fbpx
32   145
105   214
121   267
239   278
126   258

Mijn favoriete sieraden van dit moment

Sieraden in ’the spotlight’. Je ziet ze in mijn outfits natuurlijk wel voorbij komen maar ik vond het wel leuk om ze nu eens in het middelpunt te zetten. Ben jij benieuw naar mijn favoriete sieraden van dit moment? Lees lekker met me mee.

Mijn favoriete sieraden van dit moment

Palmtree Earrings

Helemaal ready for summer! Hoe leuk zijn deze gouden palmboom oorbellen? Ze zijn van Come Get Fashion en op dit moment helemaal on trend. Ik heb ze nu een aantal weekjes en sinds ik ze heb, heb ik ze niet meer uitgedaan. Naar mijn mening zijn het de perfecte oorbellen voor de zomer!

Horloge van Cluse en Perditi 

Twee favoriete horloges. Het ene horloge is het Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge via Brandfield. Deze heb ik al een hele tijd maar het is een mooi en klassiek horloge en hij valt onder de categorie ‘altijd goed’. Niet gek dus dat ik hem graag draag.

Het tweede horloge is er eentje van Perditi. Ik heb deze ooit ontvangen in een DutBle Box. Het is een horloge met een turkoois/blauwe lederen band, een witte wijzerplaat en gouden details. Deze draag ik het liefst als ik mijn outfit net even wat extra kleur wil geven.

Ketting van Zinzi 

Deze ketting is van het merk Zinzi. Hij is eigenlijk zilver en ‘goud verguld’, zoals ze dat noemen. Het zijn twee ronde vormen (een grote en een kleine) die met elkaar zijn verbonden. Uiteraard inclusief herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Ik heb ook een bijbehorende armband, maar die draag ik toch net iets minder vaak dan de ketting.

Je hebt het gemerkt, mijn favoriete sieraden van dit moment zijn allemaal goud. Ik draag ook weleens zilver hoor, maar dat is eigenlijk alleen in de herfst en winter. Vraag me niet waarom maar ik link het voorjaar en de zomer direct aan gouden sieraden.

Wat zijn jouw favoriete sieraden van dit moment?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: