fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

MUA Pro-Base Argan Plush Concealer

MUA Pro-Base Argan Plush Concealer

MUA, een merk waar heel veel bloggers enthousiast over zijn. Helaas hoor ik niet zo bij dit groepje want de producten die ik tot nu toe heb getest vond ik nou niet zo heel boeiend. Maar hé, ik geef ieder product natuurlijk gewoon een nieuwe kans. Vandaag review ik de MUA Pro-Base Argan Plush Concealer in de kleur fair. Ben ik over dit product wel te spreken? Je leest het in mijn review.

IMG_9102

MUA Pro-Base Argan Plush Concealer

Laat ik beginnen bij de verpakking. Aargh, niet helemaal mijn ding hoor. Ik vind de witte verpakking in combinatie met het zilver en paars een beetje cheap ogen. Wel een pluspunt vind ik dat de concealer in de vorm van een ‘chubbystick’ is en dat lijkt me eigenlijk wel heel erg handig!

MUA Pro-Base Argan Plush Concealer

IMG_9105

Dit is wat Make-Up Academy zelf zegt over de concealer: Verberg oneffenheden in je gezicht met de MUA Pro-Base Argan Plush Fair Concealer. De concealer bevat arganolie en is heel gemakkelijk aan te brengen. Dankzij de zachte structuur kun je hem ook langs je ogen gebruiken.

Nu heb ik persoonlijk weinig oneffenheden in mijn gezicht. Vandaar dat ik een concealer vooral voor het highlightend effect gebruik onder mijn ogen, op mijn neusbrug e.d. Of dat hij oneffenheden echt heel goed gaat camoufleren kan ik dus niet testen en daar zal ik deze concealer ook niet op beoordelen. Eens kijken hoe de swatch uitpakt.

MUA Pro-Base Argan Plush Concealer

Aan de swatch zie je goed dat de concealer een stuk lichter is dan mijn hand. Dit is natuurlijk erg goed, want je wilt voor het highlightende effect dat de concealer zo licht mogelijk is. In totaal heeft MUA 3 kleuren, namelijk:

 • Almond
 • Fair (het lichtste van de 3)
 • Natural

MUA Pro-Base Argan Plush Concealer

Op de linkerfoto zie je mijn gezicht met alleen foundation. Op de middelste foto zie je hoe ik de MUA Pro-Base Argan Plush Concealer heb aangebracht. Op de rechterfoto heb ik de concealer ingeblend met mijn vingers.
Ik vind wel dat je duidelijk ziet dat mijn gezicht er een stuk frisser uitziet. Het is absoluut gehighlight.

MUA Pro-Base Argan Plush Concealer

De concealer heeft voor mijn huid een goede kleur. Hij is mooi licht wat zorgt voor een frisse uitstraling. Doordat het een chubbystick is kun je goed precies de concealer aanbrengen waar je wilt. Wel vind ik het product redelijk vettig waardoor je hem moeilijk kan inblenden. Het blijft een soort dikke laag die erop ligt. Hierdoor trekt hij ook snel in de fijne lijntjes. Of hij dus echt geschikt is voor het highlighten, niet echt. Juist door de vette substantie denk ik dat hij inderdaad beter geschikt is voor roodheden/oneffenheden.

De MUA Pro-Base Argan Plush Concealer kost €4,49 en is te koop bij de drogisterijen.

Heb jij veel last van oneffenheden? Zo ja, waar camoufleer je die dan mee?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

20 Reacties

 1. 15 november 2015 / 21:44

  Ik ben wel benieuwd hierna. Ik heb een droge huid, dus is een vette concealer wel zo handig (denk ik haha).

 2. 15 november 2015 / 13:23

  Ik ben zelf niet zo’n van van een creamy concealer. Ik hou liever van een vloeibare concealer, voor onder mijn ogen en voor op mijn oneffenheden. Ik vind dat vloeibare concealer beter inblendt.
  Xoxo

  • 16 november 2015 / 20:23

   Inderdaad, zo is het precies. Ben het helemaal met je eens!

 3. 14 november 2015 / 21:28

  Wat een prachtig resultaat! Super mooie foto’s heb je gemaakt. x

 4. 14 november 2015 / 14:03

  Ah wat jammer dat ie “vettig” is en een dikke laag heeft. Leuke review; eerlijk (;

 5. 14 november 2015 / 12:41

  Fijne review, je doet dit altijd leuk en kritisch. Ik vind de verpakking juist wel leuk 😉

 6. 13 november 2015 / 22:11

  Ik vind het effect wel erg mooi! Jammer dat ie niet zo fijn aanvoelt op de huid. Ik hou het dan denk ik toch liever bij mijn ELF concealer.

 7. 13 november 2015 / 21:52

  Deze ga ik binnenkort ook maar eens proberen. Ik ben altijd erg tevreden over MUA producten!

 8. 13 november 2015 / 17:53

  Ziet er erg goed uit! Ik kocht er laatst een van Essence om toch maar eens een beetje wallen weg te werken. Maar voor die drie euro deed ie wel héél weinig. Zonde! Deze misschien maar eens proberen dan

  • 16 november 2015 / 20:23

   Vind eerlijk gezegd die van essence beter dan deze hoor. Deze vind ik voor onder de ogen in ieder geval echt niet geschikt!

 9. 13 november 2015 / 13:42

  Ik gebruik toch liever vloeibare Concealer, fijne review 🙂 X

  • 16 november 2015 / 20:22

   Ja precies, ik ook! Werkt niet iets fijner!

 10. 13 november 2015 / 12:53

  Oe, ik denk toch dat ik hem een keer wil gaan proberen! Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt haha

 11. 13 november 2015 / 11:10

  Toch fijn dat je het product een kans geeft, al vind je dat de verpakking goedkoop oogt. Jammer dat het product redelijk vettig is waardoor je hem moeilijk kan inblenden

 12. 13 november 2015 / 10:50

  Ik ben positief verrast! Alleen jammer dat ‘ie niet zo fijn in het gebruik is

 13. 13 november 2015 / 09:42

  De kleur is wel mooi! Jammer dat hij niet zo fijn werkt.

 14. 13 november 2015 / 09:04

  Ik ben een beetje sceptisch over dit soort concealers maar wel fijn om te horen dat hij de goede kleur heeft!
  XOXO esmee

 15. 13 november 2015 / 07:28

  Hmm niet echt mijn ding denk ik, wel een fijne review!

 16. 13 november 2015 / 06:39

  Hmmm, een dikke laag die op je huid blijft liggen én vrij snel in de lijntjes trekt. Nee, dit is dan niet ‘mijn’ concealer. Jammer, fijne review!

  • 16 november 2015 / 20:21

   Hihi nee precies, ook niet voor mij! Thanks Femke x