fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Makkelijke Kerst Nailart

Makkelijke Kerst Nailart

Ik draag bijna het hele jaar door nagellak, maar nailart.. daar doe ik eigenlijk nooit aan. Behalve met kerst, want dan vind ik het wel leuk wat extra feestelijks te doen met mijn nagels. Zolang het niet te moeilijk is, lukt het me aardig. Vandaar dat ik vandaag een Makkelijke Kerst Nailart laat zien.

Makkelijke Kerst Nailart

Makkelijke Kerst Nailart

Voor deze nailart heb je het volgende nodig:

 • Een chique, donkerrode nagellak
  • Ik heb OPI Lost on Lombard gebruikt
 • Een gouden nagellak met grove glitters
  • Ik heb Essence Gold Fever gebruikt
 • Een doorzichtige topcoat
  • Ik heb de Kruidvat Base-en Topcoat gebruikt
 • Washitape

Makkelijke Kerst Nailart

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden heb ik deze ’tutorial’ opgedeeld in een stappenplan met 6 stappen. Ik bespreek ze hieronder.

 1. Lak je nagels in twee lagen helemaal donkerrood
 2. Lak de nagels van je ringvinger twee keer met de gouden lak
 3. Plak met washitape de nagel van je wijsvinger zo af dat je een + teken krijgt in het midden van je nagel
 4. Lak dan de nagel van je wijsvinger ook twee keer met de gouden lak
 5. Verwijder de washitape en lak alle nagels één keer met de topcoat
 6. Klaar is kees!

Makkelijke Kerst Nailart

Makkelijke Kerst Nailart

Ik heb ervoor gekozen niet alle nagels te versieren. Juist door alleen de ring- en wijsvinger te doen, blijft de nailart rustig en classy. Zoals je ziet is het echt een hele Makkelijke Kerst Nailart, maar het geeft wel net even iets extra’s. Ik vond hem in ieder geval heel erg makkelijk om te maken en ben misschien 5 à 10 minuten langer bezig geweest dan normaal. Dat is best te doen toch?

Makkelijke Kerst Nailart

Ik vind het er in ieder geval heel erg feestelijk en mega kerstachtig uit zien. Juist dat + teken op de wijsvinger doet een beetje denken aan een cadeautje met een gouden lint eromheen. Één ding weet ik zeker, deze Makkelijke Kerst Nailart draag ik deze kerst!

Draag jij vaak nailarts? Zou jij deze makkelijke nailart dragen met kerst?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 22 december 2015 / 21:34

  Ik vind de Nail art erg mooi en chique tegelijk 🙂
  X

 2. 22 december 2015 / 20:52

  Mooie nailart 🙂 Ik ben ook nog steeds aan het bedenken wat ik ga dragen met kerst… Ik denk Rudolph <3

 3. 22 december 2015 / 20:45

  Het ziet er echt heel erg schattig uit!

 4. 22 december 2015 / 20:15

  Wauw, heel mooi gedaan! Ik heb al een tijdje niets meer op mijn nagels gedragen, maar ik moet er toch maar aan toe gaan geven tijdens de feestdagen 🙂

 5. 22 december 2015 / 20:05

  Simpel maar toch ontzettend leuk! En heel feestelijk. Rood en goud passen goed bij de kerst.

 6. 22 december 2015 / 19:16

  Ik vind dat zo’n mooie combi, rood met een gouden top coat! Dat ga ik denk ik ook doen met kerst.

 7. 22 december 2015 / 15:34

  Ik draag eigenlijk nooit nail art, deze vind ik heel leuk en schattig eruit zien! Zou toch eens wat moeten gaan proberen.

 8. 22 december 2015 / 10:17

  Wat leuk! En hij is inderdaad niet zo moeilijk! Ik ga altijd wel voor iets meer uitdaging, gheheheh. Maar dit staat inderdaad wel superclassy, in plaats van alle vingers iets anders (zoals ik meestal doe xd)

 9. 22 december 2015 / 08:58

  Heel mooi gedaan! Dit geeft me wel inspiratie!

 10. 22 december 2015 / 08:40

  Eén nagel die je met een andere lak lakt, vind ik altijd erg leuk! Zeker met kerst :-)!

 11. 22 december 2015 / 07:56

  Echt zo leuk gedaan!

 12. 22 december 2015 / 07:27

  Ik ben absoluut geen nailart professional, ik maak er al een zooitje van als ik nog maar mijn nagels lak. Daarom blijf ik op een afstandje van nailarts. Maar deze lijkt me zo simpel om na te maken, erg mooi ook!

 13. 22 december 2015 / 07:26

  Oooh dit vind ik een leuk idee! Ik was nog aan het bedenken wat ik met mijn nagels zou doen.

 14. 22 december 2015 / 07:25

  Ik vind dat je het echt leuk hebt gedaan met de gouden glitters. Met rode nagellak ziet er mooi uit. Misschien ga ik eens proberen, wie weet.