fbpx
45   56
66   137
134   246
53   207
33   82

Persoonlijke TAG

Persoonlijke TAG

It’s time to get personal! In deze persoonlijke TAG beantwoord ik, vanzelfsprekend, persoonlijke vragen. Op mijn blog deel ik niet super vaak mega persoonlijke artikels en ik vond het daarom weleens tijd. Wil jij wat meer over mij te weten komen? Lees dan gezellig mee!

Persoonlijke TAG

Persoonlijke TAG

Persoonlijk

Waar ben je op dit moment aan verslaafd?
Jeetje, verslaafd is wel een heel groot woord. Ik ben denk ik nog nooit echt ergens verslaafd aan geweest (gelukkig!). Als ik één ding zou moeten kiezen dan is het denk ik toch thee, aangezien ik dat gewoon dag in dag uit drink. Op dit moment is mijn favoriet een Latte Macchiato of een Chai Tea Latte, aangezien ik sinds kort in het bezit ben van een melk-opschuimer (dikke aanrader!)

Wat voor muziek vind je het leukst?
Ik ben dus echt het type: ‘Ik luister wat op de radio komt’. Meestal vind ik Top40 muziek prima. Ik werk fulltime en tijdens het werk staat de radio de hele dag aan dus dan komen meestal toch wel de populaire liedjes voorbij. Als ik nu één liedje moet kiezen dat ik het liefst op repeat zet dan is het ‘Zoutelande’ van BLØF.

Persoonljke TAG

Op wat voor jongens val je?
Op mijn vriend? Whaha! Op dit moment heb ik 6 jaar een relatie. Eerlijk gezegd denk ik niet dat er perse ’type jongens’ zijn, iedereen is tenslotte anders. Wat ik echter wel belangrijk vind is dat hij grappig en sportief is en natuurlijk knap en lief?

Hoe beviel je laatste relatie?
Uhm laat ik hiermee mijn huidige relatie bespreken. Die gaat uitstekend, anders was ik uiteraard niet meer in die relatie geweest? Beetje gekke vraag..

Welke celeb of BN’er vind jij knap?
Hmm.. ik ben dus nooit het meisje geweest met een mega crush op celebs. Vroeger had ik nooit posters van supersterren boven mijn bed hangen en ik was nooit verliefd op een onbereikbaar persoon uit bijvoorbeeld Amerika.. Natuurlijk zijn er genoeg Nederlandse BN’ers die ik erg knap vind, zoals bijvoorbeeld Kay Nambiar en Michiel Huisman. Ik houd van mannen met donker en dik haar, een subtiel baardje, mooi gebit en een breed postuur (niet tè #fitnessboy-gespierd).

Persoonljke TAG

Waar heb je een haat-liefde verhouding mee?
Met de kou! Ik kan een enorme hekel hebben aan de kou. Mijn bed uit in de winter vind ik vreselijk en als ik dan ook nog mijn autoruit moet krabben dan heb je me al bijna chagrijnig. Aan de andere kant vind ik een lange wandeling maken in de winterse kou juist weer heerlijk en ga ik ieder jaar met heel veel plezier op wintersport.. Een echte haat-liefde verhouding dus!

Beste mode-accessoire?
Een goede, tijdloze tas! Het liefst zwart van een hele goede kwaliteit. Op dit moment is mijn MYOMY My Paper Bag Long Handle Shopper Black mijn favoriet. Een tas van echt leer, super goede kwaliteit en hij staat bij iedere outfit.

Hoe zie je jezelf het liefst later?
Dit is lastig, aangezien ik daar op dit moment niet zo heel erg mee bezig ben. Vorig jaar was ik bezig met klussen, verhuizen, samenwonen en afstuderen. Op dit moment ben ik afgestudeerd en woon ik alweer bijna een jaar samen. Ik gun mijzelf de rust en vind het wel even lekker zo, want ik ben ontzettend gelukkig! Ik heb een ontzettend leuke baan, de liefste vriend en familie en de allerleukste vriendengroep. Lekker genieten, wat later komt komt later wel 😉 I

Heb je ergens spijt van?
Nee.. aan spijt hebben doe ik niet. Je haalt er altijd wel weer een les uit! 

