155   615
255   923
318   1093
225   1064
314   1056

OOTD Tijd voor Slippers!

OOTD Tijd voor Slippers!

Ja, het lijkt alweer even geleden.. Ik heb het over die heerlijke zonnige week die nu helaas alweer vervaagt is door kou, regen en wind. Jammer, maar goed, we hebben al één heerlijk weekje te pakken en ik heb er ontzettend van genoten! Samen met mijn moeder trok ik erop uit om deze OOTD Tijd voor Slippers! te shooten.

OOTD Tijd voor Slippers!

OOTD Tijd voor Slippers!

Aangezien de temperatuur makkelijk boven de 25 kwam was het uiteraard tijd voor slippers. Ieder jaar moet ik weer even wennen aan die bandjes tussen mijn tenen maar na een dag ben ik alweer helemaal om. Ik vind op slippers lopen namelijk echt heerlijk. Extra jammer dus dat het deze week weer alles behalve ‘slipper-weer’ is…

https://www.footway.nl/schoenen/timberland

De slippers die ik bij deze outfit draag zijn mijn nieuwe Timberland slippers. Dit zijn de ‘Carolista Ankle Thong’ Slippers in Gunmetal Metallic. Op de site van Footway lijken ze ergens zwart leer maar dat is het echt niet. Het is echt een beige, zilveren, gouden (volg je het nog) metallic look. Persoonlijk vind ik dit super tof omdat ze hierdoor bij heel veel outfits leuk staan. Het metallic maakt ze net even wat meer speciaal dan ‘normaal zwart’. Het materiaal is wel van echt leer, de zool is van rubber en hij sluit met een gesp. Zoals ik van Timberland ben gewend lopen ze heerlijk!

OOTD Tijd voor Slippers!

De laatste tijd ben ik helemaal dol op high waisted jeans. Het zit super lekker en maakt een outfit, naar mijn mening, net even een tikkeltje speelser. Deze jeans is van Dr. Denim en de top is van My Jewellery. Ik draag een lederen zwarte riem als een stoer detail. De onderkant van mijn jeans rol ik altijd graag een stukje op, zeker in de zomer!

Matchend bij de slippers en de top draag ik vooral (rosé)gouden sieraden. Mijn gouden zonnebril is van Ray-Ban, de Aviator L.A. Ik draag een ‘necklace party’ waarin ik drie verschillende kettinkjes combineer van My Jewellery. Dit is overigens niet de enige ‘party’ wat om mijn rechterarm heb ik van hetzelfde merk diverse armbandjes bij elkaar gecombineerd. Mijn horloge is van Rosefield en mijn oorbellen zijn van Pandora. Tot slot draag ik twee ringen, één van Ti Sento en één van Cartier.

Details

 • Top – My Jewelley 
 • Skinny Jeans – Dr. Denim
 • Slippers – Timberland
 • Oorbellen – Pandora
 • Kettingen – My Jewellery
 • Ring – Ti Sento & Cartier  
 • Horloge – Rosefield
 • Zonnebril – Ray-Ban 

Ben jij een rokjes of spijkerbroeken persoon? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Footway.nl 

4 Reacties

 1. 1 mei 2018 / 12:45

  Super leuke slippers zijn het! Ik vind je top ook echt leuk <3

 2. 1 mei 2018 / 09:07

  Leuke outfit hoor, ik houd wel van een panterprintje! En de slippers vind ik ook erg leuk eruit zien.

 3. 1 mei 2018 / 08:24

  Geweldige slippertjes heb je aan!
  Ik vind ze super leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 1 mei 2018 / 06:35

  Leuke slippers! Ze zien er al erg fijn uit. Ik heb ooit ook zo’n model gehad en die heb ik echt afgedragen.

Lees vorig bericht:
Yves Rocher Maracuja Eau de Toilette

Caaaaramba!! Als je nog niet in de zomerse sferen bent dan kom je dat nu zeker met deze gloednieuwe, limited...

Sluiten