fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Clinique Verzamelreview

phonto

Clinique, een merk wat bij mij vooral bekend was om zijn skincare producten. Vandaag heb ik een artikel waarbij ik een van deze producten review, maar ook drie producten uit de make-up lijn. Een crème, een make-up remover, een mascara en een lipstick. Lees je mee wat ik ervan vind?

IMG_3116

Alle producten van Clinique zijn 100% parfumvrij. Getest op allergieën, getest door oogartsen en geschikt voor alle huidtypes. Het is een merk dat ontwikkelt is door dermatologen en is ontstaan uit de opvatting dat een mooie huid gecreëerd kan worden.

IMG_3130

Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator

Wat beloofd Clinique: Dit is een rijke, vetvrije crème-gel die onmiddellijk intrekt. De huid blijft comfortabel gevoed, zelfs 24 uur nadat u de crème heeft aangebracht. Bij dagelijks gebruik wordt de huid zichtbaar versterkt en de natuurlijke vocht barrière van de huid wordt hersteld. Zo beschermt u de huid nog beter tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals airco’s of roetdeeltjes. Een betere vocht barrière zorgt namelijk voor een stralendere, gezondere huid. Geschikt voor huidtypes 1 & 2, zeer droge tot droge/gemengde huid.

Deze crème geeft je echt een heerlijke, zijdezachte huid. Je kunt deze crème zowel als dag- als nachtcrème gebruiken en dat vind ik zelf een groot pluspunt. Scheelt weer een potje op mijn beautytafel. Zelf heb ik geen hele droge huid, dus eigenlijk is hij voor mij niet helemaal bedoeld. Toch vind ik hem ontzettend fijn, hij trekt snel in en laat totaal geen dikke, vette laag achter! Top product.

IMG_3128

Clinique’s Take The Day Off Lids, Lashes & Lips

Dit beloofd Clinique: Dit is een volledig zeepvrije make-up remover die moeilijk verwijderbare oog- en lipmake-up snel wegneemt. Lost long lasting make-up op, zelfs waterproof mascara en eyeliner of langhoudende lippenstift. Irriteert of prikt niet.

Deze make-up remover is speciaal voor de ogen, wimpers en lippen. Zelf ben ik dit product expres gaan testen met waterproof mascara en long-lasting lipstick. Juist omdat de make-up remover beloofd deze weg te krijgen. Ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk was. Hij lost het product echt als het ware op en verwijdert het ontzettend makkelijk. Je hebt weinig nodig van het product en hardnekkig boenen is er niet bij. Hierdoor is hij zuinig in gebruik en ben ik super positief!

IMG_3138

Clinique’s High Impact Mascara in 01 Noir

Dit beloofd Clinique: deze mascara voorziet elke wimper van meer lengte en volume, voor een weelderige, luxueuze en uitdagende uitstraling. De impact wordt versterkt door de pure, warme kleuren. Draag het één keer en u zult zich daarna naakt voelen zonder deze mascara. 

     IMG_3279      IMG_3283

     IMG_3293      IMG_3294

Op de bovenste twee foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de onderste twee foto’s zie je mijn wimpers met de High Impact Mascara van Clinique. Ik heb van mijzelf al lange wimpers dus de meeste mascara’s zijn voor mij prima. De naam is echter ‘High Impact’ en ik vond het resultaat nou niet echt mega denderend. Het is een prima everyday mascara, maar met een feestje mag het van mij wel wat meer volume hebben. Wat mij betreft is hij dus ‘wel oké’.

IMG_3133

High Impact Rouge Impact 013 Flamenco

Dit beloofd Clinique: Scoort hoog in kleur, lang in comfort. De nieuwe High Impact Lip Colour hult je lippen in een onweerstaanbaar rood, en dat 8 uur lang. Uiterst hydraterende formule die je lippen glad en zacht maakt en een onaflatend comfort biedt.

          IMG_3157          IMG_3304

Dit is echt een prima lipstick! Hij is licht glanzend en blijft goed zitten. Hij voelt totaal niet stroef aan en mijn lippen voelen gehydrateerd. De kleur vind ik niet mega bijzonder, het is gewoon een prima rode kleur. Ja hoor, niets mis mee.

IMG_3305

Ik ben erg blij met mijn producten van Clinique. De make-up is ‘prima’ maar wat mij toch wel het meest verrast heeft zijn de crème en de make-up remover. De kwaliteit van deze producten is erg fijn. Mijn routine is er zeker door veranderd. Voordat ik naar bed ga, verwijder ik mijn makeup met de Take The Day Off Lids, Lashes & Lips makeup-remover en smeer ik mijn gezicht in met de crème als nachtcrème. In de ochtend gebruik ik deze crème voordat ik mijn makeup op doe als dagcrème. Top!!

Prijslijst:

 • Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator – €45,40 voor 50ml bij Douglas.
 • Take The Day Off Lids, Lashes & Lips – €22,17 voor 125ml bij Douglas.
 • High Impact Mascara in Noir – €22,95 bij Douglas
 • High Impact Rouge Impact in 013 Flamenco – €23,- bij Douglas

Wat is jouw favoriete product van Clinique? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. eminaslifestyle
  15 april 2015 / 20:50

  Leuk artikel! Ik ben een groot fan van de take the say off remover.

  • 15 april 2015 / 21:02

   Jaa die is echt superfijn. Goede prijs ook voor de hoeveelheid van het product.

 2. 15 april 2015 / 16:10

  Mooie knalkleur! Ik ben echt fan van de make-up remover van Clinique, erg fijn! xoxo

 3. 15 april 2015 / 14:39

  Die lipstick, lekker knal rood! 🙂