Persoonljke TAG

Blog-gerelateerd

Hoe ben je op je blognaam gekomen?
Haha, het is gewoon mijn naam. Lekker makkelijk! Toen ik mijn blog begon ben ik heel erg lang aan het twijfelen geweest. Uiteindelijk besloot ik het gewoon op mijn eigen naam te houden omdat ik er zo geen ’thema’ aan zou hangen. Bijvoorbeeld ‘Beauty by Lindsey’ zou leuk zijn, maar dan zou ik nooit makkelijk kunnen switchen van thema en die vrijheid wilde ik wel hebben. Grappig genoeg begon 2 jaar later een soort van verschuiving. Bloggers die wel namen hadden met thema’s erin veranderde massaal de blognaam naar hun eigen naam. 

Wat wil je met je website bereiken?
Ik ben eerlijk gezegd best trots op dit moment op mijn blog. Het gaat goed! Mijn bezoekersaantallen blijven iedere maand stijgen, ik heb leuke opdrachten en samenwerkingen en leer leuke mede bloggers kennen. Daarnaast doe ik het nog iedere dag met ontzettend veel plezier en dat vind ik natuurlijk het aller belangrijkste. Natuurlijk wil ik nog meer groei bereiken en echt een soort vaste achterban aan lezers creëren. Ik wil mijzelf ontwikkelen in schrijven en fotografie en gewoon ‘groeien’ in het algemeen.

Weten veel mensen dat je blogt?
In het begin vond ik het wat gek, maar inmiddels weet iedereen wel dat ik blog. Ik maak er ook geen geheim van en ben er stiekem eigenlijk wel trots op. Af en toe sta ik op een verjaardag iets te vertellen en dan krijg ik de reactie: ‘Aah dat las ik op je blog!!’ Hoe leuk is dat? Of dan zegt iemand: “Hè ruik eens, die parfum kocht ik naar aanleiding van jou artikel!’ Mega leuk!!

Dit zijn mijn antwoorden op deze Persoonlijke TAG. Waar heb jij absoluut een haat-liefde verhouding mee? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

27 Reacties

 1. 26 februari 2018 / 14:51

  Leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen.
  Chai Latte en een Latte Macchiato zijn ook mijn favorieten als het aankomt op warme drankjes en ik heb een enorme hekel aan de koude! Deze wintermaanden zijn echt een HEL haha!

 2. 24 februari 2018 / 19:59

  Jouw muziekvraag antwoord zou zo van mij kunnen komen! En ik heb een haat-liefde verhouding met glitters. Vind het leuk als er soms wat subtiele glitter in kleding verwerkt zit, maar vervloek de glitters als de complete was vervolgens diezelfde glitters heeft na het wassen…

 3. 24 februari 2018 / 10:07

  Ik vind dat je een leuke blognaam hebt. Die is altijd van toepassing en daardoor tijdloos. (Wilde op andere post reageren maar daar stond geen comment formulier bij. Vandaar nog een keer op deze met een nieuwe comment )

 4. 23 februari 2018 / 17:32

  Leuk je zo wat beter te leren kennen!

 5. 23 februari 2018 / 14:24

  Leuke blog! Wat leuk dat mensen reageren dat ze artikelen lezen of spullen kopen naar aanleiding hiervan. Is toch wel weer een seintje dat je het goed doet!

 6. 23 februari 2018 / 11:28

  Leuk om op deze manier toch nog wat meer over je te weten te komen! x

 7. 23 februari 2018 / 10:26

  Leuk om je zo wat beter te leren kennen! Ik heb een haat/liefdeverhouding met Zoutelande van Blöf. Ik heb een gruwelijk hekel aan die band, maar dit liedje is zo catchy dat het continu in mijn hoofd zit, haha.

