fbpx
28   61
218   230
90   254
60   128
15   203

De Beauty Budget TAG

The Beauty Budget TAG

Vandaag heb ik weer een TAG, namelijk De Beauty Budget TAG. Ik kwam deze TAG tegen, werd gelijk enthousiast en besloot hem zelf in te vullen. Ben jij benieuwd naar mijn antwoorden? Lees gezellig mee!

The Beauty Budget TAG

Heb je een maandelijks budget om aan beautyproducten uit te geven?

Nee, zeker niet! Er zijn maanden dat ik heel veel koop, maar ook maanden dat ik haast niets koop. Dit ligt sowieso aan de pakketjes die ik ontvang, en aan de nieuwe collecties die uitkomen. Soms komen er van verschillende merken zoveel mooie collecties achter elkaar dat ik het niet kan laten om er iets van te kopen. Een andere keer zijn er weinig nieuwe interessante collecties en koop ik niets. Verschilt echt per maand enorm.

Spaar je voor beautyproducten of koop je impulsief?

Ik koop impulsief en spaar eigenlijk nooit voor beautyproducten. De ene keer kan ik mijn geld gewoon makkelijker uitgeven dan de andere keer, heel gek is dat. Ik koop de producten gewoon wanneer ik daar zin in heb eigenlijk, haha!

Als je al het geld wat je hebt uitgegeven aan je stash nu in handen kreeg, zou je dan precies hetzelfde opnieuw kopen?

Vast niet. Er zijn genoeg producten die ik gekocht heb in een fase dat ik het moest en zou hebben, en nu denk ik Why?

De Beauty Budget TAG

Als je heel veel geld te besteden had, aan welke producten zou je dit dan uitgeven?

Phoe! Ik zou waarschijnlijk alleen nog maar high-end producten kopen. Ik ben dol op Bobbi Brown, Givenchy, Yves Saint Laurent, Chanel en MAC. De kans is dus groot dat ik daar lekker veel van ga inslaan!

The Beauty Budget TAG

Bron: Douglas

Stel je krijgt cadeaubonnen van €100,- die je mag uitgeven in de parfumerie of Sephora, wat zou je kopen?

Dan koop ik de Sisley l’Orchidée Blush! In iedere parfumerie waar ik kom, moet ik deze swatchen. Ik kwam deze tegen op MissLipgloss en sindsdien achtervolgt deze blush mij. Bedankt Cynthia, haha! Deze blush is echt belachelijk duur maar ook belachelijk mooi. Ooit voeg ik hem toe aan mijn stash, ooit…

Als high-end producten niet zo duur waren, zouden ze dan nog wel aantrekkelijk zijn?

Haha laten we in ieder geval beginnen met te concluderen dat het dan al geen ‘high-end’ producten meer zouden zijn. Daarnaast denk ik op zich dat ze nog steeds wel aantrekkelijk zijn, omdat de kwaliteit natuurlijk hetzelfde blijft. Al denk ik aan de andere kant dat bij high-end producten de prijs ervoor zorgt dat je het kopen uitstelt. Als je het product dan uiteindelijk toch koopt is het gevoel dat je het eindelijk hebt heel erg fijn! (Wie heeft dit nog meer? Correct me if i’m wrong).

The Beauty Budget TAG

Welk duur product was volledig zijn geld waard?

Mijn Chanel Le Volume De Chanel mascara. Ik kan echt niet zonder deze mascara. Ik probeer vaak genoeg mascara’s uit voor mijn blog, maar geen een mascara geeft mij hetzelfde gevoel als die van Chanel. Hij geeft mijn wimpers een mooie krul, maakt ze lang en volumineus. Ik ben er dol op!
Wel doe ik altijd mijn best deze mascara te scoren tijdens de 40% korting op mascara’s bij Ici Paris XL. Al weet ik zeker dat wanneer ik deze korting niet krijg, ik hem nog steeds koop. Voor nu zorg ik altijd voor een back-up.

The Beauty Budget TAG

Welk goedkoop product heeft je compleet verrast?

