fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Sleek Matte Me Petal

IMG_3438

De ‘Sleek Matte Me Lip Cream’ lijn, er is al genoeg over geschreven. Vooral de kleur Petal sprak mij het meest aan. Ik las de voornamelijk positieve reviews en besloot hem aan te schaffen. Maar ben ik er ook zo enthousiast over?

IMG_3364

Zoals ik al zei, sprak de kleur ‘Petal’ mij het meeste aan. Het is een matte, lichtroze pasteltint die prima geschikt is voor everyday. Naast Petal heeft Sleek nog vijf andere kleuren uitgebracht:

 • Party Pink: mat, neon koraal
 • Fadango Purple: mat, fuchsia paars
 • Brink Pink: mat, neon roze
 • Birthday Suit: mat, nude
 • Rioja Red: mat, fel rood

IMG_3367

Sleek belooft dat de kleur in één keer goed dekt. Hier ben ik het zelf niet helemaal mee eens. Ik vond hem nogal streperig en niet-dekkend aanbrengen. Het vergt dus wel enige moeite om het mooi aan te brengen op je lippen. Doe dit niet te dik, want als de formule gaat ‘stapelen’ wordt het echt een zooitje. De formule is verder vloeibaar en droogt na een tijdje mat op.

      IMG_3425       IMG_3429

Op de eerste foto zie je mijn lippen zonder iets erop. Op de tweede foto zie je mijn lippen met twee dunne laagjes van de Sleek Matte Me Lipcream. Ik vind de kleur erg mooi en goed bij mij passen. Echter, vind ik de lipcream niet heel erg comfortabel. Hij wordt wel heel erg droog en stroef op de lippen. Lippenbalsem eronder aanbrengen is ook niet echt een succes omdat de lipcream dan niet goed pakt. Na een tijdje gaat de lipcream van binnenuit slijten en brokkelt hij langzaam af. Bijwerken zit er eigenlijk niet in. Wil je dit mooi doen, dan moet je eerst het oude helemaal weghalen en opnieuw beginnen.

IMG_3432

Ik ben niet helemaal enthousiast. Ik vind de kleur echt heel mooi en ook de matte finish is bij mij favoriet. Toch vind ik hem niet helemaal mooi aanbrengen en zit de lipstick echt niet comfortabel. Ik denk dat ik deze lipcream er niet vaak meer bij ga pakken. Nee, dit is niet helemaal mijn ding.

Sleek Matte Me Lipcream in Petal is te koop bij The Make Up Spot voor €6,50

Wat is jouw favoriete finish als het gaat om lipstick? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 22 april 2015 / 18:14

  Staat je prachtig! Jammer dat hij zo uitdroogt, want dat kunnen mijn lippen echt niet aan helaas…

 2. jenneferzblog
  21 april 2015 / 19:42

  Gave kleur! En wat matteerd hij mooi zeg wow. Mijn favo lipstick is plump and base van catrice 🙂

  • 21 april 2015 / 19:43

   Leuk dat je reageert! Ik ken die lipstick van Catrice niet, zal eens kijken als ik in de kruidvat ben. Ben benieuwd, bedankt voor je tip! X

 3. 20 april 2015 / 19:26

  Mooi kleurtje! Vind de matte finish echt heel cool!

  • 20 april 2015 / 19:55

   Jaa hij is inderdaad wel mooi, maar helaas zit hij gewoon echt niet lekker..