fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

De Instagram TAG

De Instagram TAG

Vandaag een TAG over een kleine verslaving van mij, namelijk Instagram. De laatste vraag heb ik zelf bedacht, in totaal zijn er dus 10 vragen. Ben jij benieuwd naar mijn antwoorden op De Instagram TAG? Lees gezellig mee!

Instagram
Wat is je allerlaatste foto geplaatst op Instagram?
Dat is deze foto. Deze postte ik gisterenavond (21-10) rond een uur of 21:30. Het kan natuurlijk zijn dat het alweer een andere foto is op het moment dat jij dit artikel leest!

De Instagram TAG

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
Dat is deze mega hilarische spontane foto. Deze foto is gemaakt in de Biesbosch tijdens een prachtige zomerdag. We lagen hier lekker heel de middag te chillen op een strandje en het was een hele gezellige dag. Toevallig is deze foto gemaakt toen ik in de lach schoot, haha!
p.s. ik moet eerlijk zeggen dat ik in deze tijd Instagram niet zag als Social Media maar als app om mijn foto’s te bewerken.

De Instagram TAG

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Dat is zeker deze. Dit is een foto van mij in actie op mijn motor, haha! Zeker in het weekend ben ik namelijk heel vaak op mijn motor te vinden. (met lekker weer dan!) Mijn vriend heeft ook een motor en een paar andere vrienden van ons ook dus een tourtocht is altijd erg gezellig. Tussendoor lekker lunchen en nieuwe plekken ontdekken. Heerlijk genieten!

De Instagram TAG

Van welke foto krijg je ter plekke heimwee?
Aaargh DEZE!! Aangezien ik deze TAG invul in Oktober heb ik gekozen voor deze foto. Ieder jaar ga ik op zomervakantie en op wintersport. Na de wintersport kijk ik dan altijd uit naar de zomervakantie en na de zomervakantie juist weer op de wintersport. Aangezien de zomervakantie erop zit, kan ik dus niet wachten om op wintersport te gaan. Ieder jaar gaan we met een groep vrienden en is het gewoon vol genieten en lol trappen met elkaar. Aanstaande vrijdag gaan we weer bij elkaar zitten om te boeken en dan kan het aftellen beginnen!!!

De Instagram TAG
Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?
Ik ben echt een persoon dat iedere avond alweer kan uitkijken naar het ontbijt voor de volgende ochtend. (haha, yup!) Het kon dan ook niet anders dan dat dit een ontbijtje moest zijn. Het zijn gezonde bananen-pannenkoekjes met vers fruit, kokos en lijnzaad. Een ontbijtje wat ik nog steeds ontzettend graag eet!

De Instagram TAG

Welke foto kreeg de meeste likes?
Dat is deze foto van MAC Rebel. Dit was echt nog helemaal aan het begin van mijn blog. Ik maakte toen vaker dit soort foto’s van lipsticks en deze vielen altijd aardig in de smaak. Ik vond het leuk maar ben nu toch wel blij dat mijn ‘fotografieskills’ en mijn instafeed wat zijn gegroeid, hihi!

De Instagram TAG
Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Laat ik even voorop stellen dat ik de allergrootste dierenvriend ooit ben. Ik kan zo ongelofelijk blij worden van dieren. Op deze foto zie je Bailey, mijn Franse Bulldog. Dit was vorig jaar op een prachtige warme herfstdag waar we een wandeling maakte in de Loonse en Drunense Duinen. Hij is altijd zo losgeslagen in het bos, zo leuk om te zien! Hij is het liefste hondje ooit (samen met Djecks, de Mechelse Herder van mijn vriend).

IMG_8478 (2)
Welke fotobewerkingsapps (of instagramfilter) gebruik je het meest?
Ik gebruik heel veel Phonto (voor de teksten in mijn foto’s) en Instacollage of Layout om, je raad het al, collages mee te maken. Soms gebruik ik VSCOcam om de foto wat scherper te maken.De meeste foto’s bewerk ik op mijn laptop, maar als ik het met mijn telefoon doe dan zijn het toch wel deze apps.
Qua filters van Instagram gebruik ik vaak Juno en pas ik altijd de helderheid aan. Heeel af en toe ook de verzadiging, maar daar blijft het wel bij.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Pfoee! Ik moet eerlijk zeggen dat ik vrij weinig hashtags gebruik. Misschien dat dit #linkinbio of #beautyblogger is? Geen idee!

De Instagram TAG
Wat vind jij zelf de mooiste foto die je op Instagram hebt geplaatst?
Deze vraag vond ik zelf leuk om toe te voegen. Ik heb hier vooral gekeken naar mijn productfoto’s. Deze foto is van Catrice met producten uit de NudePurism-collectie. Iedereen was lyrisch over deze prachtige fotogenieke ‘honinggraat’ highlighter. Zelf ben ik nog steeds erg tevreden over deze foto.

Dit waren dan mijn antwoorden op De Instagram TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen!

Volg jij mijn Instagram account al?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

 1. 24 oktober 2015 / 19:49

  leuke tag! wil ik zeker eens overnemen 🙂

 2. 24 oktober 2015 / 15:36

  Die foto op de motor! Vet stoer, stiekem droom ik ook van een motor rijbewijs 😀

 3. 23 oktober 2015 / 19:52

  Ahw ik vind die spontane foto, dus zeg maar je eerst geplaatste foto, zo ontzettend leuk!
  De foto met de highlighter van catrice is inderdaad prachtig <3
  #linkinbio gebruik ik eigenlijk als enige met hashtags. Meestal gebuik ik het sarcastisch haha

 4. 22 oktober 2015 / 23:49

  Ik ben ook echt verslaafd aan Instagram en vind deze tag altijd heel leuk om te lezen bij andere bloggers! Die foto van jou op je motor is erg leuk! Ik ben zelf ook gek op motoren en motorrijden, maar omdat ik slechtziend ben, blijft ’t voor mij (helaas) bij alleen meerijden, wat uiteraard ook erg leuk is!

  • Lindsey Beljaars
   23 oktober 2015 / 19:25

   Ah, wat een lieve reactie! Dankjewel! Meerijden is ook heel erg leuk want dan zie je wel veel meer van de omgeving x

 5. 22 oktober 2015 / 20:53

  Ik vind dit zo’n leuke tag, ook leuk om zo alle foto’s eens op een rijtje tegen te komen :-)!

 6. 22 oktober 2015 / 18:11

  Wow, dat allerlekkerste gerecht ziet er veel te goed uit joh, haha. Wat gaaf trouwens dat je dat durft, motor rijden. (Ja, ik ben een schijterd!)

  • Lindsey Beljaars
   23 oktober 2015 / 19:24

   Jaa is ook echt heel lekker hihi! Het is niet eng hoor, vooral heel gaaf! 😀

 7. 22 oktober 2015 / 14:16

  Ik vind de foto met honinggraat highlighter er heel mooi uitzien. Je hebt een mooie feed en wat stoer dat je motor rijdt.

 8. 22 oktober 2015 / 10:54

  Leuk ingevuld!

 9. 22 oktober 2015 / 10:45

  Leuk om te lezen, ik had niet verwacht dat je op een motor reed!
  Ik ga je volgen!
  XOXO esmee

  • Lindsey Beljaars
   23 oktober 2015 / 19:23

   Haha dat verwacht niemand denk ik, hihi! 😉 Bedankt X

 10. 22 oktober 2015 / 10:27

  Wat een leuke tag:)