Dat is toch wat mij betreft de Catrice Wenkbrauwkit. Ik heb zoveel producten geprobeerd voor mijn wenkbrauwen, en deze waren stuk voor stuk te warm. De Catrice Wenkbrauwkit is vrij assig en totaal niet warm. Dit maakt hem voor mijn wenkbrauwen perfect. Er is nog geen high-end product die deze heeft overtroffen. Heb zelfs een bijna ongebruikt Givenchy Wenkbrauwpotlood in mijn stash liggen, gewoon omdat ik toch liever de wenkbrauwkit van Catrice gebruik.

Wat zijn jouw tips om niet te veel producten te kopen of geld eraan uit te geven?

Ik kan hier natuurlijk wel heel verstandig een antwoord op geven, zoals: ‘Denk bij ieder product na of dat je het wel ècht nodig hebt’. Zelf weet ik ook dondersgoed dat ik waarschijnlijk genoeg make-up heb voor de rest van mijn leven (oke, afgezien van de houdbaarheidsdatum dan), maar weerhoud mij dat ervan om iets te kopen? Natuurlijk niet! Mijn tip is dan ook: Koop gewoon wat je wilt! Als je portemonnee het toelaat is het prima toch? Als je er maar blij mee bent!

Dit waren dan mijn antwoorden op De Beauty Budget TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

  1. 6 november 2015 / 01:13

    Leuke tag en je hebt de tag leuk ingevuld, oehh…de blush van Sisley is idd erg mooi ๐Ÿ™‚
    X

  2. 5 november 2015 / 20:21

    Haha Oeeh, ik heb precies t zelfde met die blush… Sinds Cynthia’s review achtervolgd deze blush mij ook! Hijs te mooi <3

    • 9 november 2015 / 10:39

      Hahaha geinig, jaa hij is echt prachtig hรจ!

  3. 5 november 2015 / 16:58

    Leuke antwoorden, ik heb deze tag een aantal maanden geleden ook ingevuld ๐Ÿ™‚

  4. 5 november 2015 / 15:28

    Leuk ingevuld! En wat een mooie foto’s erbij!

  5. 5 november 2015 / 14:37

    Meestal koop ik toch high end producten, omdat ik al veel geld verspild heb aan Catrice of Essence die soms wel mooie dingen hebben, zoals de wenkbrauwkit, maar soms ook weer regelrecht in de prullenbak belanden….x

    • 9 november 2015 / 10:39

      Ja precies, zo denk ik er ook over! Als je allemaal dingen koopt die uiteindelijk in de prullenbak verdwijnen, kun je beter รฉรฉn mooi high-end pareltje kopen!

  6. 5 november 2015 / 13:36

    Hele leuke tag! Chanel en MAC zijn zulke mooie merken! ๐Ÿ™‚ En wow, wat ziet die blush er mooi uit! Gaaf met het printje erin!

  7. 5 november 2015 / 13:10

    Wow voor Sisley wat ziet dat er onwijs mooi uit. Super leuke tag is dit.

  8. Carlijn
    5 november 2015 / 10:08

    Ik had zรณ deze antwoorden kunnen geven. We denken hetzelfde ๐Ÿ˜‰ Alleen de wenkbrauwkit van Catrice ken ik niet, die moet ik maar eens proberen denk ik.

    • 9 november 2015 / 10:39

      Superleuk om te horen, geinig dat we er zo hetzelfde over denken. Ja die wenkbrauwkit is echt mijn holygrail. Hij is erg goedkoop dus voor dat geld kun je het zeker een keer proberen!

  9. 5 november 2015 / 08:47

    Leuk ingevuld! Ik gebruik ook met veel liefde mijn Chanel Le Volume mascara!

  10. 5 november 2015 / 08:46

    Erg leuke tag! Die blush ziet er echt prachtig uit! Alleen zo jammer dat die wel extreem duur is. Misschien vul ik deze tag ook nog wel in.

    • 9 november 2015 / 10:40

      Ja hij is inderdaad belachelijk mooi maar helaas ook belachelijk duur!