fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Blouse van Fabienne Chapot

Blouse van Fabienne Chapot

Een ode aan mijn nieuwe blouse van Fabienne Chapot kon op mijn blog absoluut niet ontbreken. Ik heb de blouse op mijn instagram account en TikTok al meerdere keren laten zien. Het is mijn nieuwe favoriet en ik heb hem inmiddels al heel wat keren gedragen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Als je het mij vraagt is deze blouse echt een plaatje. In dit artikel laat ik hem graag aan je zien. Off we go! 

Donkerblauwe Fabienne Chapot Phaedra Blouse

Fabienne Chapot, sowieso één van mijn favoriete merken. Het is een modemerk dat bestaat sinds 2006 en geboren en getogen is in Amsterdam. Ze staan bekend om hun handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details. Ik vind het een prachtig merk en vind het heel fijn dat ik meerdere pareltjes van Fabienne Chapot in mijn kast heb hangen.

Het laatste pareltje dat ik heb toegevoegd is deze donkerblauwe Fabienne Chapot Phaedra Blouse. Ik had deze blouse al een tijdje op het oog en begin juni was het eindelijk zover. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik één van de Omoda Friends en mag ik geregeld bij Omoda shoppen. Een samenwerking waar ik onwijs dankbaar voor ben. Zodra het weer tijd was om te shoppen gooide is als eerste deze blouse in mijn winkelmandje.

Het is een blouse met een bloemendesign/faux paisley print. Een print met kleuren als donkerblauw, lichtblauw, wit en crème. Hierdoor combineert hij super leuk met zowel wit, als beige en denim. De blouse heeft lange, volumineuze mouwen en opengewerkte details. Hij heeft op de boord een speelse gouden knoop, elastische manchetten en een gouden detail in de nek. Precies zoals we van Fabienne Chapot zijn gewerkt. De blouse is gemaakt van 100% biologisch katoen: zacht, comfortabel en duurzaam (GOTS gecertificeerd).

Deze Blouse van Fabienne Chapot is nu met 30% korting te koop bij Omoda voor €179,95 €125,95

Wat vind jij van deze blouse?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: