fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick

I’m back with another lipstick review! Vandaag review ik namelijk de Clinique Long Last Soft Matte Lipstick in de kleur 47 Matte Peony. Volgens mij in beautyland niet echt een hele bekende lipstick. Is dit terecht of onterecht? Dat lees je natuurlijk in mijn review!

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick Clinique Long Last Soft Matte Lipstick

Clinique Long Last Soft Matte LipstickClinique Long Last Soft Matte Lipstick

Het merk Clinique ken ik al een hele tijd. Toch zit het merk in mijn hoofd als een verzorgingsmerk met allerlei fijne crèmes, zoals de Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer. Qua make-up ben ik er minder bekend mee. Ik reviewde ooit één keer eerder een lipstick, namelijk de Clinique High Impact Rouge 013 Flamenco. Een prachtige lipstick die ik eigenlijk veel te weinig draag! Van de Clinique Long Last Soft Matte Lipstick zijn in totaal 8 verschillende kleuren te koop, waarvan 2 kleuren exclusief online te koop zijn.

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick Clinique Long Last Soft Matte Lipstick Clinique Long Last Soft Matte Lipstick

De huls van deze lipstick vind ik echt heel erg mooi vormgegeven. Hij is zilver, mooi slank en voelt stevig aan. De huls heeft ribbeltjes waarbij de ‘uitstekende’ ribbels matte zijn. Als je de dop van de lipstick afhaalt dan is de huls verder mooi glad zilver. Heel chique gedaan!
Clinique zegt: Clinique’s Long Last Soft Matte Lipstick heeft een intense matte finish en hydrateert tegelijkertijd de lippen. Deze lipstick voelt niet droog aan, laat geen vlekken achter en houdt de hele dag lang. In gebruikstests is gebleken dat Long Last Soft Matte Lipstick bij één keer aanbrengen na urenlang intensief gebruik nog steeds 60% van haar kleur en dekkingskracht bezit. De panelleden konden koffiedrinken, praten en eten zonder dat de lipstick ging uitlopen of schilferen.

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick

 

Dit is de swatch van de Clinique Long Last Soft Matte Lipstick in Peony op mijn arm. De kleur die van de lipstick afkomt tijdens het swatchen is echt amazing. In één streep krijg je dit resultaat. Wauw! Toen ik de kleur uitzocht op de website dacht ik dat hij wat meer richting koraal zou neigen. Dat is niet het geval. Peony is een mooie, heldere roze kleur met een ondertoon die toch naar het koele gaat. Een roze kleur die ik persoonlijk heel erg mooi vind, zowel voor overdag als in de avond. Oh en perfect voor in de lente en zomer!

IMG_5818

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick

Tadaaa!… dit is hoe de lipstick mij staat! Ik ben helemaal gek op dit soort tinten dus dit is zeker een score voor mij! Zet de cocktails maar klaar en laat de zon maar schijnen, ik weet namelijk precies welke lipstick ik ga dragen.

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick
Clinique Long Last Soft Matte Lipstick

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick in Matte Peony… I Love You! Wat ben jij een prachtige lipstick. Ten eerste vind ik de vormgeving top en de kwaliteit nog veel beter. Wat een mooie kleur en wat een pigment. Hij brengt super makkelijk aan en glijdt echt over je lippen heen. De finish is zeker matte maar niet zo mega matte als bijvoorbeeld de Retro Matte finish van MAC. Hierdoor blijven je lippen gehydrateerd en zit de lipstick dus erg comfortabel. Hij slijt heel geleidelijk waardoor je heel snel en gemakkelijk een touch up kan geven. Na ongeveer 4 uur (afhankelijk van hoeveel je drinkt en eet) is dit nodig.

Deze Clinique Long Last Soft Matte Lipstick kost € 18,40 en is o.a. te koop bij Parfumswinkel.nl 

Heb jij een lipstick van Clinique in je stash?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 9 juni 2016 / 10:50

  Oeh wat het een super mooie kleur zeg!

 2. 7 juni 2016 / 10:49

  Prachtige kleur!

 3. 6 juni 2016 / 20:40

  Wat een geweldige kleur. Inderdaad geen bekende lipstick, terwijl hij er toch geweldig uitziet.
  xo Anne – Doves & Roses

 4. 6 juni 2016 / 20:09

  Waaauw wat een pareltje! De huls is zo mooi en de kleur is echt geweldig. Zulke tinten staan jou zo goed!

 5. 6 juni 2016 / 20:05

  Ik vind de huls echt leuk, prachtige kleur ook!

 6. 6 juni 2016 / 19:41

  Het is inderdaad echt een prachtige kleur! -x-

 7. 6 juni 2016 / 19:06

  Ik kan alleen maar zeggen, wat een prachtige kleur.

 8. 6 juni 2016 / 12:48

  Staat je echt super goed! Wat een enorm mooie kleur, echt prachtig! Die ga ik onthouden

 9. 6 juni 2016 / 12:06

  Wauw wat een mooie zomerse kleur, staat je prachtig meid 🙂
  X

 10. 6 juni 2016 / 11:48

  Wat een prachtige en volle kleur, staat je erg goed meid!

 11. 6 juni 2016 / 10:14

  Wat een mooie omhulsel heeft deze lipstick! En de kleur staat je ook heel erg mooi <3

 12. 6 juni 2016 / 09:54

  Deze is echt prachtig! Heel leuk voor de zomer! 🙂

 13. 6 juni 2016 / 09:38

  Ik ben benieuwd naar suede! Deze is ook mooi, staat je goed en leuk zomerkleurtje 😀

 14. 6 juni 2016 / 09:25

  Oh heel mooi! Ik val altijd op dit soort kleurtjes, super chique!

 15. 6 juni 2016 / 07:40

  Wat een super gave kleur! Ik heb er nog geen maar ik zou er wel een aan mijn stash toe willen voegen! x

 16. 6 juni 2016 / 06:36

  Wauw, we have a winner! Dit is precies een kleur die ook ik erg mooi vind. Ik heb van Clinique twee ‘POP’ lipsticks, ook die vind ik goed. De pigmentatie en houdbaarheid van de Clinique lipsticks vind ik dan ook erg goed :-)!