fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

My Jewellery viert dubbel feest!

Op mijn blog zie je iedere week een OOTD voorbij komen. Ik weet niet of het je is opgevallen maar in iedere OOTD zie je minimaal 1 item terug van My Jewellery. Ik heb er inmiddels namelijk al genoeg sieraden, t-shirtjes en jurkjes van. My Jewellery viert dubbel feest en aangezien ik dol ben op het merk vertel ik in dit artikel graag waarom het feest is.

My Jewellery boutique Eindhoven

Bron: https://www.my-jewellery.com/nl-nl/

My Jewellery viert dubbel feest!

7 jarig bestaan

In september viert My Jewellery haar 7e B-Day! Het merk is begonnen als een online sieradenlabel en binnen 7 jaar uitgegroeid tot toonaangevend bedrijf. De modeliefhebbers kunnen bij My Jewellery de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en kleding shoppen. Uit het huidige modebeeld is het merk niet meer weg te denken. Je vindt bij My Jewellery een luxe merkbeleving, scherpe prijzen, kwalitatief goede items en een snel wisselende collectie. Van harte gefeliciteerd met jullie 7 jarig bestaan. Time to Party! 

My Jewellery winkels

Bron: https://www.my-jewellery.com/nl-nl/

Brand Boutiques

Een online sieradenlabel is My Jewellery allang niet meer. Het merk is veel meer dan dat. Inmiddels zijn zij van alleen online sinds 2015 ook offline actief door het openen van een Brand Boutique, uiteraard in thuisstad Den Bosch. Inmiddels zijn er al 7 Brand Boutiques namelijk in Den Bosch, Utrecht, Breda, Arnhem, Maastricht, Haarlem en Eindhoven. De tweede reden waarom het deze september tijd is voor een feestje is de opening van de nieuwe Brand Boutique.  Je kunt die nieuwe Brand Boutique vinden in onze hoofdstad; Amsterdam, in de gezellige, hippe 9 straatjes en om specifiek te zijn: in de Hartenstraat. De opening van deze Boutique vindt plaats op zaterdag 29 september.

‘’We hebben
altijd al naar Amsterdam gewild, maar hebben gewacht op het juiste moment en de juiste plek.’’

lucky7

Bron: https://www.my-jewellery.com/nl-nl/

Lucky 7

My Jewellery viert dubbel feest! en viert dit graag met jou! 7 is van vele mensen ‘het geluksgetal’ en daar speelt My Jewellery tof op in met de Lucky 7. Dit is de My Jewellery B-Day Game waaraan je de hele maand september mee kunt doen. Met je mailadres vraag je een activatiecode aan en hiermee speel je het spel. Je kunt hele toffe prijzen winnen!

Bij deze wil ik My Jewellery hartelijk feliciteren met haar 7e verjaardag en de opening van de 8ste brand boutique in de 9 straatjes in Amsterdam. Ik heb al meerdere Brand Boutiques van het merk bezocht en hoop deze gloednieuwe in Amsterdam binnenkort te bezoeken. 

Heb jij iets van My Jewellery in je kast hangen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

  1. 14 september 2018 / 16:02

    Wow, ik wist helemaal niet dat zij ook filialen hadden in Eindhoven en Den Bosch. Ik kom er super vaak maar ik ben ze nog nooit tegen gekomen!

  2. 12 september 2018 / 20:49

    Leuk zeg, ik wist helemaal niet dat ze al zo lang bestonden! Ik heb zelf ook een paar items van My Jewellery.

  3. 12 september 2018 / 09:03

    Zo leuk !! Ik heb inmiddels ook al zoveel items van ze in mijj kast hangen! 🙂