fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Mavala Nagellak

Mavala Nagellak

Lila is echt een kleurtje dat de laatste tijd steeds meer in raakt. Ik kwam bij Douglas een merk tegen dat ik nog niet eerder had opgemerkt: Mavala. Ik besloot dit prachtige lila kleurtje te kopen in, 276 Iris. Bevalt deze Mavala Nagellak mij?

Mavala Nagellak

In de Douglas in Breda kwam ik deze nagellakjes tegen. Ze stonden in een groot rek op de toonbank en ik denk dat ze wel 30 à 40 kleuren in hun assortiment hebben. Uiteindelijk koos ik de kleur ‘Iris’, een prachtige lilatint!

Mavala is een merk uit Zwitserland dat zich vooral bezighoudt met verzorging. Genève is hun thuisbasis en alle producten worden hier dan ook ontwikkeld. Zij zijn gespecialiseerd in oog-, nagel-, hand-, en voetverzorging. Hiernaast hebben zij qua ‘make-up’ alleen een lijn in nagellakjes.

Mavala Nagellak

Zelf noemt Mavala deze nagellak een Nail Color Cream. De lakjes hebben dus een beetje een creamy look en dat vind ik persoonlijk erg mooi. De Mavala Nagellak zit in een klein potje met een inhoud van 5ml. Hij heeft een gouden dop in een soort achthoekige vorm. Het kwastje is vol en neemt veel nagellak op.

Mavala Nagellak

Mavala Nagellak

Dit is de kleur op mijn nagels. Is het niet een prachtig kleurtje? Op deze foto’s heb ik twee laagjes aangebracht, zonder base- of topcoat. Hij dekt bijna volledig in één laagje. Het tweede laagje is haast niet nodig! Perfect!

Mavala Nagellak

Natuurlijk ben ik de nagellak uitgebreid gaan testen. Blijft hij lang zitten? Gaat hij snel chippen? Houd de glans aan? Geloof het of niet, maar deze nagellak heeft serieus mijn verwachtingen overtroffen. Deze nagellak is gaan chippen na 4 dagen en werd door de dagen heen niet doffer. En dan te bedenken dat ik niet eens een base-of topcoat gebruikt had. Wauw! Mavala nagellak, nieuwe favoriet!!

Deze Mavala Nagellak in 276 Iris is te koop voor €5,95 bij Douglas. 

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?

Liefs Lindsey,

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 9 juni 2015 / 11:57

  Wauw, wat een prachtig zomers kleurtje met mooi dekking. Fijn dat ‘ie kwalitatief zo goed is. En de prijs vind ik ook heel betaalbaar, ideaal!

  • lindsey.beljaars
   9 juni 2015 / 12:03

   Ja hij is echt heel fijn! Zeker een aanrader!

 2. 8 juni 2015 / 23:52

  Oehh…prachtig kleurtje ❤️
  X

 3. 8 juni 2015 / 18:02

  Oh wauw wat een mooie kleur is dit zeg!

  • lindsey.beljaars
   8 juni 2015 / 20:38

   Dankje, leuk dat je reageert!