fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

My favorite Breakfast

Heel de winter heb ik als ontbijt heerlijke, warme havermoutpap gegeten. Ik keek er elke ochtend naar uit, een heerlijk warm ontbijtje met vers fruit. Nu de lente officieel is begonnen, smaakte mijn havermout ineens een stuk minder goed. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een vervanger. Een fris, gezond maar vooral heerlijk ontbijt is hieruit gekomen! 

De ingrediënten:

–  Yoghurt Griekse Stijl (liefst 0% vet)

– Geroosterde oergranen van Leev (met granola, spelt, haver en noten)
– Verse blauwe bessen
– Verse aardbeien
 
De verhoudingen zijn natuurlijk qua smaak in te vullen. Ik houd er van om vooral lekker veel fruit in mijn ontbijt te doen. Door de oergranen wordt het een ontbijtje wat goed vult en extra goede voedingstoffen bevat.
 

Dit is dan het resultaat! Een heerlijk fris, gezond en vooral heerlijk ontbijtje. Super makkelijk en snel klaar te maken en ideaal voor in deze periode van het jaar. Zelf voeg ik er af en toe nog kokosvezels, lijnzaad of chiazaad aan toe. Het is maar net wat je zelf lekker vind! 
 
Wat eet jij iedere morgen als ontbijt? Ik lees graag je reactie!
 
Liefs,
 
Delen:

1 Reactie