fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

OPI Strawberry Margarita

phonto

In mijn vrije tijd struin ik graag de website van Douglas af. Dit keer kocht ik een nieuw lakje van OPI. Strawberry Margarita, wat klinkt dat heeeerlijk zomers! Het is een heldere, knalroze kleur. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.

Douglas Printscreen (2)

Op de homepage van Douglas staat er aan de linkerkant: ‘Wij adviseren’. Dit vind ik zelf altijd erg leuk om te bekijken. Vorige week stond hier: ‘Spring Colors 2015’, waarin alle kleurtrends van de aankomende lente werden besproken. Een trend hiervan was Strawberry Ice en hier stond het OPI-lakje tussen. Voor ik het wist zat hij al in mijn winkelmandje. Ka-ching!

IMG_3327

OPI Strawberry Margarita

Als ik de kleur zou omschrijven, dan omschrijf ik het als een heldere, felroze kleur. Een kleur die vooral in de lente en in de zomer van je nagels afknalt. Heerlijk! Van deze kleur wordt je gewoon gelijk vrolijk. Op naar de swatches!

     IMG_3333         IMG_3338

Dit is de nagellak op mijn nagels. Daar gaat toch spontaan de zon van schijnen? Wat een mega leuke kleur is dit zeg! Ik heb hier de kleur in twee laagjes aangebracht en hij dekte volledig. Het kwastje van OPI vind ik sowieso altijd erg fijn werken. Daarnaast heb ik ook een basecoat en een topcoat aangebracht.

IMG_3341

Ik denk dat ik dit lakje er vaak bij ga pakken de aankomende tijd. Heb gelijk mijn teennagels er ook mee gelakt. Bij mij zit de summerfeeling er goed in, want zeg nou eerlijk.. Als je ‘Strawberry Margarita’ hoort, dan denk je toch aan een heerlijke cocktail op een terras aan het strand?

OPI Nagellakjes zijn te koop bij Douglas voor €14,25. Deze lakjes bevatten 15ml. 

Wat is jouw favoriete lakje voor de zomer? 

Liefs Lindsey 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

  • 16 april 2015 / 13:03

   Oeps, er ging iets fout. Wat een heerlijk zomers kleurtje!

 1. junetwonl
  16 april 2015 / 09:51

  ziet er heel goed uit!

 2. 16 april 2015 / 09:03

  Oh wat een heerlijk top kleurtje! Erg mooi!