fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask

Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask

De kou is weer in ons land en dat betekent vaak dat de huidjes weer wat droger worden. Nu heb ik zelf hier het meest last van op mijn onderbenen, maar voel ik ook dat mijn gezicht wat trekkerig is na het douchen. Een maskertje kan daar de perfecte oplossing voor zijn. Vandaag review ik de Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask. Benieuwd naar mijn mening? Lees mee!

Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask

Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask

Eerst even mijn complimenten voor de verpakking. Ik vind het echt een hele leuke en frisse verpakking. Het is een tube van 50ml. Nu ben ik altijd blij met tubetjes, want je kunt het product makkelijk doseren en het werkt hygiënisch.

Ingredientenlijst: aqua, methylpropanediol, glycerine, anthemis nobilis flower water, vaccinium macrocarpon fruit extract, oleth-20, acrylates/C1-3- akyl acrylate crosspolymer, phenoxyethenol, oleth-10, panthenol, parfum, sodium hydroxide, tetrasodium edta, sodium benzoate, citric acid, potassium sorbate, CI 17200 (red 33), CI 19140 (yellow 5).

Met de ingrediënten zit het wel goed. Er zit glycerine, cranberry pulp extract en kamille water in. Er zitten geen parabenen in en de enige ingrediënten die misschien lichtelijke irritatie kunnen geven zijn de laatste 2 op de lijst. Dit zijn synthetische kleurstoffen die niet voor iedere huid vriendelijk zijn. Zelf ben ik hier niet heel erg gevoelig voor.

Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask

Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask

Het maskertje zelf is erg jelly. Hij heeft een hele lichtroze kleur en ruikt lichtelijk naar cranberry. Dit is wat Yves Rocher zelf over het masker zegt:

“Geniet van een stralende, frisse teint dankzij dit verkoelende masker met de friszoete geur van cranberry dat snel intrekt. 1 of 2 keer per week op het gezicht aanbrengen. Het masker 3 minuten laten inwerken. Daarna afspoelen.”  Klinkt goed, tijd om het masker aan te brengen op mijn gezicht.

Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask

Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask

Ik heb het masker royaal aangebracht en drie minuten laten intrekken. Het is geen masker dat opdroogt als kleimasker of als peel-off masker. Nee, hij blijft juist ‘plakkerig’ op de huid. De jelly-substantie voelt heerlijk fris aan op de huid. Na drie minuten heb ik hem afgespoeld, dit ging heel makkelijk en er blijven geen resten achter. Mijn huid voelt hierna heerlijk fris, zacht en verzorgd aan. Wauw, ik ben blij verrast!

Het Yves Rocher Cranberry Cooling Effect Mask bevat 50 ml. en is te koop bij Yves Rocher en kost €5,90. Eigenlijk heeft Yves Rocher altijd wel een -50% kortingsactie, wat betekent dat het maskertje dan nog maar €2,95 kost. Goede deal toch?

Gebruik jij weleens een maskertje? Zo ja, welke? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 11 november 2015 / 21:18

  Dit maskertje is zo heerlijk, ik ben dan ook een grote fan van Yves rocher 🙂
  X

 2. 11 november 2015 / 15:25

  De verpakking is idd leuk! Dat is al 1 pluspunt 😉 Het liefst heb ik maskers die echt opdrogen, gewoon voor het idee haha. Toch ben ik wel benieuwd geworden hiernaar.

  • 13 november 2015 / 16:26

   Juist maskers die opdrogen geven je huid ook vaak een uitdrogend effect. Ik heb dus liever geen maskers die opdrogen. Vind deze erg fijn in ieder geval.

 3. 11 november 2015 / 12:46

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Heel leuk en creatief! Yves Rocher vind ik een goed merk, dus ik denk dat dit product ook heel fijn is. Helemaal door de geur van cranberries!

 4. 11 november 2015 / 10:39

  Oeh deze heb ik ook! Ik ben niet zo een fan van de geur maar het wel een prima snel maskertje.

 5. 11 november 2015 / 10:06

  Dit lijkt me wel een fijne masker, ook niet duur! Binnenkort toch maar weer eens een kijkje nemen in de winkel, op een of andere manier sla ik altijd Yves Rocher over. Maar zie steeds meer fijne producten voorbij komen.

  • 13 november 2015 / 16:25

   Ze hebben inderdaad echt wel mooie producten! 🙂

 6. 11 november 2015 / 07:58

  Ik twijfelde een beetje over het jelly effect, maar als je huid een zacht en verzorgend effect heeft naderhand dan word ook ik enthousiast!
  XOXO esmee