fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Etos Oogschaduwpalette Smokey Black

Etos Oogschaduwpalette Smokey Black

Als bloginsider voor LiveLifeGorgeous kreeg ik een pakket thuisgestuurd met daarin de vernieuwde en verbeterde producten van de Etos. Vandaag review ik het Etos Oogschaduwpalette Smokey Black. Wat ik van dit oogschaduwpalette vind lees je vandaag in mijn review.

Etos Oogschaduwpalette Smokey Black

Etos Oogschaduwpalette Smokey Black

Het Etos Oogschaduwpalette Smokey Black doet me een beetje denken aan de palettes van Catrice en Essence. Hij ziet er niet mega goedkoop uit maar ook niet erg luxe. Het is gewoon prima naar mijn mening. De ‘deksel’ is doorzichtig en de bodem is zwart. Op de deksel staat de test ‘Etos Eyeshadowpalette’. In het palette vind je 6 kleuren en een dubbele sponsapplicator. Die sponsapplicator mag wat mij betreft door ieder merk voortaan weggelaten worden..

Etos Oogschaduwpalette Smokey Black

Het palette Etos Oogschaduwpalette Smokey Black is bedoeld om (dûh) smokey eyes mee te maken. Het palette bevat een aantal lichte kleuren maar ook hele donkere kleuren. Lijkt mij, om een smokey eye mee te maken, prima.

Etos Oogschaduwpalette Smokey Black

Hierboven zie je de kleuren naast elkaar geswatched. Zoals je ziet zijn vooral de eerste 3 kleuren heel erg licht. De eerste kleur bevat een lichte shimmer, een mooie highlighter voor in de binnenste ooghoek en/of op het wenkbrauwbot. De 2e kleur is een lila paars en de derde kleur is een grijs/blauwe kleur. Deze zijn beide mat. De 4e kleur is wat grijs/groenig en bevat een lichte shimmer. De 5e kleur is een zwart met een grove glitter en de 6e kleur is mat zwart.

vEtos Oogschaduwpalette Smokey Black

Op de foto hierboven zie je twee looks. Op de bovenste twee foto’s heb ik een hele lichte, everyday look gemaakt met de eerste 4 kleuren uit het palette. Op de onderste twee foto’s ging ik voor een heftige cat smokey eye en heb ik de twee donkerste kleuren toegevoegd. Je kunt dus met dit palette zowel een hele simpele als hele heftige look maken en dat vind ik fijn.

Etos Oogschaduwpalette Smokey Black

Ik ben best te spreken over het Etos Oogschaduwpalette Smokey Black. Alle kleuren vind ik mooi gepigmenteerd en ze zijn goed op te bouwen. Ik ben blij dat dit palette niet alleen een mooie highlighter bevat maar ook mooie lichte kleuren die goed te gebruiken zijn als transitiekleur. Alleen de zwarte kleur met grove glitters geeft helaas wel wat fallout. Wil je dus een hele heftige look maken met die kleur, dan raad ik je aan om eerst de ooglook te maken en daarna je basis aan te brengen.

Vind ik het palette heel vernieuwend? Nee, dat niet. Ik denk dat er heel veel soortgelijke ‘smokey eye’ paletten op de markt zijn. Ben je nog niet in het bezit van zo’n palette, dan kan ik je deze wel aanraden.

Het Etos Oogschaduwpalette Smokey Black kost €6,99 en is te koop bij Etos.

Op dit moment staat er een hele leuke winactie online waar je een Christmas Starterskit mee kunt winnen met prachtige beautyproducten. Doe jij al mee? Er zijn weinig voorwaarden aan verbonden dus meedoen is makkelijk en snel! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 16 december 2015 / 22:14

  De swatches zijn er goed uit en je look uit! Ik zoek nog naar een grijszwart palette, misschien begin ik wel met deze 🙂

  • 21 december 2015 / 15:39

   Als je er nog geen hebt, dan kan ik je deze inderdaad echt aanraden. Een prima palette om mee te beginnen!

 2. 16 december 2015 / 22:14

  Heel mooi! En inderdaad, met dit palette kun je alle kanten op. Ik ben alleen totaal geen held met smokey eyes hihi. Ik vind je looks heel geslaagd.

 3. 16 december 2015 / 20:39

  Mooie kleuren, mooie looks heb je gemaakt 🙂
  X

 4. 16 december 2015 / 14:53

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik het palette er niet vaak bij pak. Bij jou staan de kleurtjes wel heel mooi.

  • 21 december 2015 / 15:40

   Thanks! Of ik hem hierna nog mega veel ga gebruiken, weet ik niet. Maar als ik echt een keer wil uitpakken met een grijs/witte/zwarte smokey-eye dan waarschijnlijk wel!

 5. 16 december 2015 / 11:27

  Super mooie oogschaduws. Ik ben echt onder de indruk.

 6. 16 december 2015 / 11:09

  Ik heb het palette ook een tijdje geprobeerd, maar ik vond hem waardeloos. Het pigment was bij mij heel slecht. Vooral de lichte kleuren. Aan de lichtpaarse kleur kon je bij mij niet zien dat hij paars was. Maar misschien heb ik hem verkeer gebruikt, want bij jou staat de look prachtig!

  • 21 december 2015 / 15:41

   Hmm.. Wat stom! Misschien een verkeerde batch? Ik vond juist die pastelkleurtjes echt verrassend gepigmenteerd. Had er ook weinig van verwacht, maar zoals je in die lichte look kunt zien is hij wel echt gewoon paars..

 7. 16 december 2015 / 09:20

  Mooie looks! Ik sla zelf dit palette over, de kleuren zijn niet echt mijn ding. Maar verder ziet het pigment er wel goed uit, ben benieuwd naar meer!

 8. 16 december 2015 / 09:16

  Hmm, dit palette vind ik inderdaad ook niet zo vernieuwend. Daarbij steken de lichte kleuren ontzettend af ten opzichte van de donkere kleuren. Al vind ik wel dat je twee hele mooie looks hebt gemaakt!

  • 21 december 2015 / 15:47

   Inderdaad niet heel vernieuwend. Maar juist dat de kleuren afsteken vind ik positief. Vaak heb je palettes waar allerlei ‘dezelfde’ kleuren grijs in zitten en als je dan een smokey-eye probeert te maken wordt het een grote grijze waas.

 9. 16 december 2015 / 09:15

  Ik vind zo’n palette echt mooi, zoiets zou ik ook nog voor mij kopen. Mooie look heb je er trouwens van gemaakt!

 10. 16 december 2015 / 07:53

  Wat een mooie smokey look heb je er mee gemaakt zeg, die laatste vind ik echt mooi! Ik vind het palette er goed uit zien, prima pigmentatie!

 11. 16 december 2015 / 07:35

  Ik ben dus zo iemand die nog niet zo’n palette met grijze smokey kleuren heb. Je looks vind ik er heel goed uit zien.

  • 21 december 2015 / 15:46

   Aah oke! Nou dan is dit palette zeker een aanrader om mee te beginnen!

 12. 16 december 2015 / 07:01

  Wat een mooi palette. De kleuren vind ik oook gewaagd, maar ze staan jou erg goed!

 13. 16 december 2015 / 06:57

  Toevallig dat ik gisteren ook de verschillende palette van de Etos zag toen ik er was. Deze kleuren zijn voor mij iets te koel maar staan jouw wel erg mooi. Ik kies zelf liever voor de natuurlijke warme aardetinten.

 14. 16 december 2015 / 06:48

  Mooie look heb je gemaakt. Dit is absoluut niet mijn palet, die kleuren zijn het gewoon niet voor mij.