fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Beauty Trends: Lente 2015

phonto (3)

De lente is al meer dan een maandje aan de gang, maar toch wil ik vandaag graag 4 lentetrends delen. Dit omdat ik de trends van dit jaar toch wel opvallend vind. In dit artikel behandel ik de trends, geef ik tips over de producten en heb ik zelf een look gemaakt. Benieuwd?

IMG_3705

Twiggy Eyes & Pastel

Pasteltinten als oogschaduw zijn hip. Hier kan ik voor de lente wel inkomen. Ik heb hier een lichtblauwe, pastellook gemaakt. De ‘Twiggy Eyes’ is een trend die ik minder voel. Super volle, bijna spinnenpoot-achtige wimpers. Hmm.. Ik ben hier niet echt fan van.

IMG_3703

Rode lipstick

Persoonlijk vind ik dit juist iets voor de wintermaanden en tijdens de kerst. Toch zijn er op de catwalk voor deze lente heel wat modellen voorbij gekomen met knalrode lippen. Was jij nog lang niet klaar met je rode lipstick, dan heb je geluk. Je kunt hem aankomende lente rustig dragen.

IMG_3709

Glowy Skin

Oh yes! Dit is helemaal mijn ding. Deze lente kun je flink in de weer met je mooiste highlighters. De ‘Glowy Skin’ is helemaal in! Niet alleen op je jukbeenderen, maar vergeet ook je neusbrug en je cupidoboog niet. Glow everywhere!!

IMG_3721

Dit zijn de producten die ik voor deze trends heb gebruikt. Mijn Twiggy Eyes heb ik gemaakt met de Chanel ‘Le Volume de Chanel‘ mascara in Noir. Ik heb hier zeker 4 lagen aangebracht. Het is echt de bedoeling om hele dikke, volle wimpers te krijgen. Voor de glowy skin heb ik als blush ‘Dainty‘ van MAC aangebracht en daarover de Shimmerbrick in ‘Rose Gold’ van Bobbi Brown. Deze shimmerbrick zorgt voor de extra glow. Als lipstick heb ik ‘Ruby Woo’ van MAC aangebracht. Een prachtige, rode lipstick met blauwe ondertoon en een retro matte finish.

IMG_3722

De producten die ik voor de look heb gebruikt, zijn vrij aan de prijs. Natuurlijk kun je zo’n look ook prima creëren met budgetproducten. Hierboven zie je een blush van Catrice in de kleur ‘Rose Royce’. De highlighter is de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter. De mascara is de ‘Clumb Defy Waterproof Mascara’ van Maxfactor. Voor de lipstick kun je de lipliner van Essence gebruiken in de kleur ‘Femme Fatale’ of de XXXL longlasting lipstick matt effect in ‘Silky Red’.

IMG_3723

De ooglook was al erg budget. Ik heb de Jumbo Pencil in de kleur ‘Milk’ van NYX aangebracht  op de waterlijn en als basis op het bewegende ooglid. Het Catrice Kohl Kajal in de kleur ‘Too Cool for Pool’ heb ik aangebracht op de onderste wimperrand. Het potlood van Yves Rocher in de kleur ‘Turqouise’ is aangebracht op het bewegend ooglid over de Jumbo Pencil van NYX heen.

Wat vind jij van deze trends voor deze lente? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 2 mei 2015 / 20:49

  Leuk om te lezen en te zien! 🙂 Ik vind rode lipstick een goede trend, vind het altijd zo mooi!

 2. 2 mei 2015 / 13:53

  Thanks voor de tips! En highlighter is ook helemaal mijn ding! ”Gotta Glow!” 🙂

 3. 2 mei 2015 / 10:59

  Mooie trends en een leuke look heb je gemaakt. Ik ben helemaal fan van je rode lippenstift!

  Ik heb je trouwens genomineerd voor The Liebster Award, verdere informatie staat op mijn blog. Xx

 4. 2 mei 2015 / 10:50

  Leuk!!! Ik hou er van!! Ruby Woo heb ik ook en draag ik graag! Bij mij ziet hij er wel minder rood uit als bij jou… Misschien zijn mijn lippen donkerder ofzo! Ik hou wel van deze trends!!! Leuk om ze even op een rijtje te zien!! Tof dat je ook laat zien dat je budgetproducten kunt gebruiken!! XoXo Olivia

  • 2 mei 2015 / 11:01

   Wat een lieve reactie, dankjewel! Het kan inderdaad zo zijn dat jouw lippen van zichzelf al donkerder zijn en dat de kleur inderdaad anders uitpakt x

 5. 2 mei 2015 / 08:37

  Leuke beauty trends! 🙂