fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

2x Catrice Lipstick

image1 (3)

Catrice, een merk dat heel erg gangbaar is. Het ligt in de schappen van de kruidvat en de trekpleister en je kan er niet omheen. Ik denk dan ook dat er heel veel meiden zijn die diverse producten van Catrice in haar stash heeft. Ik ook, en in dit artikel laat ik twee lipsticks zien.

IMG_1698

De ene lipstick komt uit de Ultimate Colour lijn van Catrice. Dit zijn de lipsticks met de zwarte huls. De kleur is 390 – On the Pink Side Of Life. De andere lipstick komt uit de Luminous lijn en heeft een zilveren huls. 070 – What’s AP-ricot is de kleur.

IMG_4019[1]

De swatches. De bovenste is van de Luminous Lipstick in de kleur 070 What’s AP-ricot. De onderste is 390 On The Pink Side of Life. De Luminous is een soort glossy lipstick. Geen matte, goed dekkende lipstick maar juist een beetje sheer. De Ultimate Colour daarentegen is juist wel goed dekkend en semi-matte. Deze lipstick komt op de swatch niet helemaal goed over, vandaar de foto’s op mijn lippen. Zo kun je het beter zien.

IMG_4057 IMG_4060

Op de eerste foto zie je 070 What’s AP-Ricot. Op de tweede foto zie je 390 On the Pink Side of Life. Ik vind beide lipsticks erg mooi, alleen trekt de ‘luminous’ wel echt in de lijntjes. Houd er dus rekening mee dat je goed je lippen scrubt o.i.d. voordat je deze lipstick aanbrengt. Van 390 On the Pink Side of Life werd gezegd dat dit een dupe was van MAC Please Me. Dat vind ik niet helemaal het geval, de lipstick van Catrice is wel een stukje feller.

IMG_1702

Beide lipsticks vind ik erg mooi. Als ik een van de twee zou aanraden, dan is dit toch wel de Catrice lipstick met de zwarte huls. De Ultimate Colour in 390 On the Pink Side of Life. Dit is echt een prachtige kleur. Hij dekt goed en blijft er goed zitten.

De lipsticks van Catrice kosten €3,99 en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister. 

Heb jij een lipstick van Catrice?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 14 mei 2015 / 09:41

    Ik ben fan van de lipsticks van Catrice. Dit merk heeft prachtige tinten, budgetprijs, mooie en verschillende effecten. Kortom, het zijn ware toppertjes! Beide tinten vind ik erg mooi en staan je ook goed, meid. Veel plezier ervan!