fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Beauty Wishlist maart 2015

phontoUrenlang kan ik kijken naar alle prachtige productfoto’s die ik voorbij zie komen op blogs en instagram. Jaloersmakende foto’s vind ik het. Van al deze foto’s word ik altijd zo ontzettend hebberig. Hierbij presenteer ik mijn wishlist.

MAC-Philip-Treacy-Allereerst deze prachtige blush van MAC. Deze komt uit de Philip Tracy lijn van MAC. Het is een Limited Edition die in april op de markt komt. Philip Tracy is een Londonse Hoedenmaker. In deze collectie zitten twee ‘highlight powders’ zoals ze worden genoemd. ‘Nude Pink’ en ‘Blush Pink’. De highlight powder hierboven op de foto is Blush Pink. Ik vind het werkelijk een pareltje.

s1694009-main-zoomMarc Jacobs is wat mij betreft een van de betere merken op het gebied van parfum. De vormgeving van de flesjes alleen al is om vrolijk van te worden. De Daisy-lijn vind ik helemaal geweldig. Zelf heb ik Marc Jacobs Daisy Oh So Fresh, echt superlekker. Maar ook deze sortbetversie zou ik graag aan mijn parfumstash toevoegen.

CHANEL-MASCARA-LE_VOLUMEDeze wordt door vele bloggers bestempeld als de beste mascara ooit! Chanel Le Volume Mascara. Mijn eigen wimpers zijn van zichzelf al erg lang, dus de meeste mascara’s zijn voor mij al snel prima. Toch ben ik erg benieuwd naar het effect van de ‘Le Volume’ mascara van Chanel. Op dit moment gebruik ik altijd de Clump Defy mascara van MaxFactor, maar ik zou toch graag een keer deze Chanel Mascara aanschaffen. Puur om te kijken of dat dit effect nu echt een wauw-effect is!

s1202167-main-zoomDe o-zo gehypte foundation van NARS. De NARS Sheerglow. Ik heb al vele artikelen gelezen waarbij iedereen laaiend enthousiast was. Deze foundation is er in superveel kleuren, dus ik denk dat het vooral voor de meiden met een hele lichte of juist een hele donkere huid een fijne foundation is. Juist omdat deze lijn heel veel verschillende kleuren heeft. Zelf heb ik nooit echt veel problemen met het uitzoeken van een goede kleur foundation, maar toch zou ik graag de NARS Sheerglow aanschaffen en willen testen. Juist de gehypte producten maken mij altijd erg nieuwsgierig. Is het wel zo goed als er wordt gezegd? Wat is mijn mening hierover? toofaced_metalliquid001_thumb_550x393De Too Faced Melted Liquified Longwear Lipstick. Een hele mond vol. Ten eerste de verpakking, wat een mega leuke, schattige tubetjes! Over deze lipsticks heb ik al genoeg gelezen en de pigmentatie is echt prachtig. Ze dekken goed en hebben een lichte glans. Zeker richting de zomermaanden vind ik het juist weer mooi als een lipstick niet volledig mat is maar juist een kleine glans heeft. Deze lipsticks van Too Faced zien eruit als lipglossjes maar hebben we echt de kwaliteit van een lipstick. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze producten en zou ze graag willen testen! Vooral de lilakleur lijkt me erg mooi!  s1685429-main-hero-300Bobbi Brown, wat houd ik ervan. Mijn liefde voor dit merk begon bij de shimmerbricks. Prachtige producten. Hierna kocht ik een mascara waar ik ook zeer over te spreken was en nadat ik ook nog een blush van het merk kocht was ik helemaal om. Ik ben megafan van Bobbi Brown! De vormgeving, de pigmentatie, alles is even mooi. De collectie voor deze lente is de ‘Hot Collection’. Hierin zitten onder meer de Artsticks maar ook een prachtig blushtrio genaamd Calypso. Ik swatchte deze in de winkel en ik dacht: oooit wordt deze van mij!

Wat staat er op jou wensenlijstje? Ik lees graag je reactie!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 30 maart 2015 / 18:27

  Wat een prachtige producten, maar misschien meer een April wishlist nu Maart bijna afgelopen is 😉

  • 30 maart 2015 / 18:32

   Dankje! Dat had inderdaad ook mogelijk geweest. Het is voor mij niet specifiek dat ik dit volgende maand wil aanschaffen, dus vandaar dat ik het Maart heb genoemd omdat ik het in Maart heb geschreven en het dus nu op mijn wishlist staat! ?

 2. 30 maart 2015 / 16:31

  Prachtige producten zeg.. Die flessen van Marc Jacobs blijven mooi!

  • 30 maart 2015 / 16:33

   Dankjewel! Ja hè, alleen daar zou je ze al voor kopen. Gelukkig vind ik de geuren ook heerlijk dus dat is een winwin!

 3. 30 maart 2015 / 16:00

  Oh wauw wat een prachtige wishlist, ik moet binnenkort ook mijn wishlist nog maken. Ik ga in mei naar Portugal dus dat wordt shoppen bij Sephora.

 4. 30 maart 2015 / 14:47

  Alvast gefeliciteerd 😉 Wat een mooie producten, je hebt mij ook gelijk hebberig gemaakt! Die mascara van Chanel vooral xD xoxo

  • 30 maart 2015 / 14:51

   Ah dankjewel! Haha Jaa leuk is dat he, al die heerlijke producten! Altijd blijven dromen haha!

 5. 30 maart 2015 / 07:39

  Dat palette van Bobbi Brown is zo ontzettend mooi! Die staat ook op mijn wishlist. Dat pigment is echt w a u w !

  • 30 maart 2015 / 08:06

   Jaa hij is gaaf he!! Ben aanstaande zondag jarig, heb een hint opgegooid dus wie weet! Whaha!