fbpx
69   120
188   246
168   303
157   303
162   268

BABOR Hydro Cellular 3D Hydro Gel Eye Pads

Eind augustus stond er op mijn blog voor het laatst een review van een product van BABOR online. Tijd voor weer een review dus want ik ben dol op het merk. Vandaag review ik de BABOR Hydro Cellular 3D Hydro Gel Eye Pads.

BABOR Hydro Cellular 3D Hydro Gel Eye Pads

Ik ben dol op maskers en naast gezichtsmaskers test ik sinds kort ook heel graag oog- en lipmaskers. Vandaag heb ik weer Eye Pads om te reviewen en dit keer van Babor. Een merk dat mij tot nu toe nog nooit heeft teleurgesteld.

De Eye Pads zitten in een zilveren verpakking. Altijd fijn om te fotograferen, haha .. not!  Toch is het natuurlijk een prima vormgeving verder. De tekst vind je verder terug in zowel wit als zwart met een blauw accent.

Babor over de Hydro Cellular 3D Hydro Gel Eye Pads
Tien minuten oogpads voor onmiddellijk effect: de 3D Hydro Gel Eye Pads met hyaluronzuur bestaan uit een gelmatrix en passen zich dankzij hun optimale vorm perfect aan de oogcontouren aan.

De BABOR Hydro Cellular 3D Hydro Gel Eye Pads zelf zitten in een doorzichtig ‘bakje’. De pads zelf zijn ook doorzichtig en zijn, na het verwijderen van een doorzichtig laagje folie, klaar voor gebruik. Het eerst wat mij direct opvalt is dat de oogpads vrij dik zijn.

Gebruik

Het gebruik is natuurlijk vrij makkelijk en eigenlijk precies hetzelfde als bij andere oogpads. Je brengt ze aan op een gereinigde huid, haalt ze uit de verpakking, brengt ze aan onder de ogen en laat ze ongeveer 10 à 15 minuten zitten. In eerste instantie plakte ze niet zo heel goed maar na het herplaatsen van de oogpads bleven ze perfect zitten! Top!

Om het verkoelende effect te versterken kun je de pads ongeveer een kwartiertje van te voren eventjes in de koelkast leggen. Geloof me, dit is echt heerlijk verfrissend + het helpt wallen/zwelling extra te verminderen. 

Conclusie

Na een slechte nacht of gewoon op een dag waar je ontzettend vermoeid bent is een me time momentje met een heerlijk oogmasker echt aan te raden. Deze BABOR Hydro Cellular 3D Hydro Gel Eye Pads waren even wat lastig met aanbrengen maar zaten na herplaatsing als gegoten. Door de pads eventjes in de koelkast te leggen ervoer ik een heerlijk, verfrissend moment. Ik had echt last van puffy eyes en die waren zeker verminderd na het gebruik van deze pads. Daarnaast is het natuurlijk sowieso aan te raden de huid onder de ogen extra aandacht te geven.

Deze BABOR Hydro Cellular 3D Hydro Gel Eye Pads kost € 39,- (Pack met 4 stuks) en is o.a. te koop bij de Babor Instituten en in de webshop van Babor.

Gebruik jij weleens een oogmaskertje?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. VWillemse
    14 september 2018 / 08:20

    Klinkt goed maar bijna tien euro per pad vind ik wel wat overdreven om je wallen tijdelijk wat te zien slinken.
    Ik hou het voorlopig bij een plakje komkommer en het geloof in ’t placebo effect 😉