fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Shoplog: Sample Sale Superdry

IMG_3439

Twee keer per jaar ontvang ik een uitnodiging voor een Sample Sale van Superdry. Dit is altijd in April en in Oktober. De lente/zomer collectie in April en de herfst/winter collectie in Oktober. Ik ga hier altijd naartoe, omdat ik Superdry echt een heel leuk merk vind. Vandaag laat ik je zien wat ik er hebt geshopt.

IMG_3354[1]

Woensdag plaatste ik deze foto op instagram. Ja.. tijd om te shoppen! Zoals ik al zei, een Sample Sale van voornamelijk het merk Superdry. Hiernaast hebben ze ook merken zoals Napapijri, Woolrick en AG Jeans. Allemaal best dure merken. Ik vind het dan ook prettig deze te kunnen kopen bij een Sample Sale omdat hier de prijzen altijd aanzienlijk lager liggen.

IMG_3369

Dit zijn de items die ik scoorde. Twee hempjes en een playsuit. Ik moet zeggen dat ik het dit keer een klein beetje vond tegenvallen. Normaal is mijn buit wel iets groter. Desalniettemin ben ik toch blij met mijn aankopen.

IMG_3406   IMG_3384   IMG_3390

Playsuit (Superdry) – Roze hemdje (Superdry) – Gestreepte hemdje (Napapijri)

Mijn leukste items vind ik zelf toch wel de Playsuit. Alle aankoopjes heb ik gekocht met de gedachte voor vakantie, even snel naar het zwembad of naar het strand. Je kent het wel. Van die items die overal bij passen en die je even snel over je bikini aantrekt. Ideaal!

Zie je dat roze hemdje al voor je in combinatie met MAC Silly of OPI Strawberry Margarita?

Waar shop jij het liefst je zomeritems? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. Edwin
  13 oktober 2015 / 16:44

  Wanneer is dat ook alweer precies? Ik dacht woensdag donderdag en vrijdag. In Gilze rijen in ieder geval. Heb jij het precieze adres toevallig? Ik ben twee jaar geleden geweest en wil dit jaar eigenlijk weer. …. ik hoor het wel van je hè?

 2. 19 april 2015 / 08:58

  Staat je leuk allemaal! Playsuit vind ik echt heel leuk! X

 3. 17 april 2015 / 17:02

  Heerlijk merk dat Superdry! Echt een verslaving is het geworden! Onwijs leuke topjes en playsuit heb je gescoord, staat je goed! Xoxo

 4. 17 april 2015 / 08:56

  Die playsuit vind ik echt te gek!! Kan je je misschien nog ergens inschrijven voor deze dagen? 🙂

  • 17 april 2015 / 08:58

   Ah dankjewel! Nee, vandaag is helaas alweer de laatste dag.