fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

Dr. van der Hoog Crèmemasker Rozen

Dr. van der Hoog Crèmemasker Rozen

Tussen kerst en Oud & Nieuw heb ik lekker een paar daagjes vrij. De uitgelezen kans om lekker tot rust te komen en daar komt een maskertje uiteraard goed bij van pas. Ik test vandaag voor het eerst een maskertje van Dr. Van der Hoog. Namelijk het Dr. van der Hoog Crèmemasker Rozen. Benieuwd hoe dit naar rozen geurende masker mij is bevallen? Lees met me mee!

Dr. van der Hoog Crèmemasker Rozen

Dr. van der Hoog Crèmemasker Rozen

Het kon natuurlijk ook niet anders, de verpakking is roze net als rozen. Een mooie verpakking en precies zoals alle andere maskertjes van Dr. van der Hoog zijn verpakt. Het is een soort envelopje van karton met op de voorkant de productnaam en op de achterkant de gebruiksaanwijzing en de ingrediëntenlijst.

Als je dit envelopje openvouwt komt het maskertje zelf tevoorschijn. De vormgeving hiervan is eigenlijk precies identiek aan die van de kartonnen verpakking. Een mooie vormgeving als je het mij vraagt!

Dr. van der Hoog over het Crèmemasker Rozen
Het masker is verrijkt met het extract van drie verschillende rozen. De natuurlijke rozengeur en de romige textuur zorgen voor ontspanning. Jojoba olie voedt de huid en glycerine zorgt ervoor dat het vocht in huid beter wordt vastgehouden. Beide helpen hierdoor de vochtbalans van de huid te verbeteren. Kaolin reinigt de huid waardoor deze na gebruik van het masker schoon, ontspannend en zacht aanvoelt.

Ingrediënten: Dit is de ingrediëntenlijst van het maskertje. De werkende ingrediënten zijn kaolin, glycerine, jojoba olie en extracten van drie verschillende rozen, namelijk Rosa Canina-, Rosa Centifolia- en Rose Damascena Extract.

Gebruik

De gebruiksaanwijzing is vrij simpel. Het crèmemasker bevat 10ml. en dat betekent dat je een dikke laag aanbrengt op het gezicht. Uiteraard houd je de huid rondom de ogen en de mond vrij. Dan is het tijd om 10 à 15 minuten lekker te genieten. Hierna spoel je het dikke masker af met lauwwarm water.

Conclusie

Oh ten eerste is de geur echt heerlijk! Ik ben dol op rozen dus dit masker is wat dat betreft absoluut een schot in de roos. Het masker is heel erg dik en voelt ontzettend hydraterend aan. Na 15 minuten haal ik het masker van mijn gezicht en het is wel even goed spoelen voordat het masker van je gezicht is. Daarna heb je een heerlijk fris huidje dat ontzettend zacht en gehydrateerd aanvoelt. Echt een aanrader!

Dit Dr. van der Hoog Crèmemasker Rozen bevat 10ml. en kost €2,29

Heb jij al eens een masker van Dr. van der Hoog geprobeerd?  

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 28 december 2017 / 10:57

  Ik heb dit masker ook getest en ik ben fan. Vaak gaat mijn huid onaangenaam tintelen van maskers maar deze was heerlijk mild en gaf een fantastisch resultaat. En ik ben ook gek op de geur en verpakking natuurlijk 😀

 2. 28 december 2017 / 09:59

  Ziet er goed uit! Ik gebruikte deze maskers vroeger vaak, omdat je het maar 1x kan gebruiken dus zal het niet uitdrogen.
  Liefs,
  Yara

 3. VWillemse
  28 december 2017 / 06:14

  Ik ben zo gek op de geur van rozen (als deze een beetje natuurlijk aan doet ) en de ingredienten lijst ziet er volgens mij ook helemaal top uit.
  Maskertjes worden hier altijd vergeten of neem er botweg de tijd niet voor, maar dit is het eerste masker sinds tijden waarvan ik zo iets heb dat ik deze wel eens wil proberen.

 4. 28 december 2017 / 06:11

  Dit klinkt als een masker dat ik ook fijn zou vinden :-).