierig geworden? Ik verwelkom je graag op mijn blog. Liefs Marloes

 25. 5 december 2015 / 09:39

  Hallo,
  Ik vind het super dat je een spam je blog doet. Ik ben Kim en ik heb nu 3 maanden een blog op wordpress over beauty. Ik zou het heel leuk vinden als mensen een kijkje komen nemen. Ik plaats minimaal 1x per week een bericht.

  X Kim

 26. 5 december 2015 / 09:30

  Wat lief dat iedereen mag spammen.

  Ik heb een personal lifeblog Daily Cup of Bla Bla Bla en ik schrijf over van alles en nog wat. Lekker concreet hΓ¨ πŸ˜‰

 27. 5 december 2015 / 08:18

  Wat lief van je ! Mijn naam is Femke en ik ben sinds een maand een echte “blogger”. Op dit moment heb ik nog niet echt mijn eigen blog stijl gecreΓ«erd dus ik blog eigenlijk gewoon over alles wat ik leuk vind. Het neigt wel eerder naar een lifestyle blog dan een beauty, maar dat betekend niet dat ik beauty artikels volledig uitsluit. Ik heb nog geen eigen domein omdat ik dus nog maar net bezig ben en wil eerst zien hoe het in de toekomst met mijn blog zou gaan.
  Liefs

 28. 5 december 2015 / 08:01

  Ah wat leuk! Ik ben Sanne en ik blog op http://www.wavesintomotion.com. Hier blog ik dagelijks over een van de volgende onderwerpen: Beauty, Personal, Lifestyle en Fashion. Het zou ontzettend vriendelijk zijn, mocht je een kijkje nemen!

 29. Carlijn
  5 december 2015 / 06:48

  Jeej, wat leuk! Dank je.
  Jij kent mijn blog al, maar voor de meelezers: ik ben Carlijn, freelance beautycopywriter en blogger. Ik blog over beauty en over mijn tweeling Amy en Maisie (5 maanden). Ik combineer dus beautyartikelen met mommy-gerelateerde stukjes. Verder heb ik een liefde voor high-end cosmetica en ben ik een grote sucker voor skincare. Behalve blog is mijn website ook mijn portfolio, waarin mijn werk voor o.a. Lush staat πŸ™‚

 30. 5 december 2015 / 06:47

  Jij kent mij al, maar misschien kent iemand anders die dit leest mij nog niet :-)! Ik ben Femke, ik blog sinds een halfjaar op http://www.lafemmefem.nl. Een persoonlijk blog waar ik iedere dag een artikel plaats over beauty, lifestyle, food en persoonlijke dingen. Omdat ik afgelopen week jarig was Γ©n een halfjaar blogde, heb ik ook een leuke winactie online staan. Kom je een kijkje nemen :-)?!