fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Happy New Year TAG

Happy New Year TAG

We hebben de kerstdiners pas net achter de kiezen en Oud&Nieuw staat alweer voor de deur. Ik kwam de Happy New Year TAG tegen en die kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ben jij benieuwd naar de vragen van en mijn antwoorden op de Happy New Year TAG? Lees dan verder.

IMG_5846

Welke herinneringen heb je aan Oud&Nieuw vieren van toen je nog klein was?
Vroeger vierden wij altijd Oud&Nieuw met familie bij ons thuis. Met mijn ouders, broer, oma, ooms, tantes, neefjes en nichtjes. Wij wonen aan het water met een ver uitzicht. Je kon zo ontzettend veel vuurwerk zien en dat was altijd heel erg mooi. Toen we wat ouder werden en zelf wat vuurwerk mochten afsteken gingen we altijd met jongeren uit de straat rondlopen met een tas vol vuurwerk. Dat was in die tijd mega cool natuurlijk. Ik vraag me nog steeds af hoe dat we dit de hele dag vol konden houden, moet er nu niet meer aan denken, haha!

Waar vier je dit jaar Oud&Nieuw?
Ik vier dit jaar Oud&Nieuw bij een vriend thuis. Ieder jaar vieren we het met dezelfde vriendengroep en zijn we meestal met een man of 20. De locatie verschilt meestal ieder jaar dus dat is wel heel erg leuk.

Oliebollen of Appelflappen?
Mag ik ook Appelbeignets zeggen? Ik vind oliebollen en appelflappen allebei heel erg lekker, maar als ik echt alle keuze had dan zou ik toch kiezen voor een heerlijke appelbeignet. Met heel, veel poedersuiker.. hmmm!!

Happy New Year TAG

Champagne met Oud&Nieuw?
Sowieso! Geen Oud&Nieuw zonder champagne. Ik kan een goede champagne namelijk echt heel erg waarderen. De allerlekkerste champagne die ik ooit op heb is de Mercier of Moët&Chandon Rosé. Die heb ik trouwens beide op in Epernay, gelegen in het Champagnegebied in Frankrijk. Wist jij dat Champagne alleen Champagne genoemd mag worden als deze wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied in Frankrijk?

Wie wens jij als eerst gelukkig nieuwjaar?
Mijn vriend natuurlijk! Dan alle vrienden die op het feestje zijn inclusief mijn broer en schoonzus. Daarna natuurlijk via telefoon of whatsapp mijn ouders en mijn schoonfamilie. En vast nog wel wat andere lieve mensen.

Siervuurwerk of Knalvuurwerk?
Siervuurwerk, by far! Wat er leuk is aan knalvuurwerk dat weet ik ook niet. Al wordt er hier wel heel veel karbiet geschoten. Alle mannen uit de groep hebben dit jaar geld bij elkaar gelegd en voor zo’n €700,- in totaal aan siervuurwerk gekocht. Dat beloofd dus een groot spektakel te worden.

Happy New Year TAG

Wat doe jij op 1 januari?
Wat dacht je van uitbrakken? Pff.. voel me altijd enorm slecht op 1 januari, haha! Ach, dat betekent dat in ieder geval dat het een goed Oud&Nieuw feest was. Normaal hebben we met mijn vaders kant van de familie (De Bello’s) op 1 januari een nieuwjaarsborrel. Elk jaar is dit bij een ander gezin en dit jaar is het bij ons thuis. Gelukkig heeft mijn moeder besloten het nu op zondag 3 januari te doen in plaats van op vrijdag 1 januari. Dit omdat de meeste jongeren vaak afhaken als het op 1 januari is. Goed idee Mam, haha!

Goede voornemens, ja of nee?
Uuhm nee.. ik ben hier niet zo van. Natuurlijk kun je wel leuke plannen maken of doelen voor jezelf stellen, maar echte goede voornemens? Ik weet niet of dat wel werkt. De meeste mensen zeggen altijd te willen stoppen met roken of te willen beginnen met sporten. Als al die goede voornemens waren uitgekomen hadden we nu waarschijnlijk alleen maar niet-rokende, wel-sportende medemensen gehad en dat is nog lang niet het geval, haha! Zal ook nooit gebeuren ook. Als je iets wilt veranderen, doe het dan gewoon en wacht niet totdat het nieuwe jaar begint.

Dit waren mijn antwoorden op de Happy New Year TAG. Morgen komt er nog een artikel online waarin ik terugkijk op 2015. Hierin komen leuke foto’s voorbij en al mijn mooie momenten van het afgelopen jaar. Daarna is het toch echt tijd om het nieuwe jaar in te gaan.

Alvast een hele fijne jaarwisseling! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 4 januari 2016 / 16:22

  Leuke tag om te lezen!

 2. 30 december 2015 / 21:00

  Super leuke TAG en antwoorden! Ik denk dat je Oud & Nieuw feest echt geslaagd gaat worden met zoveel vuurwerk! Ik wen je in ieder geval alvast een hele fijne jaarwisseling en een heel tof jaar toe!

 3. 30 december 2015 / 17:42

  Leuke tag zeg! Ik ben ook meer een type voor siervuurwerk haha. Al dat harde geknal vind ik niks!

 4. 30 december 2015 / 15:58

  Leuke tag!!

 5. 30 december 2015 / 12:02

  Wat een toeval, de rosé champagne van Moet is ook absoluut mijn favoriet! Ik kreeg ‘m na mijn afstuderen en zit heel serieus te overwegen om voor morgen een flesje te halen 🙂 Fijne jaarwisseling! X

 6. 30 december 2015 / 09:19

  Leuk je antwoorden op deze tag ik had hem niet eerder gezien. Ik wens jouw een hele mooie en gezellig jaarwisseling en een goed, gezond 2016!

 7. 30 december 2015 / 08:40

  Leuke tag is dit en leuk ingevuld. Morgen is het gewoon alweer zo ver, dat gevoel heb ik alleen nog helemaal niet! Gek he! Hele fijne jaarwisseling, dat het maar een gezellig feestje mag worden :-)!