fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Insider voor LiveLifeGorgeous

Een paar weken geleden zag ik op de site van LiveLifeGorgeous een oproepje staan. Hierin stond dat zij opzoek waren naar insiders om de nieuwe Rimmel Londen Provocalips te testen. Ik werd meteen enthousiast en schreef me in!

Op 6 maart ontving ik een mail met de koptekst: 

You’re in! Je eerste actie als insider van LiveLifeGorgeous.‏

Dit betekent dat ik een van de gelukkige ben die samen met LiveLifeGorgeous en vele andere meiden aan de slag ga om deze ‘Provocalips’ te testen. Rimmel beloofd lipsticks die tot 16 uur blijven zitten en niet afgeven. Dus niet alleen ikzelf maar ook mijn vriend zal blij moeten worden van deze lipsticks.

Inmiddels heb ik het pakketje van Rimmel Londen met hierin 2 lipsticks mogen ontvangen. De kleuren die ik ontving zijn ‘200 I’ll call you’ en ‘110 dare to pink’. Twee kleurtjes die ik zelf al erg interessant vond, dus ik ben blij verrast! 


Ik ga nu aan de slag om de lipsticks uitvoerig te testen. Ik zal kritisch zijn, maar ben vooral heel erg benieuwd en heb er zin in! Blijf op de hoogte via mijn Social Media kanalen en binnenkort zal er een review verschijnen op mijn blog. 
Rimmel Provocalips € 11,99 – nu te koop bij de drogist.

Heb jij al kennis gemaakt met de provocalips van Rimmel? Ik lees graag je reactie! 


Liefs,


Lindsey 


Delen: