fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Fotoverslag Gala Diner

Fotoverslag Gala Diner

Afgelopen donderdag werd er door de stichting Gambian Projects een galadiner georganiseerd. Het was tegelijkertijd een veilingavond om geld in te zamelen voor het goede doel. Ik was hier voor uitgenodigd en in dit fotoverslag laat ik zien hoe de avond verliep.

Fotoverslag Gala Diner

Ik ging naar het galadiner samen met twee andere collega’s van mij. Heel gezellig! Alle drie lekker opgedoft en de hakken aan. Onze werkgever was één van de sponsoren en dat was de reden dat wij een uitnodiging voor dit diner kregen. Het galadiner vond plaats bij Arjan van Dijk in het Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg. Zelf werken wij veel samen met Arjan van Dijk en ik ken de zalen dus dit was niet heel nieuw voor mij. Wel was de zaal echt prachtig aangekleed. Allemaal ronde tafels met prachtig sfeerlicht. Het gaf wel echt gelijk een heel chique tintje aan de avond.

Fotoverslag Gala Diner

Even wat achtergrond over de stichting Gambian Projects. De initiatiefneemster is zelf een aantal keren in Gambia geweest. Kinderen daar hebben niet de gelegenheid om naar school te gaan en doen dus eigenlijk vrijwel niets aan onderwijs vanaf hun geboorte tot hun 12e jaar. Zij heeft veel geld ingezameld zodat er een school gebouwd kon worden voor deze kinderen. In Oktober gaat deze school open en starten hier 90 kinderen van 4 tot 7 onderwijs. Echter wilt ze ook graag de kinderen van 7 tot 12 onderwijs bieden. Het geld dat tijdens het galadiner werd opgehaald, werd besteed aan een tweede verdieping op de school. Deze verdieping zal dan plaats bieden voor onderwijs aan kinderen van 7 tot 12 jaar. Een prachtig project!

Fotoverslag Gala Diner

De avond startte om 20:00 en bij aankomst werden we gelijk ontvangen door de gastvrouw en kregen we een glaasje prosecco. Ons tafelnummer was vier. We zaten hier in totaal met 8 personen aan tafel. De mensen bij ons aan tafel waren geen onbekenden, dus dat was gezellig! Na het ontvangst volgde wat uitleg over de stichting en het veilinggedeelte van de avond.

Fotoverslag Gala Diner

Het diner was een driegangendiner. Tussen elke gang door vond er een veilingronde plaats. Tijdens een gang was er muziek. Deze muziek werd verzorgd door Sam Knoop. Toevallig een oud klasgenootje van mij. Hij deed het echt heel erg goed.

Fotoverslag Gala Diner

De veilingstukken waren echt enorm uiteenlopend. Zo kon je op een fotoshoot bieden, maar ook op een duikles, een massage of een Philips Beamer. Er waren mensen in de zaal die echt massaal boden en er gingen dan ook echt stukken uit voor bizarre prijzen! In totaal is er €14,665 opgehaald voor Stichting Gambian Projects. Lijkt mij een prachtig bedrag!

Na het diner kwam DJ Willem de Wijs op het podium en was het tijd om een dansje te wagen! Uiteindelijk belandde ik rond half 2/2 uur, een klein beetje aangeschoten, in mijn bed! Haha het was echt een hele gezellige avond!

Dit was hem dan, het fotoverslag van het Gala Diner voor Gambian Projects. Deze week verschijnt er ook een artikel online waarin ik je mijn outfit en make-uplook voor dit Gala Diner laat zien.

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. Sam Knoop
    4 november 2015 / 23:59

    Lieeef!

  2. 14 september 2015 / 09:01

    Aah leuk!!