 8. 23 februari 2018 / 09:50

  Leuk om je zo beter te leren kennen. Ik snap heel goed dat je, als je zo jong bent, nog niet echt bezig bent moet de verre toekomst. Toch kan ik mij heel goed vinden in je antwoord. Had je nooit een crush op een Backstreet boy of zo?

 9. 23 februari 2018 / 09:40

  Leuke tag! Hier ook inderdaad haat-liefdeverhouding met kou. Alleen leuk als er sneeuw of ijs ligt (en je de deur niet per se uit hoeft) en als het zonnetje schijnt. Of op wintersport.

 10. 23 februari 2018 / 07:36

  Wat leuk om te lezen. 6 jaar samen met je vriend is al een mooie tijd. Wij zijn deze zomer 8 jaar samen!

 11. 22 februari 2018 / 22:17

  Super leuk! Ik neem voor het eerst een kijkje op je blog en dan leer ik je meteen een beetje kennen! Ik ben dus ook echt zo’n type muziekluisteraar en vind de vraag ‘Naar wat voor muziek luister je?’ dan ook altijd moeilijk te beantwoorden. Want ‘naar van alles’ wordt vaak niet geaccepteerd haha.

 12. 22 februari 2018 / 19:17

  Leuk dat je zo open bent:) Ik heb ook een bloedhekel aan de kou. Emigreer het liefst naar een warm land 😉

  Maar die ene meneer Kay ken ik helemaal niet, Michiel Huisman uiteraard wel ?

  Haal jij veel betaalde klussen uit je blog btw?

 13. 22 februari 2018 / 19:03

  Wat leuk om je zo beter te leren kennen. Mijn verslaving is chocolade. Niet goed voor de lijn dus

 14. 22 februari 2018 / 16:19

  Super leuk zo’n persoonlijke tag! Ik hou ook van thee en woon ook 1 jaartje samen nu 😀 Toevallig!

 15. 22 februari 2018 / 15:44

  Onzettend leuke tag! Ik word ook absoluut niet blij van de kou, dus hoe ik de komende dagen ga overleven…?!?!?!?!

 16. 22 februari 2018 / 14:17

  Als je een hekel hebt aan kou dan zul je wel niet blij zijn met de weersvooruitzichten : ) Het wordt blijkbaar ‘Siberisch koud’….

 17. 22 februari 2018 / 14:06

  Ik luister graag naar country liedjes, en als ik aan het werk ben luister ik Classic FM.

 18. 22 februari 2018 / 13:38

  Wat een leuke tag! En ook een hoop leuke fotos zeg!

 19. 22 februari 2018 / 12:24

  Leuke tag ik ben zelf helemaal cappuccino verslaafd. Het liedje ben ik niet zo een fan van

 20. 22 februari 2018 / 11:31

  Ik doe met je mee met het liedje van Blof. Zoutelande is momenteel mijn favoriet!

 21. 22 februari 2018 / 11:29

  wat een leuke tag! zo leer je iemand weer beter kennen :-). ik heb een flinke sushi verslaving en kaasjes, oooooo, kan ik niet van afblijven, vooral die zo erg stinken, die zijn het lekkerst!

 22. 22 februari 2018 / 11:18

  Wat een leuke tag! Ik heb ook echt een haat – liefde verhouding met sneeuw. Ik heb toch wel het liefste gewoon zon ?

 23. 22 februari 2018 / 10:03

  Wat een leuke tag. Qua verslaving aardbeien, thee en sushi. Daar kan ik geen genoeg van krijgen

 24. 22 februari 2018 / 10:00

  Jaaa melk opschuimers zijn zoo chill haha! Al 6 jaar met je vriend, phoe dat is al een hele lange mooie tijd! Dat outfitje op je laatste foto staat je super Linds

 25. 22 februari 2018 / 09:36

  Toevallig, mijn vriend en ik zijn ook zes jaar samen. 🙂

 26. 22 februari 2018 / 07:58

  Thee is in ieder geval geen schadelijke verslaving! Zelf drink ik ook graag thee. Leuk rokje heb je trouwens aan op de foto.