fbpx

Keuken van mijn dromen

 Keuken van mijn dromen

Eindelijk, ik heb hem, de keuken van mijn dromen. Wij zijn verhuisd! Het huis dat wij hebben gekocht was eigenlijk al grotendeels verbouwd naar onze smaak. Bij het zien van de keuken dacht ik bijna dat het te mooi was om waar te zijn. Deze keuken is namelijk precies de keuken waar mijn Pinterest borden mee vol staan. Toeval? Geluk? Geen idee! Ik ben in ieder geval dolgelukkig met de keuken van mijn dromen.

Mijn droomkeuken

Een grote, witte keuken met een kookeiland, marmeren aanrechtblad, zwarte kasten en een visgraatvloer. Hiermee beschrijf ik onze keuken en dus mijn droomkeuken. Het begon allemaal bij de wens voor een groot kookeiland. Want, jawel, dat is toch wel echt een droom. Misschien wel voor iedere vrouw? Het liefst het kookeiland zo gepositioneerd dat je openslaande deuren naar de tuin in de buurt hebt. Oh en natuurlijk vlakbij de eettafel, zodat je met je gasten in contact staat tijdens het koken. Natuurlijk is een barretje met barkrukken aan het kookeiland ook wel heel erg leuk voor een etentje of borreltje.

Tsja! Ongelofelijk, maar dat is nu onze keuken. Bizar toch? Geloof me, ik geniet er iedere dag van en ben er enorm blij mee! Wij hadden het geluk dat deze keuken al in ons nieuwe huis stond en we dus niet op zoek hoefden naar een nieuwe keuken. Nu moet ik eerlijk zeggen dat dat overigens ook totaal geen straf is. In ons vorige huis was juist niets naar wens en hebben we uiteindelijk 5 maanden verbouwd. Hier hebben we dus destijds wel een gloednieuwe keuken in laten zetten en ik weet nog dat ik het ook super leuk vond om deze helemaal zelf samen te stellen.

Design keuken

Zoals ik al zei, mijn Pinterest borden stonden inmiddels vol met mooie keukens. Tijdens een avondje ‘pinnen’ kwam ik Goergen Keukens tegen. Zij hebben echt een fantastisch aanbod in keukens en ik was direct enthousiast. Ben jij op zoek naar een design keuken? Dan zou ik daar zeker een kijkje gaan nemen! Zij hebben twee showrooms, namelijk in Son en Stein. In hun collectie zit onder andere een ‘Pure’ keuken met een marmeren aanrechtblad, beige/terra kleurige kastjes en hout als detail. Deze keuken doet me een beetje denken aan de Japandi woonstyle. Ook absoluut een heel tof design en eentje die nu helemaal on trend is.

Dit is de keuken van mijn dromen. Wat is jouw droomkeuken? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

  1. 12 augustus 2024 / 17:44

    Hele mooie foto’s! Wij willen ook ooit nog eens onze keuken als droomkeuken maken.