fbpx

Kraamcadeau van Jans Babybox

Kraamcadeau van Jans Babybox

Welcome to the world, little one! De geboorte van een kindje, het is zo bijzonder. Ik ben zelf mama geworden half mei en dat betekent dat onze zoon inmiddels alweer 10 weken oud is. Bizar hoe snel de tijd gaat. Na de geboorte van Thijs zijn wij de eerste week echt in een kraambubbel gedoken. Na deze week hadden we wat meer onze draai gevonden en begon het kraambezoek op gang te komen. Bij het kraambezoek horen uiteraard beschuit met muisjes en kraamcadeautjes en dat was bij ieder bezoek weer een feestje. In dit artikel ga ik je meer vertellen over een kraamcadeau van Jans Babybox. Ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau? Lees dan zeker mee.

Kraamcadeau van Jans Babybox

Origineel kraamcadeau

Voorafgaand had ik al als tip gekregen om een verlanglijstje te maken voor kraamcadeaus en die heb ik in mijn verlofperiode gemaakt. Dit bleek echt een goede zet want ik kreeg heel veel vragen als: ‘Heb je nog wensen?’ Het was dan heel fijn om een lijstje te kunnen doorsturen met cadeautjes van verschillende budgetten zodat iedereen zelf een passend cadeau kon kiezen. Zo hebben wij dus van al het kraambezoek hele fijne en bruikbare cadeaus gekregen en hebben we niets dubbel gehad. Hoe chill?

Kleding, dekentjes, lakentjes etc. waren allemaal items die ik meer dan genoeg in huis had. Qua kraamcadeau vonden wij het dus heel leuk om voorleesboeken, speelgoed en servies te krijgen.

Mag jij binnenkort op kraambezoek? Kijk dan eens Jans Babybox. Zij hebben een prachtig assortiment met cadeauboxen vol met hippe en fijne musthaves. Merken zoals Jollein, Nifty en Mushie zijn bij mij groot favoriet en ik weet zeker dat je met deze merken hoge ogen gaat gooien tijdens jouw kraambezoek. Het fijne is dat Jans Babybox er dus al een prachtig cadeaupakket van heeft gemaakt. De boxen zijn verkrijgbaar voor zowel jongens, meisjes als neutraal.

Kraamcadeau van Jans Babybox

Een persoonlijk kraamcadeau geeft altijd net iets extra’s en ook daar is aan gedacht. Er wordt namelijk aan iedere cadeaubox een gratis handgeschreven kaartje toegevoegd. Jij bepaalt uiteraard zelf de tekst. Hoe leuk? Ik heb zelf twee cadeauboxen namelijk:

  • Cadeaubox Neutraal – een mega leuke box vol met items van de Jollein Teddy Bear lijn (my fave!). In deze box vind je
    • Hydrofiele doek 70×70
    • Speendoekje
    • Rammelaar
    • Muziekhanger
    • Frigg Moon fopspeen
  •  Cadeaubox Plons – een box met drie items uit de Jollein Deepsea Whale lijn. In deze box vind je
    • Activiteitenspeeltje
    • Activiteitenkubus
    • Speendoekje

Kortingscode

Het leuke is dat ik jullie blij mag maken met een kortingscode bij Jans Babybox. Met de code JANS15 krijg je 15% korting. Deze korting is geldig op alle producten (excl. verzendkosten) en geldt tot 31 oktober 2024. Happy Shopping!

Wat vind jij van een kraamcadeau van Jans Babybox? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: